anksioznost posle virusa!!!

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Korisnikov avatar
dakon
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jun 15, 2006 7:16 pm
Kontakt:

Post od dakon »

Uffffffff..... :lol:

Sad mi je malo lakše, a ja mislio nešto nenormalno. :oops:

Mislio sam opet da odem kod doktora pa da izvadim neki nalaz, pa da ga dodam u svoju "kolekciju" nalaza :wink:

Hvala svima pa se čujemo :wink: :wink:
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od minjab »

E Majjo ,ma ništa mi nije žalije nego što se ja potrudim isključim komp oko jedan ,dva, zavisi odem i legnem ....a da ne bih budila MB da se ne vrtim super mi je kad ima neki film ali poslednjih večeri..... :evil: :evil: :evil: .ma sve neki horori....a ja sem komedije i neke laganice ništa ne gledam (eventualno neki triler...al kad nisam sama :oops: )....ž
E a šta počeh, ma najžalije mi je to što nema šta da se gleda i ja ko debil pustim i čitam poruke na onom debilnom velikom bratu ,a nit znam ko koga ni ko kome...vidim psuju se i tako lepo čitajući da ne kažem šta ja se uspavam ( e,drago mi je što ćete se sad svi uhvatiti za stomak i smejati mi se ,kad nemam pametniji način za uspavljivanje :o )

Nego možda bi ja i zaspala ranije da nemam epizodu pre podne da se ''malo spustim'' a od sutra neću tako.......
Uzeo mi dragi slobodan dan ,pa ćemo negde ....Ljudi spremam se a sva treperim da mi se ne desi (daleko bilo, a znam podsvesno da nema šanse da se desi...nego....strah..eto :x ) ono što mi se sa njim desilo pre par subota....Samo da ne razmišljam o tome ....... :cry: .
A negde duboko sam srećna jer radni dan a ceo ćemo provesti zajedno....vidim da je i njemu stalo čim je sam došao da me obraduje da je sutra ''voljno''....... :lol:

Čujemo se mi još do sutra..... :wink:
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

Zaboravih........

Majja je u pravu za opuštanje mišića ,ma koliko mi se puta desilo da se cimnem u krevetu ,pa se probudim koliko se drmnem .

Tako Dakon ,bez brige ništa opasno.... :wink:
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Pozdrav! Vidim da ide i dalje po starom. Ajde da se organizuje taj rucak - sastanak u BG :)

Sve najbolje!
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

A,neeeeee grešite dr.Ivice :lol:

Kako po starom pa ukapirali smo da nismo paničari ,a sad za dalje .......pa polako

A što se tiče ručka .................al sa veeeelikom čokoladno -lešnjikavom tortom mmmmmmmmmm :lol:

Ja sam za samo da preživim sutra................šetnju ,ne ja nego da probijem led ,da shvatim da mi se MB neće srušiti .........pa onda i pored ručka i torte po jedan Chardone (ide uz tortu)

Šta kažete ,Majjo imamo i vitamine,za tebe, ne brini. :lol: :lol: :wink:
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm

Post od majja »

:D :D :D I ja sam ZA, ali moram sacekati da dobijem menstruaciju, i da prezivim one kobne prve dane (citaj: prva tri :cry: ), i onda moze, jer za sada samo sva treperim i drhtim i smotana sam kao sajla!

I danas je opet tuklo kao ludo :cry: , al ne dam se, jer je danas bilo onako svesno iz glave, i znam da sam to sama sebi napravila. Opet sam malo izgubila samopouzdanja, a danas je prvi dan kako sam ostala sama u stanu :o od kada je pocelo da se desava, i od kada sam se probudila, dok nisam stigla do mame, tuklo je kao ludo........ U autobusu sam jedva izdrzala, i sve dok nisam usla kod nje, tuklo je, samo sto mi na usi nije izletelo!!!! Ona se izbezumila kada me je videla, a tek kada je osetila kako luuupaaaaaa :o . Nije mogla da veruje!!

Verujte mi, nije proslo 2 minuta i sve se sredilo!! Dosla mi je drugarica po dogovoru i otisle smo da bazamo po Bulevaru (opalile smo jednu shoping setnju za izbacivanje stresa :lol: ), ma nista mi nije falilo (a bila sam u predinfarktnom stanju :lol: )!!!!

Tako da sam danas bila potpuno svesna sta sama sebi mogu da uradim!!! :evil:

A grozan je taj osecaj, kada kobila (izvinjavam se sama sebi na ovom izrazu)od 32 godine ima frku da ostane sama!! :evil: Uhhhhhh, sto sam ljuta na sebe!!! :evil:

Ja sam BRE (ljudi) "bolesna u glavu" i nigde vise, kad Vam ja kazem!!!

Eto, pozalila sam se, sada mi je malo lakse!! :D :D :D
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

E Majjo o ostajanju imaš pozdrave od mene.
Ja sam prebrodila ostanke kad sam sama preko dana i to mi je sad ok. ništa mi sad ne fali preko dana , ali uveče ne bih smela da se zakunem ....
Ali i kad sam bila klinka ,pa devojka ,i kad nisam imala nikakve tegobe ,jedino mi nikad nije bilo prijatno da ostajem sama kući. :oops:

Tako da znaš iz mog iskustva proćiće (kako je kod mene) :wink:
Jasna60
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Sep 23, 2006 12:07 am

Post od Jasna60 »

Ajde "plasljivice", probajte ostati same, videcete da nije strasno. :lol: :lol:

Mene, evo, vec dva dana drma neka prehlada, sve me boli, glava mi se "raspada". Samo da vam se javim i da vam kazem - sin mi je otisao kod babe, cerka u grad, pa ce spavati kod drugarice, muz se vratio na teren :cry:

JA NOCAS SPAVAM SAMA!!! :P :P :P

Odoh da drmnem neku tabletu i u krevet :P :P :P
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

Samo hrabro Jasna!!! :D :D :D

Ajde odmaraj i ozdravi sto pre, ili napravi neku zurkicu da ti se podigne raspolozenje, a samim tim ce i prehlada brze da prodje! :wink:
tarcika
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Okt 14, 2006 4:56 pm

Post od tarcika »

GDE STE,LJUDI?

jel koristite ovo sunce?ja sa muzem i cerkom skitam po celi dan...racunam,da se jos malo suncam dok ne krene zima....a kako je krenulo ove godine,ko zna da li cemo i imati pravu zimu... :roll:

kako ste vi?

jel ima nesto novo?

gde nam je DR.IVICA?

verovatno ne staje po celi dan,pa ne stize da nam pise...

pisite kako ste i sta radite?

ja vas citam,samo nekada ne stignem da pisem,a i kada nemam nesto novo da vam kazem,rekoh bolje da "cutim"! :o :lol:

pozdrav svima!!! :wink:
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

:D :D :D Zato i ja cutim!!! Nemam sta da kazem! :lol:
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

I ja .......................... :lol: :lol: :lol:

Blago Jasni ona sme uveče da spava sama.................a ja ..........e to već ne bih smela :oops:
I Jasna brzo ozdravljenje...... :lol: :wink:
Jasna60
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Sep 23, 2006 12:07 am

Post od Jasna60 »

Evo, vec mi je bolje. Jos malo "smrcem", ali nije strasno. :-? :-?

Strasno je to sto mi se pokvario bojler, a muz mi nije tu. A ne znam ni jednog elektricara, jer mi nikad nije trebao - muz mi je elektricar. :cry: :cry: :cry:

A sto se tice spavanja u samoci, bas sam odvalila dobru partiju. Pa nisam na znala da sam sama :lol: :lol:

Znam, znam...ali treba zaspati :P :P :P
tarcika
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Okt 14, 2006 4:56 pm

Post od tarcika »

minja,uopste ne mora da znaci da ne bi smela da spavas sama ako bi morala.recimo,muz ima neodlozne obaveze van grada.prvo bi ti delovalo strasno,ali smislila bi nacin da sama sebe ohrabris.gledas film,zovnes neku komsinicu na kafu,blejis po internetu i kada ti se skroz prispava legnes!znam da deluje nemoguce ali sam ja sigurna da bi ti to pregurala.mozda bi ti se i svidelo! :wink:

jel radis nesto po pitanju samostalnih odlazaka u kupovinu,setnju,goste?probaj i to.moze da bude interesantno...

majjo,kako tvja kondicija?jel setas redovno?jel si probala brzi hod?

ljudi,idite na cist vazduh(koliko je to moguce kod vas u Beogradu :o ),meni super prija setnja po cistom vazduhu.ispraznim nekako sve svoje nervoze!cak i kada sam umorna ja odem da prosetam,da ne bih sedela dokona u kuci pored televizora i jos vise se razvlacila.nekako se tako i razbudim!

danas sam isla na buvljak u Banji,posle mnogo vremena da kupim cerki neke stvarcice.moram da priznam da mi nije bilo bas lako u onoj guzvi,medju svim onim smradovima(mislim na cuden miris buvljaka),i medju milion ljudi.pocela je tahikardija,mala slabost,ali ja onda pobesneh na sebe i kazem ja samoj sebi:"lujko jedna,detetu ides da kupujes stvari!ne izmisljaj gluposti,nego gledaj te trenerke da detetu ne pogresis broj!"

i tako ja iskupovah svasta i normalno dodjoh kuci.a nisam bila bas optimista da cu moci sat vremena da provedem u toj guzvi pod nervozom!ali prosla sam i to...

nisam bila bas zadovoljna sobom,samom tom cinjenicom da mi je nesto zasmetalo,ali posle sam razmislila da trebam da budem zadovoljna i time sto sam "izdrzala" do kraja!

odmah mi se vratilo samopouzdanje i sa cerkom sam bila celo poslepodne napolju!samo mi se vrtelo u glavi da ne zelim da pokvarim dan razmisljanjem:"a sto mi nije bilo sve kako treba?"-nije bilo,izdrzala sam i sta sada?nastavljam dalje...necu da se bedacim sto mi nije bilo sasvim ok,nego cu da se radujem sto isprobavam!

i najbitnije u svemu tome je da ne gubim samopouzdanje i da teram dalje...

tako...

opet ja sa mojim dozivljajima...

mozda vam i oni pomognu....ko zna...bar da vas hrabre nekako... :D

tako...

pozdrav! :wink:
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

Ja ne setam, ubi me stomak ceo dan (ali to je kod mene normalna pojava), tako ce biti i sutra (i to je normalna pojava), tako da samo lezim i trudim se da sto vise vremena prespavam, kljukam se brufenim na 7 sati i cekam da prodje!!!

Drugo nema apsolutno nista!!!!

Cim bude, javljam se!!! :wink:

Tarci svaka ti cast na hrabrosti i na svemu sto radis!!! :wink:
Odgovori