anksioznost posle virusa!!!

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od majja »

Minjab, nemoj da nas napustas!! :cry:

Jasna, Tarci i ostali..............gde ste??!! :roll:
Dimaggio
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Nov 04, 2006 11:30 pm
Kontakt:

Dimaggio

Post od Dimaggio »

ja sam kuci :D :D :D
A ostali ???

8)
"tajna zivota je u tome da se pada sedam a podize osam puta"
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am

Post od minjab »

Majjo, pa zar sumnjaš, pa ovde sam stekla super drugare,Tebe ,dr.Ivicu, Tarci, Jasna, Danka.....a ako idem pa vodim i vas sa sobom. :lol:

Nego me nekad iznerviraju ,neke gluposti što ovde pročitam (na forumu) pa onda eto,.........ma da ne davim.Čujemo se mi još, nego gde su nam ove ženske,nešto zatajile :lol:

Čujemo se :wink:
danka
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 06, 2004 2:00 am

Post od danka »

pozdrav...
Jasna60
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Sep 23, 2006 12:07 am

Post od Jasna60 »

Ja se evo mucim vec nekoliko dana. Napisem poruku, pa je onda slucajno izbrise, ili mi je komp izbrise ili mi pukne veza... Onda odustanem :-? :-?

Jos uvek smrcam, uradila sam bris grla, ali naravno nema nista. Sad treba dalje da lupam glavu odakle mi te temperature i povisena sedimentacija. Kako je moj sin rekao - neces sad valjda da ides od lekara do lekara i trazis sta ti je. :( :( :(

#Minja, nemoj tako...rasplakaces me... :cry: :cry: :cry: ... nema tu negativne energije pa bas se trudimo da unesemo pozitivu... a sto ponekad malo kukamo... pa ko ce kome, ako ne svoj svome... :cry: :cry: :cry:

Lepo spavajte, ja jos necu, posto mi je cerka u gradu, a ne mogu da zaspem dok ona ne dodje :wink: :wink: :wink:
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

Jasna,ma nisam ja mislila na nas -negativna energija.Pa da mi nije nas :lol: ,.........pa mi smo ovde da se jadamo,šalimo,kukamo ,šalimo........i sve ostalo.Pa u krajnjem slučaju ,gde bih se i ja iskukala(al iz srca) da nije ovoga ovde.

Nego sam čitala ,druge teme i ne mogu da verujem koliko su ljudi ne ljubazni i bezobrazni ,kad neko postavi pitanje pa mi nije jsano, zašto?????Ma ,ko da ću ja da izmirim i upristojim ceo svet-bez veze.

Ja sutra idem na pregled kod ORL-a .E da vidimo šta mi je sa ''drugaricama'' bakterijama :lol: ,da li su mi još podstanari.Mada mi nije jasno odakle mi niske temperature( kao i Jasni) :o

Jasna ,dete je u pravu ,kad se krene u ''ispitivanje '' nikad kraja, ali kad ne znaš šta te snašlo, pa normalno je da se ode kod lekara-ako smetaju temperature.Zato ja najviše volim ,ako me drmne neka virusčina samo da je sa visokom temperaturom,odboluješ ,par dana ,i gotovo.A ovo ....... :cry:

Majjo, kako je ?

Ma šta je sa Tarcikom? Pa baš mi nije jasno,šta je sa njom :o ?
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

Kod mene nikako, danima sam kilavila, te me ziga ovde, te onde.......da bi sinoc prokrvarila na 12. dan ciklusa.........jeste ovulacija, i jeste da uvek po malo krvaruckam tada ali ne ovoliko :o , tako dajedva cekam da svane i da odem kod svoje dr da vidim sta ce da mi kaze............ :o

Ne znam ni da li cu morati da vadim hormone opet, ne znam da li ima veze sa stitnom, mozda sa prehladom koja je bila u fazonu "hoce-nece", nista vise ne znam!! :(

Eto, to je kod mene, i nije bas sjajno! :roll:
lana radic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Sep 10, 2006 3:36 pm

Post od lana radic »

Zdravo svima!
Mene grip nije još uhvatio!
Valjda će me zaobići jer se kljukam raznim vitaminima!
Već mesec dana čekam rezultate sa Torlaka! Ne znam što ne stižu?
Trudim se da ne mislim na probleme i verujte da mi je mnogo bolje!
Pre podne učim a popodne sa mužem i komšijama igram jamb pa i nemam vremena da mi bude loše!
Pozdrav za sve!!!!!!!
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

JAMB!!!!!!!

Jamb je divna metafora zivota. To je rekla moja supruga pre jedno 10-15 godina, i zaista je u pravu. Nesto ga ne igramo od kako smo dobili decu :lol: (svega 8-9 godina!), ali je to stvarno igra o kojoj treba malo meditirati. Zivot je kao YAMB, YAMB je kao zivot. U pocetku su sva polja na listicu otvorena. Bacate, kockice, pisete sta stignete, igrate se, imate velika iscekivanja, ceo svet je vas. Onda, krecu male brige - kako otvoriti kolonu, da li zrtvovati ovo ili ono polje, da li se zadovoljiti manjim, ili cekati vece... Onda krenu da vas "diriguju" i morate da bacate ono sto drugi traze. Onda treba malo i najavljivati, a to je uvek mac sa dve ostrice, to je kao kad dajete obecanja, a niste sigurni da li ce se ispuniti. Pritom, sve vreme gledate saigrace i nekima od njih ide sjajno, a neki su i gori od vas i to je bas kao u zivotu...

Na kraju, upisujete u prazna polja stagod vam "padne", popunjavate listic bez mnogo probirljivosti, i radujete se cak i onim kombinacijama koje ste na pocetku sa prezirom ignorisali i iscekivali vise...

Igrajte YAMB ako imate vremena. Vezbajte zivot. To je lepa igra. Uci nas sta je ono stoja zovem POP - Pozitivna Obrada Podataka. Stagod da se desi - primite to kao PLUS u vasem zivotu. Jer, na kraju - nije ni vazno ko "pobedjuje" - vazno je da se svi igramo. I da ne kvarimo igru!

Pozdrav!
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

Dr Ivice, ovo je tako sjajno receno tj. napisano!! :D :D :D :D :D :D

I ja se ovih dana davim u jambu!! :lol: :lol: :lol:
Dimaggio
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Nov 04, 2006 11:30 pm
Kontakt:

Dimaggio

Post od Dimaggio »

Dr Ivice FENOMENALNO NAPISANO! :D

Svaka čast!
"tajna zivota je u tome da se pada sedam a podize osam puta"
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

Jao ,dr.Iviice pa ja se jedva skidoh sa Yamb-a , čak smo tata i ja napravili tablu presvučenu čojom (pa, da ne lupa , nego da kockice klizeeeeee :lol: :o ) , a tabla oivičena da ne ispadaju kockice,a da ne smeta ruci.Ma jedva prestasmo, valjda i zbog obaveza.

Ja se vratila sa kontrole ORL, pa ok je samo su krajnici još malo upaljeni (posle 20 tableta Ciprocinala) :o ,pa ja u životu toliko tableta nisam popila......A reče mi dr.(inače naš kućni prijatelj) da bi trebalo da legnem u bolnicu jedno 4 dana da me ispitaju -alergija na antibiotike -MA NEMA ŠANSE . pA NARAVNO NEMA ŠANSE, ma ni na dan se ne odvajam od MB , ako će on samnom ,onda još i da razmislim.........u suprotnom ,da idem da me kljukaju ,da možda postoji šansa da dobijem anafilat.šok ....NE.
Ima nešto u privatnim laboratorijama ,vadi se krv i sve se radi van tele, određuju se antitela da li ima ....mada lekari kažu da to baš nije pouzdano, mada ja bi na to pristala

Ni mene nije grip dokačio , ali iskreno se nadam ,da će me zaobići.....i to u velikom krugu.

Sutra idemo u restoran Franš ,sestra mi je diplomirala .......pa da zalijemo, danas sam popila poslednju tableticu,pa smem čašu crnog vinca.

Sve vas pozdravljam ,do pisanja :lol:
danka
Stalni član
Stalni član

Post od danka »

najstariji clan nam je otisao... Mislila sam da je smrt u dubokoj starosti laksa, ali nije. Bez obzira na godine, covek se uvek bori za svoj zivot i sve je to bilo tesko gledati. Bas tesko.
Iako sam sve obaveze radila kako treba, imala sam fizicke simtome, znate vec koje (ali ne napade panike, Bogu hvala), eto u takvim trenucima se to opet aktivira... sada pokusavam da vise ne razmisljam o svemu tome i da se opet vratim u ravnotezu.
Volela bih da sam jaca i da sve prirodne dogadjaje primam sa manje emocija... volela bih da u sebi imam malo vise onog zdravog egoizma (koji imaju neki pametni stari ljudi iz ruralnih sredina, uvek sam se divila njihovoj zdravoj logicii!).
pozdrav
danka
Stalni član
Stalni član

Post od danka »

...treba smrt prihvatiti kao deo zivoat jer ona to i jeste...
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

Majjo, pročitala sam na temi ginekologije ...................Kako ti je sada , nema te da se javljaš, pa reko da vidim sada ,kad je već malo vremena prošlo ,da li se sredilo?

Javi se! :wink:
Odgovori