anksioznost posle virusa!!!

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od majja »

Pa gde si ti Dakon,ja sam na tebe i zaboravila koliko te dugo nije bilo!! :lol:

Znas ono-po principu "bas ga briga za nas"!! :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
dakon
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jun 15, 2006 7:16 pm
Kontakt:

Post od dakon »

Ma jok mi smo staro društvo :wink:

Nego nisam bio tu posao :roll: :roll:
Korisnikov avatar
dakon
Aktivan član
Aktivan član
Kontakt:

Post od dakon »

Zaboravih reći, skini ovu knjigicu, opaka stvar, mnogi će se prepoznati u njoj, kao ja naprimjer :lol:

Dobra stvar :wink:
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

Dakon, meni nece da otvori!! :(
tarcika
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Okt 14, 2006 4:56 pm

Post od tarcika »

caos!

dakone,majjo,ja sada skinuh prevod metode i planiram da je iscitam!vidim da je bas hvale.pogotovu sto je pisao neko ko je prosao sve ovo i izlecio se!

ja sam po ovoj hladnoci setala do sada,a sada planiram da nastavim da kucam muzevljev diplomski pa se mozda jos "cujemo" kasnije...

dakone,kako si ti sada?jel napredujes?

majjo,a ti?

gde li je minja?
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Jao, ja se izvinjavam ako je izgledalo kao da pretim da cu da odem ili slicno, naravno da necu, bar ne nameravam da redovno posetim svoje "drustvo mrtvih pesnika", panicare-sapatnike (iako sam ja sad 'ex-panicar"), jedino sam zaista malo zbunjen (i ljut) sto stalno nicu novi podforumi, narod me zove po 20 puta dnevno na mobilni, ja hocu svima da pomognem, ali se sada javljaju ljudi koji kazu "pa zasto niste procitali moju poruku?" - a ja ZAISTA ne mogu da stignem da citam i odgovirm na sve, jer ima previse "fioka" u koje treba zaviriti...

Bice valjda bolje, vama svima zelim da imate sto manje razloga za razmisljanje o lekarima, lekovima i slicno i jos jednom - cenjenom panicarskom auditorijumu jos jednom zvanicno predlazem da organizuje okupljanje u nekoj od kvalitetnijih kafana u Beogradu :lol:

Za organizacioni odbor predlazem nase divne Beogradjanke - mogu i trebalo bi slobodno da im pomognu i supruznici - evo, i ja dovodim svoju suprugu, zato da ne! Ona i tako radi u Ministarstvu pravde, svaki dan putuje za BG - i da se onda lepo rezervise sala ili bar malo veci sto, da dodju svi, majja, minjab, tarcika, lana, dakon, danka - a i ostali koji lutaju po forumu ili ih poznajete - i to ima da nazovemo PRVO GODISNJE OZDERAVANJE PANICARA SRBIJE :D

... A da ne pominjem sto ima da nateram (samurajskim macem koji cu da ponesem!) sve da pju kafu, zene vermut, muski viski ili vinjak, i pride pivo i vino (ko sta voli). U okviru ozderavanja organizuje se i nagradno takmicenje "Ko prvi sebi pipine puls, skida pantalone ili suknju" i "Ko se prvi pipne-pocese po grudima, ide oko kafane i vice 10 minuta: "Nije mi nista, Nije mi nista!"

Svima sve najbolje, cujemo se, pisemo se!
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ovo je sjajno!! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ali ja u startu da kazem da moj muz NI POD TACKOM RAZNO NE SME ALKOHOL, A NAROCITO SADA DOK JE NA TERAPIJI, KAO NI SVINJSKO MESO!! (ovo se nisam drala, samo naglasavam :lol: :lol: :lol: )

Dr Ivice, jedino sto mogu da Vam kazem (na onaj prvi deo posta) da momentalno promenite br mob. :lol: :lol: :lol: E vala, svakakvih ljudi ima!! :evil:

Ja sam ZA, e sad nek se i ostali izjasne!! :wink:

Meni su samo kriticni dani menstruacije kada zaista ne mogu da mrdnem i umirem od bolova i provedem 48 sati u wc-u i u krevetu, kad jedem samo koliko moram jer gutam Brufene na tone!! :cry: :cry: :cry: I to je uglavnom (ako se zadrzi ritam :roll: sad nakon ovoga sto sam imala probleme) gotovo do 10. u mesecu............

HA, HA, HA.........bio bi fazon da se okupimo kad sam u PMS-u, dr Ivica onda VISE NIKADA ne bi predlozio ovako nesto sa ljudima koje ne poznaje!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

E bas ste me sada razveselili ovim postom i nasmejali u ovaj sitni sat!!! :lol:

A ne spavam, jer sam bacala kockice do malopre, pa se nadam da mi je oprosteno!! :lol: :lol: :lol:

Tarci, ja nisam uspela da skinem, tj jesam skinula ali nece da mi otvori (bas taj sa prevodom, a onaj drugi nema vajde ni da skidam)........

Inace sam ok! :wink:

Mislim da nam se Minja ne javlja, jer se mozda seli??!! Nadam se da je zbog toga!! :wink:

Pozdrav svimaaaaaaaaaaa!! :wink:
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

Dakon, Tarciiiiiii................izgleda da je ovaj optimizam i humor dr Ivice pomogao......... :D :D :D :D ..............skinula sam prevod!! :D :D :D

Eto dr Ivice, jel vidite kako sve delujete na nas!!!???? :lol:

Ni slucajno da niste otisli!!!! :D :D :D :D
Korisnikov avatar
dakon
Aktivan član
Aktivan član
Kontakt:

Post od dakon »

tarcika napisao:
dakone,kako si ti sada?jel napredujes?
Hvala na pitanju, pa situaciono kako kad ali ide nabolje :lol:

DR Ivice to za kafanicu, to bi bilo opako :D

Meni je padalo na pamet da nas okupi Veliki brat u onoj kući, e to bi sigurno bila najgledanija emisija svih vremena. Ono, nema izlaza,još kamere, puno paničara ha,ha,ha....bilo bi opasno dobra emisija :D

A sad za pitanja upučena DR Ivici, tačno tako, raštrkano svugdje trebalo bi ako ima administratora i ako išta čita od ovoga da se sugeriše da vam da poseban post ili temu na kojoj če te odgovarati na pitanja. Neka bude tamo sve što je upčeno kao pitanje za DR Ivicu. :wink:
tarcika
Aktivan član
Aktivan član

Post od tarcika »

caos!

i ja sam za konacno upoznavanje!

ma,ja mislim da nikome nista ne bi falilo bas zato sto svi znamo kako je kome i tu nema treme!

ja sam primetila da kada idem u provod ili negde sa ljudima kojine znaju sta mi je-meni je tada veca trema da se nesto ne desi,pa da i taj pored mene pocne da panici i to je onda zacarani krug!(znate ono-i on da digne frku da mu drugarica umire od srca!!! :o :lol: ).

a,kada sam sa ljudima koji znaju za moj problem onda nema zime!tako da mislim da bi nam bilo super zajedno!

dakone,drago mi je da ti je bolje i da svi polako idemo ka boljem zivotu!

pozdrav! :wink:
lana radic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Sep 10, 2006 3:36 pm

Post od lana radic »

Cao društvance!

Vidim da je svima super i drago mi je zbog toga!

Meni su počela predavanja pa nemam vremena za pisanje, ali svaki dan pogledam šta se dešava!

Tarci, kako je na faksu? Ja sam položila sve ispite iz prethodnog semestra! :D :D :D

Pozdrav za sve!!!!!!!!!
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

Oooo Laanaaaa :D :D :D :D :D

Pa mi smo tebe potpuno ispustili iz vida!!! :oops: :lol: :lol: :lol:

Drago mi je da si ok i javi se ponekad!! :lol:

Dakon, i meni je drago da ide na bolje. :wink:

Minjaaaaaaaaa, jel se seeeliiiis??!!! :lol: :lol: :lol:

Cao sviiimaaaa :wink:
tarcika
Aktivan član
Aktivan član

Post od tarcika »

lana,izgleda da panika ima svoje dobre strane!mozda nama brze radi mozak od brzeg kucanja srca pod tremom pa u skoli nema zime za nas!
i ja sam sve polozila i vec su mi krenula predavanja.

ma,u koju skolu ti ides?i gde ako nije tajna?

mislim da smo mi panicari ipak vredni i produktivni,nego samo jos da se oslobodimo ovih gluposti nacisto,pa da zasijamo u punom sjaju!

sta mislite o tome,ljudi?

meni juce na trafici gde stalno kupujem cigarete,rece prodavacica da sam prepuna pozitivne energije i da se oraspolozi svaki put kada me vidi! :o :o :o

malo paradoksalno,ali mislim da na "nas" ljudi ipak gledaju kao na veoma pozitivne i energicne osobe...samo jos da mi sami svoje samopouzdanje popnemo na taj nivo... :wink:

minja...?

majjo,pozdrav tebi i predlog da odes u dugu setnju(kao sto cu ja sada),pod uslovom da je i u Bgu ovako lepo vreme kao kod mene...

danka
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 06, 2004 2:00 am

Post od danka »

Pa mi i jesmo vredni i produktivni, samo sto nas ti negativni trenuci povremeno ogranicavaju.
Glupi ljudi ovo ne mogu imati.

Tarcika, sto se cigareta tice, do kako sam ih batalila (pre 22 godine), bolje mi je u mnogo cemu (mislim na kondiciju, fizicko zdravlej, ten i sl)... mada je bas bilo tesko ostaviti ih.

U Bgdu je danas bilo lepo vreme oko podneva (kada sam ja isla u setnju i na jedan splav na koji cesto idem sa svojim dragim).
pozdrav
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

tarcika napisao:
meni juce na trafici gde stalno kupujem cigarete,rece prodavacica da sam prepuna pozitivne energije i da se oraspolozi svaki put kada me vidi! :o :o :o

malo paradoksalno,ali mislim da na "nas" ljudi ipak gledaju kao na veoma pozitivne i energicne osobe...samo jos da mi sami svoje samopouzdanje popnemo na taj nivo... :wink:

majjo,pozdrav tebi i predlog da odes u dugu setnju(kao sto cu ja sada),pod uslovom da je i u Bgu ovako lepo vreme kao kod mene...

Da, ovo se i meni desava jako cesto, a da se pritom uopste ja ne osecam tako!!! :o :o :o

Kad si kod setnje...........setala sam danas..........isla sam na 25.maj uz reku i toliko sam se opustila, toliko mi je prijalo, da sam za kratko vreme tako dobro napunila baterije i sad sam :D :D :D

Bas mi je prijala reka, cini mi se da sam svu negativnu energiju ostavila tamo............ :lol: :lol: :lol:
Odgovori