Ne Minja, nikako necemo da se rasipamo, i meni ovo malo ali odabrano drustvance dodje koa melem na dusu

.
To sto su drugi nevaspitani njima na cast, ja sam poodavno takve postove resila da preskacem, pa cak i kada me neko "prozove", ponasam se kao da nisam ni procitala i strasti se smire!
Dr Ivice, to sto Vi radite, i sto se razumete u SVE oblasti, a lekar ste opste prakse, je zaista retkost i vredno je svakog postovanja. Da sujetnih lekara (i ljudi koji to nisu) ima, i to je cinjenica. Ja sam jos odavno pisala primer odlaska kod gin. dok je moja dr na odmoru, druga je jedva htela da me pregleda, uz obrazlozenje da ona nije moj lekar (iako mi je bio hitan pregled!) i tako sam ja jos odavno resila i idem privatno kod gin. kad je neka frka, a jednom godisnje odem u D.Z. na kontrolu (i da cujem i drugo misljenje

).
Ko je tome kriv, ja zaista ne znam, ali jeste postalo uobicajeno da lekari opste prakse sluze samo za "pisanje uputa", u mom D.Z., kod moje dr, moram svaki uput da trazim sama, moram da uvijam u celofan kada imam t nepoznatog porekla 40 dana (37.2): "A sta Vi mislite, da li bi mozda mogla da bude u pitanju urinarna infekcija, kako bi bilo i da li se slazete sa tim da mozda dam mokracu na analizu, da vidimo da nije mozda neka bakterijica uzrokovala sve to......nja,nja, nja..........." (jer me je prethodno slala na snimanje pluca, iako nista ne cuje, ali da proverimo, jer me je slala kod neuropsihijatra-da nemam mozda t na nervnoj bazi, da bih na kraju uslpela tom taktikom da izmolim za uput za mokracu

, u kojoj je btw bilo bakterija=eto resenja, i slicne stvari.
Cim sam Vas spazila na forumu, ja sam odmah "odreagovala", jer zaista je retkost da se lekar opste prakse toliko razume u sve, zaista je retkost da zelite da podelite svima svoje savete, da pratite pricu jedne osobe na vise podforuma.............. RETKOST!!!!
Licno, ne bih volela da odete odavde, jer se iz Vasih postova mnogo moze saznati i primeniti, na prvom mestu ste COVEK a uz to i lekar, koji nije nabedjen zbog belog mantila, ne trazite ne znam ni ja kakvu zahvalnost za svoj trud niti da Vam se ko klanja zbog utrosenog vremena, ali na Vama je da odlucite i da budete negde koliko Vam je to prijatno.
Bila bi steta izgubiti tako dobrog savetnika, coveka prijatnog i za druzenje a ne samo za zdravstvene probleme, bar meni (da ne govorim u ime ostalih, mada verujem da se slazu sa mnom), ako odete, mnogo cete mi nedostajati, i drago mi je da smo se "upoznali" i imali tu srecu da nam se putevi ukrste, pa ako nas jednog dana put nanese, mozda se i vidimo i stvarno i uzivo razmenimo po koju rec!!
Pozdrav Danki i izvinjenje, nisam dobro shvatila neki od prethodnih postova, i primite moje iskreno saucesce.
Pozdrav Tarci, drago mi je da si se vratila i da si ok sada.
Ne znam samo sta nam je sa Jasnom, Dimaggiom, i ostalim dragim ljudima, nadam se da nas bar citaju i da je razlog njihovog nepisanja to sto nemaju vremena jer uzivaju u zivotu!!
Minjab, ne brini, tu smo.............