jasna,pa i meni je bilo to cudno kada sam procitala,i to bas negde na ovom sajtu(slucajno,neme stare poruke),i to devojka koja je sada dobro,to joj je rekao psihijatar i ona je to uradila,prepustila se napadu(u fazonu:"neka bude,sta treba) i napad je prosao.kaze ona,da se sada dobro oseca,i da odmah posle tog "eksperimenta" je bila mnogo bolje jer je uvidela da se nista nece desiti!
mada,meni ova "moja" tehnika dobro "pali",pa necu da menjam tim koji pobedjuje!
dakone,drago mi je da si bolje.samo saznanje da ti je "kako kada",mislim da je veliki boljitak i put ka bolje.ja sam imala tu fazu.
ako vidis sve moje poruke od postavljanja teme do danas,videces da sam presla ogroman put!
skoro sam citala svoje prve poruke i bila sam iznenadjena koliko sam tada bila losije!
a to nije tako daleka proslost!
shvatila sam da malo treba da se krene u borbu,a to "malo" moras da preseces i da krenes u napad na napade!
ako nemas strah od izlazakanapolje,medju ljude,u guzvu,da cekas na red-to je onda veeooommaaa bolje stanje.
ako imas taj konstantni osecaj treme pred obicne zivotne aktivnosti,uzmi "probijaj led" sa laksim ka tezim "zadacima".
kod mene je to upalilo.naravno i danas sebi postavljam svakodnevno nove zadatke koje moram da isteram do kraja,pa kako mi bude!
idem logikom:"ako se desi,bice to samo jos jedno lose iskustvo,a ako ne-bicu veoma srecna i ohrabrena.a ako ne probam-sigurno cu da budem em nesrecna,em nece ni u kuci da mi bude dobro!"
imam veliku zelju da vam prepicam moje metode za poboljsanje DO DETALJA,da bi i vama bilo mnogo bolje i da vidite kako i "nama" moze da bude sve normalno u zivoti!
ja sada imam utisak da me mnogo vise zadovoljavaju normalne stvari.srecna sam dok setam,uzivam u kupovini...
a pre svega ovoga meni je bilo nekako sve dosadno!nista nije moglo da mi bude toliko interesantno da"skacem od srece".
sada uzivam u onim malim stvarima u zivotu!
i malim koracima koracam da stignem do onih vecih stvari(pricam o skoli).
pokusavaj svaki dan,bez pauze,pa i ako ti bude lose,ne padaj u bedak,nego probaj ponovo!
videces da mozes da budes veoma zadovoljan svojim zivotom i napretkom!
pozdrav svima!