Evo me danas mi je malo bolje ( pa vala dosta je i bilo ) ali i dalje nije dobro-skroz.Ja sam još i dobra što se tiče moja dva pršljena L4,L5 i L5 i S1. (ako Vam to nešto znači) ,ja sam još i super dok moj MB pre par godina šest meseci kao proštac je ležao i ujutru i uveče su ga preskakali da bi mu davali inekcije .....e to već ne bih mogla normalno da podnesem .
Hvataju nas ta uklještenja ili kako već dva tri puta godišnje (mene obično oko SV. Nikole)................
Vidim da ste vi ok.(bar ništa ne pišete)
Dr.Ivice ,pa odakle Vam pade ideja o napadima -pa vi ste ih bar dobro prevazišli(osim ako nisam razumela ,da se odnosi na pacijente-u tom slučaju izvin'te

).A za položaj ,jedino mi odgovara(desna noga je u pitanju) kad mi je leva polu ispružena ,stavim jastuk izmedju ,tako da zidignem levu nogu u polu ispružen položaj .(prija ,baš kad se skoncentrišem ,jer je da poludiš bolno...
Majjo, kako idu pripreme za ''Novaka'',ne preteruj ...........pa da kljokneš i onda ćorak ....zaspiš pre vremena
Tarci ,jes' položila neki ispit od juče (šala

).
Uželela sam se da vam pišem ,pa eto ,ako ima nešto novo kod vas javite se, ja ću prelistati kad uhvatim zalet za ustajanje......
Sve vas puno,puno pozdravljam i čuvajte se .......