mogu vam reci da sam super prosla kod lekara, bas sam prijatno iznenadjena!
neurolog mi je mlada, super zena

povecala mi je dozu propranolol-a na 2x1/2 tj. trebalo bi svake nedelje da povecavam za po 1/4 . .ali moja dr kaze da ce mi to mnogo obarati puls. od kada pijem tako, nije mi skocio pritisak. pokazala sam joj i nalaze od rezonance kicme od pre 4,5 godina i rekla je da je moja kicma pocela pre vremena da "stari" i da je to zato sto sam naglo prestala da se bavim baletom. da je za mene resenje da nesto vezbam, pod obavezno!!
moja dr mi je dala ferrum lek za zvakanje i rekla da dodjem tek za 2,3 meseca. . .da mogu da ostanem trudna uz propranolol i da je ona na lekovima od 20-te i uz terapiju rodila dvoje

, da se u inostranstvu beta blokatori daju najnormalnije i da smo mi celu svetlosnu godinu iza njih

kaze da je veca steta da meni bude lose, nego sto je steta od leka!
bila sam kod mojih kada sam trazila te stare rezultate koji su mi trebalo i nasla sam nalaze ultra zvuka srca od pre 4,5 godina .. . prolaps i priraslice, na oba nalaza pise srcani ritam nesto ubrzaniji.. . da vam kazem, ja sam ubedjena da sma i tada imala srcanih probelam, i to mnogo vecih nego danas, da sam i tada imala i tahikardije i aritmije, ali je razlika u tome sto nisam pridavala znacaj tome. nisam imala aparat kuci, pa da merim pritisak po deset puta dnevno!!
i posto sam sad videla da sam zdrava - fizicki, znaci treba da lecim svoje psihicke probleme!!
jos nesto da vam kaze, moj otac je organizator plivanja za krst za bogojavljanje. . i svi ucesnici su duzni da prodju lekarski pregled u sportskoj medicini, sigurnosti radi, da bi se videlo da li su sposobni da plivaju u ledenoj vodi. dolazi pre neki dan i donosi dve prijave momka koji su odbijeni, ja bacim pogled na ekg

nisma mogla da verujem

ljudi moji, pa to su skokovi, skokovi, pa onda skoro ravna crta, pa opet skokovi . .

nisam nikada videla tako nesto!!! a ti ljudi su hteli da plivaju, mislim verovatno su bili spremni psihicki, a nisu ni osecali svoje tegobe. pocela sam da se pitam da li postoji bilo ko sa "normalnim" srcem?
pitanje za Mrs Parker: kako si se osecala dok si pila propranolol? meni je dr rekla da se on daje i za glavobolje, znam da si ga i ti za to pila. . ja se za sada doro osecam, videcemo . .