anksioznost posle virusa!!!

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od majja »

E Minja, Minja........... :cry:

Tako ti je to sa nama.........da ne ispadne da smo hipohondari, mi nadrljamo zesce!! :cry: Nadam se da si bolje!!? :wink:

Dr Ivice, zelim Vama i Vasoj porodici brz oporavak. Ako nam je ista prehlada u pitanju, traje oko 8-9 dana......

Ja sam bila na UZ, i stitna mi je ok, nema nikakvih promena tj. evo ovako glasi nalaz: Stitna zljezda urednog polozaja, izgleda omanja ali je velicinom u fizioloskim granicama, leko nehomogene ehostrukture u desnom lobusu anteriorno.
Nodusne promene se ne izdvajaju.

Duz jugularnog lanca nema uvecanja lgl.

CCA morfoloski u fiz. granicama.

Ehokontrola za 2-3 meseca.

Usmeno mi je rekla da imam latentni Hasimoto i da su mi rezultati krvi mnogo gori nego sto zlezda izgleda i da zbog toga treba da pratim na 3 meseca krv i UZ.
Sto se tice ovoga "izgleda omanja", dobila sam od jos jedne dr koja mi je ranije radila UZ epitet da sam "sva gracilna"!!!!

Odoh da odmaram!! Pozdrav svima!! :wink:
janak
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Dec 10, 2006 12:16 pm

Post od janak »

Izvinite sto upadam ovako iznenada, ali imam jedno pitanjce... :roll:
Kao sto ste mozda i procitali, imam koksaki, titri nisu veliki, proslo je mesec dana od kad sam saznala da ga imam, nije napao srce... U principu je sve ok, samo sto mirujem i kljukam se vitaminima...
E sad moje glupo pitanje :roll: , vodjenje ljubavi i koksaki :oops: ?
DA ili NE?
Mislim, vec dva meseca sam na bolovanju i mirujem i sve ostalo sto ide uz to, bez :oops:!
tarcika
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Okt 14, 2006 4:56 pm

Post od tarcika »

janak,ja ne "mirujem" sto se tog segmenta zivota tice,a imala sam koksaki... :oops: :oops: :oops:

moje nestrucno misljenje je:slobodno se opusti!ako imas zelju,samo navali!
mozda i sama znas da se tako luci hormon srece i zadovoljsta,pa ti mozda i to pomogne u jacanju imuniteta! :wink:

a,jos ako si prekontrolisala srce i sve je ok,slobodno se opusti!

ovo je laicki savet,a sacekaj i DR.IVICU,da budes sigurna!

P.S.pa,ne mislis valjda da mirujes u tom smislu dokti koksaki ne iscezne?!?! :wink:

sala mala,pozdrav tebi! :wink:
janak
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Dec 10, 2006 12:16 pm

Post od janak »

Receno je bez tezih fizickih napora :lol:

Mislim, ja to bas i ne smatram pod naporom :oops:

Samo sam htela da proverim posto me moj dragi "cuva" od napora :roll:

Hvala na odgovoru, i nemam bas nameru toliko da mirujem :oops: :oops: :oops:
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am

Post od minjab »

Ovako

Janak , ako imaš snage ,ma samo napred .....pa ništa lepše od toga . Ako ti bilo šta predstavlja napor (ne mislim samo na vodjenje ljubavi , pa čak i šetnju - ne radi to dok organizam malo ne stekne jačine )

pozdrav

Tarci, Majjo ja i juče dobih ''naduvanje vrata i lica '' i danas opet onaj vašljivi deksazon ......ma sad me strah da mi on ne prouzrokuje neko oboljenje ( da vas ne podsećam da sam veliki protivnik lekova....Majjo pa ti bar znaš :oops: )

Dr. mi je rekla da nije ništa strašno i da je ovo treća koja ne može ništa da napravi (ipak je to kortizon...aaaaaaaaa???? zar nisam upravu .....Šta kažete dr. Ivice)

I definitivno je NEŠTO U VAZDUHU što mi to izaziva .........ali šta kad nema ni polena , niti šta cveta.........Ma to samo nama kilosterima može da se tako nešto desi .

A MB. mi duvao u facu ,kijao , ljubio i ništa tri nedelje i a što je najcrnje i dalje nije ''njegov'' virus nego neki ''marsovski'' . E baš sam ljuta ,mnogo ....a tako me privlači da se šetam ...pa vidite ovo vreme :cry: :cry: :cry: :cry: a ja čamotinjam u kući.....

Drugari pozdravljam VAs do daljeg i javljaću VAm se ( bez mnogo davljenja ,ali nekako mi lepo kad '' pričam '' sa vama :oops: :lol: )

Majjo nadam se da je tvoja ''štitnjača '' samo loša epizoda i da će se sve vratiti u normalu

Tarci jel se šetaš i koristiš ove dane , jes da nije zima ali ....... A na Zlatiboru snega koliko hoćete ................

Juče su se ''neki čudni ljudi '' :oops: kupali na Adi ,moji sedeli pili kaficu na obali i izveštavali me :x (kad ja ne mogu da izadjem) .

Još jednom SVE VAS PUNO POZDRAVLJAM :lol:
tarcika
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Okt 14, 2006 4:56 pm

Post od tarcika »

minja,ako meni nista nije falilo da primam po ko zna koliko urbazona kao dete zbog stalnih spazmaticnih bronhitisa-nece ni tebi nista da fali od ta tri!ne brini uopste!ma,ja sam ti se naprimala toga u detinjstvu i posle toga mnogo,pa mi nista nije prouzrokovalo.
o tome ne razmisljaj!

ja danas idem kod frizerke na sredjivanje kose pa se "cujemo" posle!

majjo,jel ti bar setas Beogradom akda vec "naduvena" minja(IZVINI MINJA,SALIM SE MALO) ne moze?

dakone i ostali,sta radite vi?

pozdrav od mene! :wink:
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

Tarci.......nemoj da se izvinjavaš '' za nadula '' kad je to blaga reč ......ali idem na bolje .......ma ne znam valjda

Da znaš da si me utešila i smirila , ali stvarno i iskreno , već sam iskonstruisala kancere i čuda od kortizona.....ma bruka :oops: :oops:

Joj i ideš kod frizera ........ ajd navuci meni kesu na glavu da me ne vide i ja te neću brukati .... ja jedva čekam da lupim šminkeraj i da iskoristim ''proleće'' u sred januara....

Drugari čujemo se .

EEeeeeeeeeee Tarci baš si bensedin . :wink:
Jasna60
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Sep 23, 2006 12:07 am

Post od Jasna60 »

Ajde, ne kukajte, izlaz'te napolje i uzivajte u ovom lepom vremenu, sto i tarcika kaze. :P :P :P

Ja sam se isto danas premisljala hocu li, posto sam nocas lose spavala. Cerku je boleo stomak, pa sam joj u 2 sata kuvala caj, pa cekala da zaspe, kad sam ja legla bilo je vec 3 sata. :cry: :cry: :cry:

Otvorio se nedavno kod nas jedan veliki supermarket, sve super jeftino, prica se o tome, pa me svi cudno gledaju kad kazem da jos nisam bila tamo. E, danas sam otisla i to sama. Lunjala sam sat vremena, obisla ga uzduz i popreko sa onim kolicima, nakupovala svega i naravno potrosila vise nego sto sam nameravala. Bilo mi je super. I sad sam i ja u trendu - bila sam u KTC-u. :lol: :lol: :lol:

Evo popila sam kafu, odoh sad da gledam film, veliki pozdrav :D :D
Korisnikov avatar
dakon
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jun 15, 2006 7:16 pm
Kontakt:

Post od dakon »

Danas lijep dan u ovoj mojoj nedođiji, mislim lijep kao vremenske prilike.

A mene, pa spopala me nekakva napetost, nesanica trzanje u polusnu i još moj solaris udara nemogu vazduha da založim(što bi rekao Radosav lik iz Crnogorske serije Đekna) već desetak dana.

Pozdravljam sve na ovoj našoj maloj grupnoj terapijici :wink: :wink:

A DR ivicu bi pitao(ako je tu negdje) da li smijem probati eglonil za ovaj moj problem(udaranje u solarisu koje dovodi do velike nelagode,navale vručine i puno nemira)jer pijem terapiju za želudac(jer sumljaju da to proizvode gasovi)već 4 mjeseca i ništa.

Tako odoh malo na zrak, da i ja malo prošetam a ružna navika mi je auto, jer i da kupim novine ja u auto i vozim 250 metara do trafike, znam bruka i lijenost pa zato valjda nabih ovolike kile.

Još jednom imate mahanje i pozdrav od dakona 'pa se ćujemo :wink: :wink:
lana radic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Sep 10, 2006 3:36 pm

Post od lana radic »

Cao svima!

Kao sto Jasna kaže " Ne kukajte i svi napolje na svež vazduh ".

Minja, ne brini zbog deksazona.

Moja sestra je kao mala svaki drugi dan išla u hitnu i primala urbazon, pa evo je sad živa i zdrava- MOŽE VOLU REP DA IŠČUPA.

Možda bi trebala da uradiš alergo-test da vidiš da nisi alergična na nešto.

Ja ovih dana učim uslužni menadžment, ali mi ne ide baš najbolje!

Pozdrav za sve!
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

Lana hvala i tebi ,nadam se da me ne tešite ,nego da je stvarno ( ne ljutite se .......ja sam ......pa valjda ste videli treba mi mnooooogo za poverenje.........a kod vas sam ga stekla :oops: )

Nego ja i danas primih deksazon POSLEDNJI .Sutra i poslednja inekcija , pa kontrola ........nemam više otoke, sad burmu mogu da skinem :lol: :lol: :lol: .

Lana a šta mi znači da krenem da se ''ispitujem'' kad je sve što sam tad radila ,jela, pila itd.....isto to sada radim ,jedem pijem

Jedino što mi je palo na pamet novi parfem ..............mada sam ga danas isprobala ponovo ..........i HVALA BOGU NIJE ,ajoj samo da nije nešto od toga (ali ko što rekoh NIJE)...............pa neću ni da se mučim jer mi dr.reče da se za ovih par dana javilo neverovatno mnogo ljudi kao ja sa upalom laringsa a praćeno alergijom .......nešto je u vazduhu...............kako svi tako i ja .............a pošto imam veeeeliko poverenje u moju dr. radiću šta me savetuje
..........a imam i vas da me dodatno savetujete........ :lol:

Uživajte večeras ,

P.S.
Ja sam uspela danas da trknem da kupim nešto od poklončića za pod jelkicu .......Znate ''ono'' dete proradilo opet u meni :oops: :wink:

Pozdravljam vas sveeeee
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

Minjab, drago mi je da ti je bolje!!

Veeeeliiiiiiikiiiiiii pozdrav svima!!!! I srecna Vam Nova Godina!! :D :D :D
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

Majjo ti i ja dežurne ko i uvek :lol: :lol: :lol:
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

minjab napisao:Majjo ti i ja dežurne ko i uvek :lol: :lol: :lol:
Pa da ne kvarimo tradiciju!!! :D :D :D :D
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Pozdrav svima!

Dakon, moze Eglonyl za one tegobe, dobra solucija. Ali samo privremeno.

Uzivajte u lepom vremenu, manje pisanja ovde, vise SMS-ova i poziva telefonom - a za one iz istog grada, i zajednicki izlasci!

Sve najbolje!
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
Odgovori