Verovatno cemo doci, ali tek u maju ili junu, jer MM je na terapiji do sredine aprila, a do tada nema sanse da mrdamo negde, jer su prilicno gadne nuspojave terapije, i ne bih se usudila da krecemo bilo gde, pa da mu ne daj boze pozli, a da nismo blizu infektivne

, jer ne znam sta bih sa njim!
Tako da cemo najverovatnije tada, kada se bar malo iscisti od terapije (bar su nam za sada takvi planovi)!!! Mada, meracimo se (vec par godina!!!!) da odemo negde ko ljudi, u hotel, sa milion zvezdica

,pa makar i na 3-4 dana, da znamo da nikome nismo na teretu, da ne moram da smisljam sta cemo da jedemo, da samo sednemo za sto, jedemo i ustanemo

, sto je u gostima neizvodljivo (mislim, ta njegova sestra od tetke je stvarno sjajna zena, i ne da mi nista da pipnem kad odemo tamo, al znas, ipak nije prijatno ni pristojno.....), a verujem da bi se uvredila da odemo u Banju i budemo u hotelu!!
Jos cemo videti, ali verovatno cemo i kod nje otici........to nam je postalo tradicionalno, jednom godisnje da procunjamo po Banji, i napravimo mali odmor od 5-7 dana!
U svakom slucaju, bicemo u kontaktu, i ako dodjemo, vidimo se obavezno!!