Cao svima samo ukratko ,javljam se od mojih -jurimo stan pa svratismo.
Ovako (al ste se svi javili )
#Majjo, ma eto opet slicnosti da ne opisujem -preterana briga za roditelje ,po sto puta dnevno se mi cujemo ,"komentarisemo''dok gledamo film preko telefona (posto ne zivimo zajedno ) i takve banalnosti

, ali to smo MI.
Moj MB istu sudbinu ,bukvalno odbacen jos sa 16 da se stara o sebi jer zaboga njegovi nisu imali vremena radili su .......ma ne mnogo tesko za govor.
Potom strah koji mi se stalno vrti u glavi od pada MB ( Majjo najbolje znas kad ti se takava slika vrti u glavi i tesko moze da se izbaci) , ma mi smo jedno drugome sve............
#Jasna , slazem se sa tim i za poverenje, ali i ja sam u moju Mariju (psihologa )imala poverenja i radila je onu bihejv.... terapiju ,ali ne vredi videla sam da mi ona ( a i niko drugi ) ne moze MNOGO pomoci.Sto rece Majja dovoljno da me neko pohvali za nesto ja sam oho toliko onda puna sebe i samopouzdanja ,ali ne traje to dugo - ja to pripisujem mazenoj i pazenoj deci (tu spadam

).
Drugo zar nam nije lepoda se cujemo i tresnemo svisvoje muke,radosti, i sve ostalo (naravno imam ja prijateljice ) ali nekako mi ovo slatko odje kad smo sviu istom problemu ,one bas to ine shvatajunaj,naj,jer je normalnokao menikad neko kaze ne imam strah od pasa ,ja cu da prihvatim ,ali nije mi bas najbolje jasno kakko se boji............
Mislim da me kapirate.
A bre Tajci, dobro si se javila,ajde cekamo te.
Ljudi jos jeedno obavestenje ,imate na dermatlogiji nekoga sto je napao dr.Ivicu ,pa akoVas zanima...............ja sam morala da se ukljucim u diskusiju (sta cu boli me nepravda)