A što se tiće sredine pogotovo ako je malena kao što je i moja, još kad moraš ići kod psihića,pa u apoteku sa receptom. Stvarno poćinju da te gledaju drugim oćima.
Ono kad si opisivala u gornjem postu nevjerovatno u dlaku smo isti.
I ja sam izbjegavao izlaske, kome sam rekao niko neshvata, ali ja shvatam jer rekao sam hiljadu puta, niko nemože shvatiti nas nego samo onaj koji je imalo okusio ovo što nam se dešava.
I svako je imao nekakav okidač, to vole da kažu psihići koji pokrene lavinu.... Može biti bilo šta.
A sad komentari"eno i onaj puk,o" nemoj se obazirati, jer upravu si ja ih znam gomilu koji tako prićaju a imaju ovaj ili još veći problem nego što je naš.
Ali i sredina je čudo(makar ja mislim) jer u maloj sredini sa malom populacijom, svak zna svakog ili preko prijatelja ili rodbinski i odma se zna eno dakona ušao u apoteku opet,onaj međed opet bio kod mene noćas u hitnoj a nije mu ništa....itd itd itd
Zamisli i doktor pa mi nešto tupe, nekrivim njih majke mi nego valjda nisu doživjeli praktićno ovo pa neznaju kakav je" filling"
Sad drugo je naš DR Ivica, on sam je prošao ovo sve, jednom sam ga pitao i sam mi je rekao da je sam imao napade koje je okarakterisao kao infrakt.
Hoću da kažem da je čovjek još i doktor, pa je i njemu izgledao kao stvarni napad srca!!
A shvača nas vjerovatno i zbog toga što je sam iskusio ovo i što(moje lično mišljenje), kako da se izrazim osim ovim narodskim izrazom:"NIJE UFURAN"Onda hoće ćovjek da pomogne svim srestvima, pa i ovim putem,jer puno znaći kad neko tako struća dadne odgovor i potom stigne odgovoriti na mnogo postova a ima ih podosta......
Normalno i ovaj vid konverzacije među nama, to nemogu opisati jedino rijećima SUPER STE:
Meni ste puno, ma šta puno nevjerovatno puno pomogli svi vi odreda

Ovo je bolje od bilo kakve terapije dosad što sam probao. Još kad bi sjeli ovako svi na jednom mjestu da se vidimo pa da onda razvezemo priću, ko zna možda se nekad i sretnemo