Pobogu imali nekakva terapija za ta preskakanja, jeli funkcioniše.
Mogu zamisliti koliko je to iritantno i djeluje frustrirajuće, ali tješitese da to nije ništa opasno neka vam bude na umu.

Znam, i meni kad me lupi nešto u grudima sav preblijedim

minjab napisao:ma besna sam na sebe i svoju slabu stranu kad proradi,................a što je najcrnje toga uvek budem svesna uveče (kad je kasno za bilo koji izlazak za šta meni treba) i koliko puta sam donela uveče plan kako ću sutra provesti dan .....................ali ujutru sam sva mrzovoljna i pre ću ostati tu,a izgovorr mi je čekam MB sa posla pa ćemo zajedno................
# Dakon,ne znam ,izgleda da drugi nisu toliko ''razmaženi''Mogu zamisliti koliko je to iritantno i djeluje frustrirajuće, ali tješitese da to nije ništa opasno neka vam bude na umu.
minjab napisao:Majjo, ma ne mogu da verujem ..................ja i MB danas kovali plan (al otpao jer sam ko zgaženi paradajz) da idemo u Tempo ,jer ovih dana ni jednoj samoposluzi ne možeš prići ko smak sveta da će, jer smo se nadali da će svi potrčati u onaj tamo.![]()
![]()
Pa toliko da smo iste u razmišljanju .........pa još i da se sretnemo negde u rafovima kako bledimo od gužve , ja bi crkla od smeha,ne bi morala ni da se predstavljaš znala bi ko si .![]()
minjab napisao:# Dakon,ne znam ,izgleda da drugi nisu toliko ''razmaženi''ali mene to poremeti ,evo posle skoro dve godine ja ne mogu da se naviknem na to .Najgore mi je što mi to remeti moj normalni život....
Bravo Jasna , e lupala sam glavu ,tačno sto puta sam gledala ,i evo to je taj film .........stvarno dodje kao vid terapije ,ljudi pogledajte ,evo to i Jasna tvrdi.Minja, film se zove "Blistavi um", Russel Crow