Minja, valjda nisi bas sada trudna... mada je najbolje da o tome sada i ne razmisljas, ali da pamtis koje lekove uzimas. Ipak, retko koja zena prodje bez nekog virusa tokom trudnoce.
Inace, ja sam uvek za preventovu: mlak caj sa medom i limunom, propolis tablete ili rastvor i ne ici u guzvu sada (ja samo pozoriste posecujem, ali cu to preskociti jedno vreme).
Kazu da je dobar i rastvor Ehinacee u toku same bolesti(ja sam davno to cesto pila kod gripoznih stanja, ali mi je mrzak ukus te tecnosti).
... a Dakon rece "na debeljka nista nece", e nasmeja me bas!
Mene nema jer muku mucimo sa starom svekrvom... staracka demencija, strasno.... sada sam u nekom fazonu "Malog Bude" - za sve imam razumevanja... ali se pitam cemu dug zivot ako je kvalitet bedan... a kada vidim svoje najmladje clanove porodice, pa to je jedna stalna borba... sve me to rastuzuje, ali svoje obaveze redovno obavljam i sve vas puno pozdravljam.
PS: majo, kada ti je lose, seti se sta su jos nase stare bake radile (uu, kol`ko puta mi je to stvarno pomoglo): 1/2 kasicice secera i voda, pa maramica natopljena alkoholom (pa dobro ocedjena) stavljena izemedju grudi, pa prekriti pamusnim vesom, pa prileci u blago zamracenoj sobi, najbolje uz tihu laganu muziku na koju obratis paznju (a sad jos postoji MP3 player!)- tako miruj jedno 1/2 sata i ima da budes kao nova!