Jao ,dr.Iviice pa ja se jedva skidoh sa Yamb-a , čak smo tata i ja napravili tablu presvučenu čojom (pa, da ne lupa , nego da kockice klizeeeeee

) , a tabla oivičena da ne ispadaju kockice,a da ne smeta ruci.Ma jedva prestasmo, valjda i zbog obaveza.
Ja se vratila sa kontrole ORL, pa ok je samo su krajnici još malo upaljeni (posle 20 tableta Ciprocinala)

,pa ja u životu toliko tableta nisam popila......A reče mi dr.(inače naš kućni prijatelj) da bi trebalo da legnem u bolnicu jedno 4 dana da me ispitaju -alergija na antibiotike -MA NEMA ŠANSE . pA NARAVNO NEMA ŠANSE, ma ni na dan se ne odvajam od MB , ako će on samnom ,onda još i da razmislim.........u suprotnom ,da idem da me kljukaju ,da možda postoji šansa da dobijem anafilat.šok ....NE.
Ima nešto u privatnim laboratorijama ,vadi se krv i sve se radi van tele, određuju se antitela da li ima ....mada lekari kažu da to baš nije pouzdano, mada ja bi na to pristala
Ni mene nije grip dokačio , ali iskreno se nadam ,da će me zaobići.....i to u velikom krugu.
Sutra idemo u restoran Franš ,sestra mi je diplomirala .......pa da zalijemo, danas sam popila poslednju tableticu,pa smem čašu crnog vinca.
Sve vas pozdravljam ,do pisanja