ne stignem nikako da sednem za kompijuter jer su mi dosli oni dosta pominjani rodjaci iz Nisa.tu su od drugog.imam sestricu od 12 godina kojoj moram da osmislim celi dan,da joj bude zanimljivo(sada je u pubertetu pa joj je sve dosadno a i SVI su joj dosadni-secate se tog perioda!)
po celi dan osmisljam zabavu,izlaske,odlaske kod kozmeticarke da nadogradi nokte(?!?)-meni je majka u tim godinama stavljala plavu obicnu niveu posle kupanja i to je bilo sve od "kozmetike i kozmeticarki",ali valjda su ovo nove generacije...

ja sam bas dobro.aktivna sam veoma,po ceo dan slusam sve po kuci,bilo da je u pitanju nabavka,rad u kuci ili nesto trece...
a,jos trebam da pocnem da ucim!
jos nesto sam primetila kod sebe,pa se mozda neko i prepozna.
od kako je pocelo ovo poboljsanje,mene sve manje i manje mrzei da radim svakakve stvari.
jednostavno vise me nista ne mrzi da radim!ili ja to podsvesno ne dozvoljavam da me mrzi.cim nesto ima da se radi ili NEGDE DA SE IDE-ja sam tu!odmah!nema pripreme,nema :"joj,ne mogu sada" i td.
uvek sebi kazem da OBAVEZNO odradim sve(pogotovu sto je izvan kuce),jer kazem ako te mrzi ovo,mrzece te i ovo drugo i tako opet mozes da se "odviknes" od svakodnevih aktivnosti napolju,koje su meni bile najveci problem onda kada mi je bilo najteze.
i tako ja radim sada maksimalno i kazem sebi:"bolje ja da slusam druge nego da oni moraju mene da slusaju,a to bi znacilo da ja ne mogu sama da odradim sve obaveze u toku dana!)
jel ste imali vi ovakva stanja da budete stalno,tokom dana aktivni?
ja sada vise puta dnevno(i dalje) idem brzim hodom po gradu i tako em,zavrsim obaveze em,se rekreiram i poboljsavam kondiciju,a samim tim i valjda jacam srce..?
tako,ljudi...
nije me bilo,pa sve nabacah ovako...
tu sam ja,i javljam se cim ugrabim svoj termin na kompijuteru!

posto se sada tu beskrajno gledaju i "pubertetske" romanticne komedije....

pozdrav svima i ostajte zdravo!
p.s.minja,nemoj da mislis da meni ne preskace!preskace,preskace,samo sam ga sada prihvatila i sazivela se sa time!a da vidis cudo,kada brzo hodam po hladnoci najvecoj,nista mi ne smeta,ama bas nista.
i kada radim po kuci,nista ne osecam.
tek kada legnem,pa se opustim,eto ga preskoci po koji put.ali nista.ja zadremam i zaboravim na sve!
tako,udavih ja nacisto!

caos!