dr ivica napisao:Hehehehehe, ja bioh rekao da ovo bas pali kod Majje
Evo, raspisala se i ozivela.
PA JBT DODJI, NEMOJ MI KENJAT* O TOME ŠTA TI MOŽEŠ I ŠTA MISLIŠ DA JE ISPRAVNO. ILI DODJI ILI NEMOJ. NE ZAMAJAVAJ ME KAKO TI MOŽEŠ, ALI TO NIJE TO. AJD BOGATI!!!! UH IZvinjavam se što vičem, ne vičem na vas ovde, nego sam baš odlepila.
TO! To se trazi! Idemo dalje u istom ritmu!
Pozdrav!
Ma ne dr Ivice......ja sam u tom besnom raspoloženju skoro stalno, to me uopšte ne pokreće, samo mi nabija dodatnu količinu negativne energije, razjari me još više i onda plačem od besa, a ne od tuge.....to od tuge dodje kasnije, a ovo me još dodatno iscrpi!! Uopšte meni ne manjka žestine kad "poludim", vrlo bučna i pogana znam da budem, ali to nije ono što meni sada treba, jer me to dodatno iscrpljuje.
minjab napisao:
JAo ,ali ja mislim da niste u pravu ,ja opisah u onom ''romanu iznad''
Ja bih isto odreagovala ,možda i još žučnije i sklonila se od takve osobe i ništa ne bi postigli , samo bi mi se zgadilo !
A poznavajući Majju mislim da nije daleko od toga!
Nego ima još neka tehnika dr.Ivice ?
Baš tako, nisam ni sumnjala da ćeš omanuti.
Jesam se sklonila, vidim da me zove svaki dan, ali ne odgovaram na pozive. Ne želim da me više iscrpljuje od onoga što već jesam iscrpljena. Nemam snage da slušam "da je to za moje dobro", jer ako JA JASNO I GLASNO KAŽEM DA NIJE, ne trebaju mi njene misli i njene priče o tome šta ONA MISLI da je ZA MENE DOBRO!!
Tako da sam se povukla, ne da se ne bih svadjala, nego ne želim da se iscrpljujem praznim pričama. To radim da zaštitim sebe od bespotrebnog trošenja energije (kako je to moja mama znala da kaže).
Jel ne možeš ništa konkretno da učiniš?!
Pa nemoj mi ni pričati bajke u uvo, a pri tom me ozračiti gomilom negativnosti iz svog života. Nemam mesta u glavi da SADA to slušam. Tačka.

Sad mi je smešno što ovde pišem a kao da komuniciram sa njom.