anksioznost posle virusa!!!

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od majja »

Da, jesam...........bilo je to pre 11 godina, a u glavi mi je svaki detalj, kao da je bilo juce :cry: !!

Ma lako ja ruzne misli odbacim, ne kao lopticu, nego kao disk :lol: :lol: , ali dok se ja osvestim o cemu mislim, ja sam vec debeeelooo zagazila........

Sada me ne muci nesanica, boli me stomak pa dezuram.........cekam da popijem sledeci lek.......... :cry:

Ali za dva dana se vracam u normalu!! :wink:
Jasna60
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Sep 23, 2006 12:07 am

Post od Jasna60 »

E pa ove veze stvarno ubijaju.Samo sto se povezem, puca. :-? :-? :-?

Minja i ja sam bila potpuno svesna da je sve u meni, ali ipak nisam imala snage da se sama otrhnem. Nije stvar samo naci "dobrog" psihologa, nego imati poverenja u njega. A sto se tice lekova, oni ne smeju da ometaju. Ja sam pod terapijom isla na posao, vozila auto, pazila ne decu. I bila sam uverena da vise nikada necu moci bez njih. A, eto, vreme je pokazalo da se i to moze.

:P :P :P

Majjo, taj nedostatak samopostovanja nas definitivno vodi u sve ovo. Gde li se samo zagubio? Mora da je tu negde u blizini, samo potrazi malo bolje :lol: :lol:

Danka, prema tvom pisanju pretpostavljam da si i ti, kao i ja, u malo "zrelijim" godinama, pa moramo ovim "klincima" dokazati da moraju da se bore za sebe i za svoj bolji zivot. :lol: :lol:

Tarci, super sto si se javila, vec sam se zabrinula. I kod mene je isti problem, samo sto sam ja isposlovala da mi se odobri da platim racun u ratama :lol: :lol: :lol:

Dimaggio, dakon...samo napred.

Pooooozdrav :P :P :P
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am

Post od minjab »

Cao svima samo ukratko ,javljam se od mojih -jurimo stan pa svratismo.

Ovako (al ste se svi javili )

#Majjo, ma eto opet slicnosti da ne opisujem -preterana briga za roditelje ,po sto puta dnevno se mi cujemo ,"komentarisemo''dok gledamo film preko telefona (posto ne zivimo zajedno ) i takve banalnosti :o , ali to smo MI.
Moj MB istu sudbinu ,bukvalno odbacen jos sa 16 da se stara o sebi jer zaboga njegovi nisu imali vremena radili su .......ma ne mnogo tesko za govor.
Potom strah koji mi se stalno vrti u glavi od pada MB ( Majjo najbolje znas kad ti se takava slika vrti u glavi i tesko moze da se izbaci) , ma mi smo jedno drugome sve............

#Jasna , slazem se sa tim i za poverenje, ali i ja sam u moju Mariju (psihologa )imala poverenja i radila je onu bihejv.... terapiju ,ali ne vredi videla sam da mi ona ( a i niko drugi ) ne moze MNOGO pomoci.Sto rece Majja dovoljno da me neko pohvali za nesto ja sam oho toliko onda puna sebe i samopouzdanja ,ali ne traje to dugo - ja to pripisujem mazenoj i pazenoj deci (tu spadam :oops: ).

Drugo zar nam nije lepoda se cujemo i tresnemo svisvoje muke,radosti, i sve ostalo (naravno imam ja prijateljice ) ali nekako mi ovo slatko odje kad smo sviu istom problemu ,one bas to ine shvatajunaj,naj,jer je normalnokao menikad neko kaze ne imam strah od pasa ,ja cu da prihvatim ,ali nije mi bas najbolje jasno kakko se boji............ :o
Mislim da me kapirate.

A bre Tajci, dobro si se javila,ajde cekamo te.

Ljudi jos jeedno obavestenje ,imate na dermatlogiji nekoga sto je napao dr.Ivicu ,pa akoVas zanima...............ja sam morala da se ukljucim u diskusiju (sta cu boli me nepravda) :x
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

Cao svima samo ukratko ,javljam se od mojih -jurimo stan pa svratismo.

Ovako (al ste se svi javili )

#Majjo, ma eto opet slicnosti da ne opisujem -preterana briga za roditelje ,po sto puta dnevno se mi cujemo ,"komentarisemo''dok gledamo film preko telefona (posto ne zivimo zajedno ) i takve banalnosti :o , ali to smo MI.
Moj MB istu sudbinu ,bukvalno odbacen jos sa 16 da se stara o sebi jer zaboga njegovi nisu imali vremena radili su .......ma ne mnogo tesko za govor.
Potom strah koji mi se stalno vrti u glavi od pada MB ( Majjo najbolje znas kad ti se takava slika vrti u glavi i tesko moze da se izbaci) , ma mi smo jedno drugome sve............

#Jasna , slazem se sa tim i za poverenje, ali i ja sam u moju Mariju (psihologa )imala poverenja i radila je onu bihejv.... terapiju ,ali ne vredi videla sam da mi ona ( a i niko drugi ) ne moze MNOGO pomoci.Sto rece Majja dovoljno da me neko pohvali za nesto ja sam oho toliko onda puna sebe i samopouzdanja ,ali ne traje to dugo - ja to pripisujem mazenoj i pazenoj deci (tu spadam :oops: ).

Drugo zar nam nije lepoda se cujemo i tresnemo svisvoje muke,radosti, i sve ostalo (naravno imam ja prijateljice ) ali nekako mi ovo slatko odje kad smo sviu istom problemu ,one bas to ine shvatajunaj,naj,jer je normalnokao menikad neko kaze ne imam strah od pasa ,ja cu da prihvatim ,ali nije mi bas najbolje jasno kakko se boji............ :o
Mislim da me kapirate.

A bre Tajci, dobro si se javila,ajde cekamo te.

Ljudi jos jeedno obavestenje ,imate na dermatlogiji nekoga sto je napao dr.Ivicu ,pa akoVas zanima...............ja sam morala da se ukljucim u diskusiju (sta cu boli me nepravda) :x
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

Uhhhh, mene je dans opet spucalo iz cista mira............sat vremena sam kulirala puls od 84 koji mi je smetao, ali sam pokusavala da se ne plasim i da ne pridajem znacaja, i onda je odjednom, dok sam bila zavaljena u fotelji i gledala TV, pocelo da luuupaaaaaaaaaa 103/min sa P 120/70!! :evil:

Naravno, usledila je "treskavica", trzanje, 79/48 i san nakon toga...........

Sada sam ok, ali me je opet izbacilo iz ravnoteze, dlanovi su mi mokri i dalje, osecam onaj grc u stomaku.......... a popila sam i Persen........

Idemo dalje.............

Dokle vise???!!! :-?
Dimaggio
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Nov 04, 2006 11:30 pm
Kontakt:

Post od Dimaggio »

Uhhhh, mene je dans opet spucalo iz cista mira............sat vremena sam kulirala puls od 84 koji mi je smetao, ali sam pokusavala da se ne plasim i da ne pridajem znacaja, i onda je odjednom, dok sam bila zavaljena u fotelji i gledala TV, pocelo da luuupaaaaaaaaaa 103/min sa P 120/70!!

majo pa puls 84 a i 103 nije nista strasno, cak nije ni za najmanju brigu a pritisak jos manje, ne razumem zbog cega si se uplasila?????[/i]
"tajna zivota je u tome da se pada sedam a podize osam puta"
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

Dimaggio napisao: Uhhhh, mene je dans opet spucalo iz cista mira............sat vremena sam kulirala puls od 84 koji mi je smetao, ali sam pokusavala da se ne plasim i da ne pridajem znacaja, i onda je odjednom, dok sam bila zavaljena u fotelji i gledala TV, pocelo da luuupaaaaaaaaaa 103/min sa P 120/70!!

majo pa puls 84 a i 103 nije nista strasno, cak nije ni za najmanju brigu a pritisak jos manje, ne razumem zbog cega si se uplasila?????[/i]
Pa ti sada kao da me ne "poznajes"!!! :lol: :lol: :lol:

Za mene je to i previse...........stoji mi u grlu, ispasce mi srce!! :lol: :lol: :lol:

I pritisak je za moj standard previsok, valjda si shvatio da je funkcionisem odlicno sa 90/60, sve preko toga je ubitacno, crvenim u licu, imam sjajne tacke pred ocima i pisti mi u usima (kao kad je nekome 200/110!! :o )!!

Necemo valjda da se upoznajemo ponovo??!! :oops: :lol: :lol:
Dimaggio
Stalni član
Stalni  član
Kontakt:

Dimaggio

Post od Dimaggio »

eh majo... pa sta da kazem ???
mozemo mi ponovo da se upoznajemo ali i onda podaci koje si saopstila nisu nimalo strsani ni opasni :D
Majo, ja panicar bi te izlecio samo tako :D
Samo kuliraj malo i NE meri pritisak i puls !!!
Kasno je, ja se sad vratio iz kafanskog zivota pa nemam snage da pisem vise 8)
Ali sutra sam tu ako ti nesto nije jasno :D
"cujemo se" :D
Inace, postajes mi prijateljica!!! hihihi super zar ne?
Ne znamo se a ipak se znamo :D
Pozdrav prijateljice!
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

Pozdrav prijatelju!! :D

Ne merim stalno pritisak-u tom momentu me zanimalo sta se desava, i da mogu tacno da vam svima kazem!! :wink:

Ne znam za ostale, ali ja danas nikako da se razbudim!! 8)
Dimaggio
Stalni član
Stalni  član
Kontakt:

Dimaggio

Post od Dimaggio »

Pozdrav prijateljice! :D

Eh, ni ja da se razbudim 8)
Ali ja znam od cega je :D Kasno legao, pa se bas nisam naspavao.
Ali neka, bilo mi sinoc opet lepo. Setao sam po centru grada, zalazio u kafice, ponegde sreo neko poznato lice, popricao itd...
Bas mi je prijalo.
Pa kad se vratio kuci ukljucio komp i na kraju ga drndao do 6 ujutru :D
Eto i bas se ne naspavah a ako sad legnem pa se probudim negde popodne bicu komiran skroz a to ne volim, uffff bas ne volim :D
Sad cu da se zakucam za komp i radim na svom web sajtu :D

Inace ajde mani pritisak nekoliko dana :wink:
Bice ti dobro, i ako ne bude pa preziveces kao i uvek do sad.
Sve ce biti ok :wink:
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

Ma ne merim ga ja kada sam ok (samo ponekad, da utvrdim da mi je idealno na 90/60 :lol: ), sve je sad ok!! :wink:
Dimaggio
Stalni član
Stalni  član
Kontakt:

Post od Dimaggio »

samo ponekad, da utvrdim da mi je idealno na 90/60

pa kad sam ja imao takav pritisak bio sam ubedjen da cu umreti 8)
ja sam bio "lud" za pritiskom 120/80 :D
ne bih ni mogao reci koliki mi je pritisak sad, hm... pa evo vec mesec i nesto nisam uopste merio :D Mada bilo je momenata kada me nesto zveckalo u glavi, ali sta cu? pa ovo vreme, klima danas sve nas drma, a ume i stres i mnogo toga :D

Glavu gore, merac na stranu :wink:
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

Pa vidis koliko se svi razlikujemo!! Ja mislim da umirem kada mi je pritisak kao tvoj koji si jurio!! :lol: :lol: :lol:

Nego, gde su ostali??!! :roll:

Ljudi, ima li sta novo!!?? :wink:
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

Majjo ,evo mene ,ma ja sam jedno g...nce od srećnog čoveka :o (izvinite ,ali kad se ja ovako izražavam znajte da je došlo do....balčaka)

Uradila sam bris grla (ubiše me temperature niske od juče) a bolesna od januara.........I.....I......I

Našli mi 20% Streptococcus beta haemolitycus grupe ''A'
50% streptococcus pneumoniae 30% fiziološka flora

E otud meni ona oticanja ,navodne alergije itd ,što sam lečena

A ja ,ne bi bila ja da nisam već povezala onog dečka što je u Nišu umro od Strptococcus ..........tipa ''B'', jedva me MB danas smirio ,pa mi još više đipi temperatura ,dok je pozvao ceo konzilijum da mi objasni da jedna bakterija izaziva upale pluća , a druga angine......A pri tom ne smem ni jedan antibiotik koji ubijaju te skotove :evil: , nego pijem nešto šti na šta su obe ''slabo osetljive''.....

Ma ja sam stvarno promašen lik .
A taman sam počela da planiram proširenje naše male ''porodice '' i molim Boga po prvi put da ništa nije bilo (kad nije do sad....) bar dok ne izgutam te lekove...........

Ah ,neću više da vas smaram, a taman smo bili planirali i Zlatibor ili Kopaonik( svi ovi iz ''konzilijuma prijatelji su gore -bar bi bila pod lekarskim okom ) :lol: ......šmrc

Pozdrav

P.S. Dal' Tarci završi sa telefonom , pa da nam se javi ,nema ni Jasne ,ni Danke.Gde ste bre ženskaći?
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

Jel to sada znaci da treba da navijamo da nisi trudna??!! :o

Za pocetak se smiri i pusti da prodje temperatura!!! :wink:

Gde li navatas sve to zenska glavo??!! :(

A ja sve preskacem da te pitam za Zlatibor, da te ne nerviram :lol: , i eto ti ga sad! :-?

Javljaj svoje stanje a ja ti saljem virtuelno pozitivnu energiju da ozdravis sto pre! :wink:
Odgovori