E ovako: sinoć mi se desila ista stvar, pozvala sam 94 i rekoše mi da dodjem. Poslušala sam ih i nacrtala sam se tamo. Dr je htela da završi pregled samo merenjem pritiska

i ponudila mi je bensedin koji sam odbila. Pitala sam je za ekg, rekla mi je da nema potrebe!!
Pritisak sam mogla i kod kuće meriti sama i ovako je moj kućni kvalitetniji i u boljem stanju nego njihov tamo!!!!!!
Nakon više puta mog "silovanja" izmolila sam je da mi se uradi ekg. Nije mi dala ni da ga pogledam (ali to ne bi ni imalo efetka, jer ne znam da ga čitam), ali isto tako nije ni pisala nikakav izveštaj da sam uopšte bila, niti mi ga je dala da ga ponesem sa sobom (ekg snimak)!!!!!!!! Kaže da nema potrebe, jer je sve u redu, jer da nije, poslala bi me u bolnicu ili zadržala tamo-to su njene reči!!
Onako sludjena sam progutala tu priču i otišla odande bez ikakvog papira, danas mi ceo dan ljudi "ispiraju mozak" da to nisam smela da dozvolim i da baš apeluju na gradjane da nikada ordinaciju ne napuštaju bez papira, jer na taj način oni sa sebe skidaju odgovornost ako se ne daj bože,nešto desi, jer nema ni dokaza da sam bila!! Po principu: "Dobro vam je"..."Napišite mi da mi je dobro!", ali džaba kad je meni samo bilo bitno da sam pregrmela taj momenat da mi kaže da nema promena na ekg-u.
Usput mi je rekla da svaki put kada mi se to desi, da ne dolazim tamo nego da popijem bensedin, a baš i ako dodjem da to ne mora biti u pola noći kao sinoć!!!!!
Kao da ja biram kada će da mi se desi!!! Nemam pametnija posla u životu nego idem tamo nju da gledam iz dosade!!
Kivi, izgleda da reagujem i na vreme i da imam tzv poremećaj somatizacije... Pozz i tebi, čuvaj se!