minja,uopste ne mora da znaci da ne bi smela da spavas sama ako bi morala.recimo,muz ima neodlozne obaveze van grada.prvo bi ti delovalo strasno,ali smislila bi nacin da sama sebe ohrabris.gledas film,zovnes neku komsinicu na kafu,blejis po internetu i kada ti se skroz prispava legnes!znam da deluje nemoguce ali sam ja sigurna da bi ti to pregurala.mozda bi ti se i svidelo!
jel radis nesto po pitanju samostalnih odlazaka u kupovinu,setnju,goste?probaj i to.moze da bude interesantno...
majjo,kako tvja kondicija?jel setas redovno?jel si probala brzi hod?
ljudi,idite na cist vazduh(koliko je to moguce kod vas u Beogradu

),meni super prija setnja po cistom vazduhu.ispraznim nekako sve svoje nervoze!cak i kada sam umorna ja odem da prosetam,da ne bih sedela dokona u kuci pored televizora i jos vise se razvlacila.nekako se tako i razbudim!
danas sam isla na buvljak u Banji,posle mnogo vremena da kupim cerki neke stvarcice.moram da priznam da mi nije bilo bas lako u onoj guzvi,medju svim onim smradovima(mislim na cuden miris buvljaka),i medju milion ljudi.pocela je tahikardija,mala slabost,ali ja onda pobesneh na sebe i kazem ja samoj sebi:"lujko jedna,detetu ides da kupujes stvari!ne izmisljaj gluposti,nego gledaj te trenerke da detetu ne pogresis broj!"
i tako ja iskupovah svasta i normalno dodjoh kuci.a nisam bila bas optimista da cu moci sat vremena da provedem u toj guzvi pod nervozom!ali prosla sam i to...
nisam bila bas zadovoljna sobom,samom tom cinjenicom da mi je nesto zasmetalo,ali posle sam razmislila da trebam da budem zadovoljna i time sto sam "izdrzala" do kraja!
odmah mi se vratilo samopouzdanje i sa cerkom sam bila celo poslepodne napolju!samo mi se vrtelo u glavi da ne zelim da pokvarim dan razmisljanjem:"a sto mi nije bilo sve kako treba?"-nije bilo,izdrzala sam i sta sada?nastavljam dalje...necu da se bedacim sto mi nije bilo sasvim ok,nego cu da se radujem sto isprobavam!
i najbitnije u svemu tome je da ne gubim samopouzdanje i da teram dalje...
tako...
opet ja sa mojim dozivljajima...
mozda vam i oni pomognu....ko zna...bar da vas hrabre nekako...
tako...
pozdrav!