anksioznost posle virusa!!!

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
tarcika
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Okt 14, 2006 4:56 pm

Post od tarcika »

lana,svaka cast!!!

znaci,sada ti i ja idemo opusteno na ispite,a i "obicni" ljudi imju tremu pred ispit!
meni je drug juce pricao sve vreme pred ispit kako ima neke zmarce po stomaku!a sasvim "normalan" decko!

mane moji teraju da izadjem sa muzem za docek,ali meni nekako zao da to vece provedem bez cerkice!nekako mi lepse da dok je mala slavimo svi zajedno.
ja cu verovatno prvog u neki provod,a za docek sa mojom mezimicom! :D

majjo,kako si ti?
jel izlazis?

dakone,gde si ti ?
jel si probao sa napadom na napade?
poslusaj me za ono o propalim pokusajima.ja sam shvatila da su i propali pokusaji put ka ozdravljenju!i to je "stepenik"!ja sam imala mnogo i propalih pokusaja,ali bas su me oni terali dalje,jer sam svaki put uvidela da mi se nista ne desi,cim pobegnem kuci,meni kao bolje!nisi mi rekao da li imas strah od guzve,izlazaka...?

minja,jel prestalo da "skacka"?jel si ostvarila plan za danas sa MB-om?

ajde pa se "vidimo" posle...

pozdrav! :wink:
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od majja »

O daa!!! Izlazim, smrzavam se, jurcam........ali nista mi ne smeta, smo da ne lupa!! :lol:

Zaboravih za kozmetiku da kazem...........koristim uglavnom Niveu! :wink:
Korisnikov avatar
dakon
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jun 15, 2006 7:16 pm
Kontakt:

Post od dakon »

Da Tarci probao sam i to ponekad uspije.

A što se tiće straha od gužve i izlazaka, jedno vrijeme je bilo žestoko. :o

Sad je podnošljivo skoro neprimjetno(prije npr. kad odem na pijacu gdje ima mnogo svijeta, meni je nelagodno,vrti mi se u glavi i vrlo loše se osjećam )

Sad rijetkost da imam takav osjećaj :wink:
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

Samo da vam mahnem, ceo dan radim punom parom, kao da zivim u zamku a ne u stanu :lol: , ogroman deo posla je gotov, sve zivo ispomerano, prebrisano, cisto, e jedino mi ostaje za veceras da osvezim (oribam) onaj ogroman tepih od koga su mi i krenule tahikardije, ali nadam se da ovog puta nece biti tako??!! :o

Malo po malo, pa makar i u ponoc, ali zavrsicu ga! :wink:

Pozdrav svima, gotova je pauza!! :lol:
tarcika
Aktivan član
Aktivan član

Post od tarcika »

polozen Hasan Hanic i njegovo famozno istrazivanje trzista i MIS SA DEVETKOM!

jesssss!!!

pozdrav,ljudi!!! :wink:
tarcika
Aktivan član
Aktivan član

Post od tarcika »

zaboravih da kazem:

ne znam zasto,ali vama javih pre nego ostalima!!!

caos! :wink:
Korisnikov avatar
dakon
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jun 15, 2006 7:16 pm
Kontakt:

Post od dakon »

Dakon čestita na položenom ispitu.

A i meni je postalo normalno kad se ustanem da otvorim ovaj forum i proćaskam sa ovim malim društvom :lol:
Nevjerovatno kao da ste ovdje samnom, kao da se znamo 100 godina, iako se nismo vidjeli nikako.

To je Kao kad svratimo sa društvom na piće.

Ovo je isto, samo se ovdje svrati na ćašicu razgovora koja prija više nego bilo šta što može okrijepiti tijelo, jer ovdje se okrešljuje duša..........

:wink: :wink: :wink:
lana radic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Sep 10, 2006 3:36 pm

Post od lana radic »

Tarci, cestitam na polozenom ispitu! :lol:

Meni ce Hasan da predaje sledece godine.

Ja sam dobila 8 iz marketinga i 9 iz statistike! :oops:

Dakon, nikako da ti odgovorim u vezi knjige.
Procitala sam " Moc pozitivnog misljenja " i dosta mi je pomogla. Savetujem ti da je procitas.

Dr Ivice, sta je sa vama?

Nema vas odavno sa nekom dobrom salom? :lol:

Pozdrav svima!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

Bravo studenti!! :D :D :D :D :D :D

pardon, satudentkinje!!! :lol:

Nema nam ni dr Ivice, a ni minjeb??!!

Ujaaaa, gdeee steee??!! 8)
tarcika
Aktivan član
Aktivan član

Post od tarcika »

BRAVO,LANA!!!svaka cast!

znaci vracas se u akciju!!!

imas moju punu podrsku(ako ti to nesto znaci) i zelim ti sve najbolje u daljem studiranju!

ako imas sledece godine isti predmet kod Hasana Hanica(istrazivanje trzista i marketing informacioni sistem),odmah da ti kazem da ispit kao materija nije lak,ali je veoma zanimljiv i ja mislim jedan od korisnijih ispita,sto se tice struke!

majjo,i ja se pitam sta je sa minjom!? :o
valjda uziva sa MB-om,valjda ostvaruju "one" planove koje je pominjala!
minja javi se kada budes mogla!

a nema ni jasne,ni DR.IVICE...

mozda i njihovim kompijuterima nesto fali poput ovog mog!ni jednu stranicu na internetu nije htelo cudo da mi otvori do malopre! :evil:

mada je i moj muz isao po svakojakim sajtovima,tako da ja ipak njega "krivim"... :o :wink:

kako si ti,majjo?

sta ima novo?
vama u BG-u je verovatno fenomenalno okiceno,a?

kod nas skromno... :-?

jel ti raste praznicno raspolozenje?

ja danas okitih jelke(cerka je trazila i u njenoj sobi jednu manju),pa mi nesto sve lepo...ceo stan sljasti od sijalicica!
e,a deda me zvao veceras i rece mi da citao u novinama da prodaju mnogo neispravnih sijalicica i da jednog coveka drmnula struja! :o

pa gde to nadje meni da kaze?!?

a ja ne mogu da uhvatim ovo moje dete po kuci.
a kako mi on to rece,ja poludeh!jurim dete po stanu koao suntava!
a,ja sam ti od onih ljudi koji svakakvu crnu hroniku ne shvataju "normalno",nego mislim o tome i NARAVNO stavljam se u situaciju:pa kako li je tim ljudima?jadni oni i td.
kao neka budala...

ma nema ni veze...

ne znam ni kako se zakacih za tu temu!

tako,ljudi!

budite zadovoljni i srecni i ne zaboravite da donesete novogodisnje odluke,a ja vec znam koju cemo svi mi SIGURNO doneti:

E,NECU,VALA,VISE DA SE PLASIM I DA PANICIM!!! :wink:

tako...

pozdrav!!! :wink:
tarcika
Aktivan član
Aktivan član

Post od tarcika »

BRAVO,LANA!!!svaka cast!

znaci vracas se u akciju!!!

imas moju punu podrsku(ako ti to nesto znaci) i zelim ti sve najbolje u daljem studiranju!

ako imas sledece godine isti predmet kod Hasana Hanica(istrazivanje trzista i marketing informacioni sistem),odmah da ti kazem da ispit kao materija nije lak,ali je veoma zanimljiv i ja mislim jedan od korisnijih ispita,sto se tice struke!

majjo,i ja se pitam sta je sa minjom!? :o
valjda uziva sa MB-om,valjda ostvaruju "one" planove koje je pominjala!
minja javi se kada budes mogla!

a nema ni jasne,ni DR.IVICE...

mozda i njihovim kompijuterima nesto fali poput ovog mog!ni jednu stranicu na internetu nije htelo cudo da mi otvori do malopre! :evil:

mada je i moj muz isao po svakojakim sajtovima,tako da ja ipak njega "krivim"... :o :wink:

kako si ti,majjo?

sta ima novo?
vama u BG-u je verovatno fenomenalno okiceno,a?

kod nas skromno... :-?

jel ti raste praznicno raspolozenje?

ja danas okitih jelke(cerka je trazila i u njenoj sobi jednu manju),pa mi nesto sve lepo...ceo stan sljasti od sijalicica!
e,a deda me zvao veceras i rece mi da citao u novinama da prodaju mnogo neispravnih sijalicica i da jednog coveka drmnula struja! :o

pa gde to nadje meni da kaze?!?

a ja ne mogu da uhvatim ovo moje dete po kuci.
a kako mi on to rece,ja poludeh!jurim dete po stanu koao suntava!
a,ja sam ti od onih ljudi koji svakakvu crnu hroniku ne shvataju "normalno",nego mislim o tome i NARAVNO stavljam se u situaciju:pa kako li je tim ljudima?jadni oni i td.
kao neka budala...

ma nema ni veze...

ne znam ni kako se zakacih za tu temu! :x

tako,ljudi!

budite zadovoljni i srecni i ne zaboravite da donesete novogodisnje odluke,a ja vec znam koju cemo svi mi SIGURNO doneti:

E,NECU,VALA,VISE DA SE PLASIM I DA PANICIM!!! :wink:

tako...

pozdrav!!! :wink:
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

Kod mene je od praznicnog raspolozenja jedino veliko spremanje!! :lol:

Kao da u toku godine nista ne radim! 8) :lol:

I ja sam veceras okitila jelku i bas mi je sve lepo........... :D

Sutra idem na jos jednu turu bockanja i jedva cekam da dobijem "energetsku bombu"!! :lol:

Nadam se samo da su svi odsutni dobro i da ih iz opravdanih razloga nema! :wink:
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Pozdrav svima.

Ja sam bio malo bolestan, kijavica, stigli me treninzi, pacijenti koji mi se nakasljavaju u lice i slicno. Ali, nista strasno. Ko preti i druge topike, videce da sam skoro svakodnevno tu, pisem, odgovaram, komentarisem...

Malopre sam bas clanu foruma "ontario" pisao savet vezano za strah od ugusenja, koji se javlja tokom uspavljivanja. Eto, jos jedan simptom anksio-somatizacije koji se javlja relativno cesto. Stresanje u polusnu, ustajanje i samrtni strah da je srce stalo ili je disanje prestalo...

Ko je trazio salu?

"Ja ne bolujem od shizofrenije, a ni ja!"

Cao!
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
Jasna60
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Sep 23, 2006 12:07 am

Post od Jasna60 »

E narode moj, sad me bas uhvatilo. Sve me boli - glava, ramena, rebra... temperatura 38, kuvam sad sebi caj, pa u krevet. :cry: :cry: :cry:

Zamislite koji sam baksuz, tek je poceo raspust, a ja se razbolela :-? :-? :-?

Svaka cast na uspesima, sve vas pozdravljam :P :P :P
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am

Post od minjab »

Jao Jasna pa šta je to ????????????? :cry: Ajde ,malo čajeva,malo cedjenih pomorandži i biće sve ok. Sve najbolje.

Ljudi ja jurim jelku sa sve mojim ''preskakanjima'' (što me spopalo poslednje dve nedelje i ležem i ustajem sa njima ,al u gradu sam najludja 8) , kad me spopadne ,u ovoj gužvi, pri'vatim se za MB i teram ,al mi nije baš sve jedno,poželim odmah kući :oops: )

A,da jelku imam plastičnu ogromnu, al ja hoću ove godine da mi miriše borovina ,pa jurim sa busenom.

Danas sam ušla u onaj ''vašljivi'' depo da pogledam nešto (ma ko me terao) i udjem ko prava,sama, (MB me čeka u kolima ,tako mi obično i kupujemo 8) ) i nadjem te donje delove trenerki na jednom mestu ,jao kad mi poče zujati u ušima ,pa hladan znoj pa mi muka ( a danas me spopao ''ženski problem''), e ljudi kad izletoh na svež vazduh ,mislim se izem ti kilavo žensko.....A unutra ,smrdljivo ,zagušljivo ,svi popalili cigarete....ma i da nisam dobila ,sručila bih se garant.

Eto tako da sutra odoh da kupim jelku ,ako je MB ne donese sam .

Majjo, svaka čast na ''glancu'', ja prve godine nisam digla stan pred Novu godinu, ali se spremam za Božić, da sve dignem u vazduh.........Za sada sam sve osnovno, bez pranja prozora i tepiha...........hladno mi mnogo da perem prozore (ali obično to radim po kiši ili nekom kijametu, pa me čudi da nisam to sada........eto baš mi se nije radilo)

Eto mene nema ,nema .........al kad me ima onda nema kraja pisanju.........pa ako vas ne mrzi vi ''me'' pročitajte.

Pozdrav baš svima i onima ne pomenutim
Odgovori