anksioznost posle virusa!!!

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

akcija koja MORA da se odradi
Ajde malo da se radi nesto sto se uopste ne mora... Jel moze tako? Siguran sam potpuno da ima puno stvari u zivotu svakog od nas koje mogu da se zanemare i da se tako nadje mesto za nesto novo.

Uzgred, jako je bitno imati okriuzenej koje kontonuirano radi na nasem raspolozenju.
Da li da jos jednom podsetim o onoj mojoj maloj skracenici: POP - pozitivna obrada podataka...

Imam manu sto sam, pored toga sto sam doktor, istovremeno i trener, i to ni manje ni vise, nego trener borilackih vestina, i to poreklom iz Japana. "No surrender, no retreat". Padni sto puta, ustani stojedan put. Stisni zube, primi udarac i uzvrati jos jace... Fudoshin - smiren um u vrtlogu borbe... Ovi koncepti mozda zvuce kao neostvarivi ili kao demagogija, kao prazna prica - ali se mogu uvezbati, absorbovatii primeniti i van borilackosportske vezbaonice.
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od majja »

dr ivica napisao:
akcija koja MORA da se odradi
Ajde malo da se radi nesto sto se uopste ne mora... Jel moze tako? Siguran sam potpuno da ima puno stvari u zivotu svakog od nas koje mogu da se zanemare i da se tako nadje mesto za nesto novo.

Uzgred, jako je bitno imati okriuzenej koje kontonuirano radi na nasem raspolozenju.
Problem je što trenutno nemam vremena za te "nemorajuće" stvari. :(

A i okruženje me manje više iritira (sigurna sam da je u meni problem, jer nemoguće je da su baš SVI kontraindikovani a jedino ja ispravna!), tako da sam čini mi se, upala u začarani krug. SVI me nerviraju i SVE me nervira, takvu unutrašnju nervozu osećam da je to katastrofa!!!
dr ivica napisao: Da li da jos jednom podsetim o onoj mojoj maloj skracenici: POP - pozitivna obrada podataka...
Sa ovim POP-om sam u hroničnom nedostatku i ne znam kako kod sebe da pokrenem to.
dr ivica napisao: Imam manu sto sam, pored toga sto sam doktor, istovremeno i trener, i to ni manje ni vise, nego trener borilackih vestina, i to poreklom iz Japana. "No surrender, no retreat". Padni sto puta, ustani stojedan put. Stisni zube, primi udarac i uzvrati jos jace... Fudoshin - smiren um u vrtlogu borbe... Ovi koncepti mozda zvuce kao neostvarivi ili kao demagogija, kao prazna prica - ali se mogu uvezbati, absorbovatii primeniti i van borilackosportske vezbaonice.
Kako se uvežbavaju??! Meni je već preko glave padova, a za ustajanje još manje imam snage. Problem je što sam ja fiksirala da mi treba vakuum, a u njemu bih samo tonula, a nemam energije da se pokrenem i uradim bilo šta.

Uhhhhhh, hvala Vam na priči!!!
judith
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Okt 04, 2007 12:34 pm
Kontakt:

Post od judith »

Pozdrav svima!
Imam utisak da postoje situacije u zivotu koje ti ne dozvoljavaju da napravish odstupnicu , da ih racionalizujesh- jednostavno se desavaju , imaju svoj autonoman tok ,i niko te ne pita imash li snage da se sa njima nosish . Mislim da je trenutno Majjina i Dakonova situacija jedna od tih.
Kako stati i razmisliti , vezbati POP kad tvom najblizem treba pomoc i nega i paznja - urgentno - zato sto nekog drugog vremna nece biti .
Slazem se da bi trebalo Pozitivno Obradjivati Podatke , kakva god da je situacija , ali cesto je to skoro neizvodljivo , na zalost.
Mozda vezbati unapred!
Majjo , sta se desva ?
Kako glava ?
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

Izvini, ne javih ti se, jer sam bila sva kljakava.

Glava je ok, mada juče sam prvi put izašla da prošetam malo i sva sam treperila. :o Noge su mi se tresle, ma kao da nisu moje, pred očima mi je svetlucalo, ma užasan osećaj,jedva se vratih kući. Iskreno se nadam da je od ležanja i nejela??!! :roll:

Od jutros me podilazi neka jeza, kao da ću se razboleti...... :roll:

Slažem se sa prvim delom tvog posta. Upravo su sada to te neodložne situacije i utoliko mi je gore što sam ovako "paralizovana" da bilo šta uradim, a jednostavno nemam snage da se pokrenem. :cry:

Plašim se samo da to nije ono moje bežanje u bolest i ne znam kako to da razgraničim, te mi i to stvara dodatnu nervozu. :-?
judith
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Okt 04, 2007 12:34 pm
Kontakt:

Post od judith »

Majjo , polako , samo se ti odmori .
Lezanje , nejelo , nadeponovan umor , stres , dug boravak u kuci , .........sve to utice da se osecash - nestabilno , malaksalo - daj sebi vremena . Jeza od umora ili temerature? Ako je ovo drugo , verovatno imash ovaj virus , koji ima citav grad , (traje 2-3- dana - mala temperatura , bol u grlu - i prodje).

Sasvim je logicno da nemash snage - potrosila si je . Pokrenucesh se kada zivotne okolnosti budu malo stabilnije. Sa druge strane , u kom pravcu da se "pokrenesh" kad te te situacija sa tatom obavezuje da brinesh o njemu i da budesh orjentisana na resavanje tog problema?
Bezanje u bolest - svi to malo iskoristimo kao opciju kada postane tesko . Ali ti si do sada bila u teskim i kriznim situacijama( negujuci decka , mamu , sada tatu) i nikada nisi potpuno pobegla, nego se sa nevidjenom posvecenoscu brinula o svemu.
Navijam da cesh biti dobro !
Lj
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am

Post od minjab »

Pregledah šta se sve ovde događa i evo samo na kratko od četvrtka sam sva ''lomna'' dal će da me šljusne ovaj virus ne znam ali da sam kao prebijena -znam!
Majo mislim na tebe svo vreme i krivo mi je što se ne organizovasmo!Ali nadam se da ćemo čim se malo bolje buddem osećala!

Prespavala sam skoro ceo vikend!
Ma i premorena sam

Pozdrav za sve !

P.S
Čitam ovo što kaže dr.Ivic, ajoj kako je teško naterati um da tako razmišlja ,ali ja bih tako volela da to mogu jer bi trebalo malo da ''ojačam''!
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od dr ivica »

Kad neko od mojih ucenika ne izvlaci maksimu iz sebe na takmicenjima tokom borbe, ja ga izbrukam i iznerviram. Kod vecine je to dobar stimulans. Naljute se na mene, pa pobede :)

Stoga, mozda nije lose da se malo naljutite i zainatite prema svima i svemu. Setite se filma "Forest Gump", kada narednik Den, bez nogu koje je izgubio u Vijetnamu, sedi na jarbolu broda koga sibaju vetar i kisa i uglas se svadja sa Bogom... Ko nije gledao, neka pogleda ceo film. Nije to uopse tako plitka komedija kako moze na prvi pogled da izgleda...

Sve najbolje.
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

dr ivica napisao:Kad neko od mojih ucenika ne izvlaci maksimu iz sebe na takmicenjima tokom borbe, ja ga izbrukam i iznerviram. Kod vecine je to dobar stimulans. Naljute se na mene, pa pobede :)
.
Uuuu, kod mene ovo ne pali. Juče se na krv i nož posvadjah sa drugaricom koja je pokušala na ovakav način da me "ojača". Ja vapim za mirom, nežnosti, razumevanjem....a ona mi priča kako ću da "crknem od depresije ako nastavim tako, kako ne mogu očekivati ni od koga TO (zašto ne bih mogla??!! :roll: ), kako treba da se pokrenem i vidim da meni nije najgore, kako niko nema vremena da se bavi mojim problemom i slabostima i kako svi imaju svoje živote, kako ne treba da skupljam tudje mrvice pažnje pokušavajući pri tom da nadomestim sve ono što mi je mama pružala, kako.........kako.....kako......... Dok je nisam oterala u tri majčine sebične i samožive.

Odlepila sam od besa!! :evil:

Još je krenula da mi tupi: "Ja mogu da dodjem i posedim sa tobom malo, da te saslušam i razumem, ali ja ću onda sesti u kola i idem u svoj život, ALI to je lažan osećaj sigurnosti, nemoj da se uljuljkuješ....."

PA JBT DODJI, NEMOJ MI KENJAT* O TOME ŠTA TI MOŽEŠ I ŠTA MISLIŠ DA JE ISPRAVNO. ILI DODJI ILI NEMOJ. NE ZAMAJAVAJ ME KAKO TI MOŽEŠ, ALI TO NIJE TO. AJD BOGATI!!!! UH IZvinjavam se što vičem, ne vičem na vas ovde, nego sam baš odlepila.

Ja znam da ona pokušava baš to što ste Vi naveli, ali to meni ne pomaže. Bar ne sada u ovoj situaciji i u ovom trenutku.... :cry:

Imam besa u sebi, ali ne onog "aktivnog", da mogu da se pokrenem, nego samo besnim i sve više tonem.... :cry:

P.S. Film je sjajan, uopšte ga nisam doživela kao glupu komediju, dosta je težak!! Bar meni.

Minja, ma ok, kad budeš imala vremena, i ja sam sva slomljena, ni do čega mi nije, a moram i kod tate da idem, uopšte nemam predstavu kako ću, skroz sam slomljena. Danas sam sa drugaricom išla na groblje, jedva se vratih, samo se ljuljam, imam utisak da imam prekide u glavi, da se gubim na trenutke.......
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

judith napisao:Majjo , polako , samo se ti odmori .
Lezanje , nejelo , nadeponovan umor , stres , dug boravak u kuci , .........sve to utice da se osecash - nestabilno , malaksalo - daj sebi vremena . Jeza od umora ili temerature? Ako je ovo drugo , verovatno imash ovaj virus , koji ima citav grad , (traje 2-3- dana - mala temperatura , bol u grlu - i prodje).

Sasvim je logicno da nemash snage - potrosila si je . Pokrenucesh se kada zivotne okolnosti budu malo stabilnije. Sa druge strane , u kom pravcu da se "pokrenesh" kad te te situacija sa tatom obavezuje da brinesh o njemu i da budesh orjentisana na resavanje tog problema?
Bezanje u bolest - svi to malo iskoristimo kao opciju kada postane tesko . Ali ti si do sada bila u teskim i kriznim situacijama( negujuci decka , mamu , sada tatu) i nikada nisi potpuno pobegla, nego se sa nevidjenom posvecenoscu brinula o svemu.
Navijam da cesh biti dobro !
Lj

E vidiš, ti si nekako skapirala moje pravo stanje stvari....

Nemam pojma od čega jeza, kao da me drma NEŠTO,nemam pojma šta...

Lj
Mrs_Parker
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Sep 02, 2002 2:00 am
Kontakt:

Post od Mrs_Parker »

Majjo besni ovde, vidis da ti je dobro krenulo... bolje i ovde nego unutar sebe.
kataklinger
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Feb 22, 2007 12:44 am

Post od kataklinger »

Majjo tvoja drugarica ne misli ti nista lose.
Pokusaj da shvatis znacenje …mogu da dodjem i posedim sa tobom malo, da te saslušam i razumem, ali ja ću onda sesti u kola i idem u svoj život… To je istina, sirova istina. A ti ostajes sama u 4 zida sa svojim mislima i uspomenama. Sto duze odlazes da pomognes sama sebi, vremenom ces se postepeno samoizolovati, i bice ti sve teze da se odlucis da se ukljucis u uobicajeni zivot. Mame nema, to boli, ali ti moras da se pomiris sa tom cinjenicom i da nastavis da zivis jedan “normalan” zivot (sto bi i zelela tvoja mama). Uspomene su uspomene, one su u nama, da se podsecamo na lepe (pa i ruzne) trenutke, ali od njih se ne zivi. Sigurno mama ne bi volela da te vidi u trenutnom (depresivnom) stanju.

Zar ne primecujes kuda vodi kada se zatvoris u sebe :cry: samo besnim i sve više tonem… i da se nista ne postize sa :evil:Odlepila sam od besa!! Odmogla si sama sebi. Prijatelji imaju i imace razumevanja za tebe, tvoje stanje, ali kap po kap i casa strpljenja ce se prepuniti. A onda, bojim se da ces oterati prijatelje koji hoce da ti pomognu, i da ces ostati prepustena sama sebi. Sama u 4 zida.
Covek tone, tone dok ne potone. Kada potone tesko mu je pomoci. Ako ti neces sama sebi da pomognes (u narodu kazu covek sam sebi najbolji prijatelj), drugi ti ne mogu pomoci. Tvoja drugarica kaze istinu …niko nema vremena da se bavi tvojim problemom i slabostima… Prijatelji ce te posecivati neko vreme a posle? Od paznje prijatelja, drugarica ne gradi se sopstveni zivot jer oni …imaju svoje živote
Nesmes sebi dozvoliti da ti zivot bude sastavljen od …tudjih mrvica pažnje… jer ces postati zavisna od tih mrvica. A sta ce biti kad one nestanu?

Zato, uvek kada osetis depresiju, slabost, bes uvek se seti mame i zapitaj se da li bi ona volela da te vidi u takvom stanju. Sigurno nebi. Trgni se, pokreni se, gledaj samo napred, uhvati se u kostac sa izazovima zivota, i bices opet ona stara Majja puna zivota. Majja kakvu te znaju prijatelji, Majja kakvu te je zapamtila mama pre nego sto je otisla. Ti to mozes. Imas u sebi snage.
Mami za ljubav, jer mama bi volela da te vidi takvu.

Kazes da …vapis za mirom, nežnosti, razumevanjem… a stari dobri Bach (to je onaj cika sto je napisao knjigu o Galebu Johantan Livingston) na to kaze:

Nikada ti nije pruzena zelja, a da ti istovremeno nije pruzena i moc njenog ostvarenja.
Medjutim, za to ces, mozda, morati da se pomucis.

Pomuci se Majjo. Ubrzo ces videti da je vredelo truda.

I jedan mali savet: Ne ovo :evil: ni ovo :cry:; Od sada pa na dalje samo :) i uvek :)

Majjo zapamti :) :) :)
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

kataklinger napisao:Majjo tvoja drugarica ne misli ti nista lose.
Pokusaj da shvatis znacenje …mogu da dodjem i posedim sa tobom malo, da te saslušam i razumem, ali ja ću onda sesti u kola i idem u svoj život… To je istina, sirova istina. A ti ostajes sama u 4 zida sa svojim mislima i uspomenama. Sto duze odlazes da pomognes sama sebi, vremenom ces se postepeno samoizolovati, i bice ti sve teze da se odlucis da se ukljucis u uobicajeni zivot. Mame nema, to boli, ali ti moras da se pomiris sa tom cinjenicom i da nastavis da zivis jedan “normalan” zivot (sto bi i zelela tvoja mama). Uspomene su uspomene, one su u nama, da se podsecamo na lepe (pa i ruzne) trenutke, ali od njih se ne zivi. Sigurno mama ne bi volela da te vidi u trenutnom (depresivnom) stanju.
Ok, ja sam svesna da svako ima svoj život, ali trenutno mi jesu potrebne te mrvice da stanem na noge. To je ono što je mene razbesnelo. To nerazumevanje. Sada, jasno i glasno pred sobom mogu da kažem da nemam snage da se trgnem. Ne želim ni da se samosažaljevam, to mrzim iz dna duše, samo mi treba predah da se napunim energijom, jer je predamnom još mnogo teških stvari koje me čekaju.

Činjenica jeste da sam ja bila "mamino pile", zaštićeno od svega, maženo i paženo do iznemoglosti, činjenica je i sada da sam, iako po godinama zrela, jako nestabilna, skrhana potpuno i da kao zalutala u samoj sebi tražim sa strane ono što mi mnogo nedostaje, a znam da nikada i nigde to više neću naći. A to me odovodi do ovog očaja u kom sam trenutno i nadam se ne dugo, ali sada je tako. Upravo su te mrvice ono što mi treba da skupim snagu, jer svesna sam i razumna da svako vodi svoj život.
Ono što je mene najviše povredilo u tom razgovoru, a nisam napisala u prethodnom postu, je ta njena hladnoća i čvrstina (ona je ubrzo nakon svega što se meni dešavalo izgubila oca od iste stvari) i ton kojim je izgovorila: "Ti si ista kao ona moja luda majka!! Ona ima bolesnu potrebu da nekome tetoši, a ti imaš bolesnu potrebu da tebi neko tetoši, idi bre lepo, preseli se kod nje i crknite od depresije obe, napravite simbiozu, pa možda jedna drugoj i pomognete, ako se medjusobno ne dokrajčite!!"

Pogodilo me je sve! Nema pojma koliko je srećna što ima tu svoju "ludu majku", boli me što nema obzira prema meni,pa je tako ohola prema njoj koju ima a meni u uši sasipa takvu priču dok ja moju više nemam. To me je razbilo. Vidim i ja da "skrećem sa kursa" i da sam preosetljiva, ali to je upravo ono o čemu pričam: samo mi malo fali da stanem na noge. Zato spartanske mere sada ne treba sporvoditi nadamnom.
kataklinger napisao: Zar ne primecujes kuda vodi kada se zatvoris u sebe :cry: samo besnim i sve više tonem… i da se nista ne postize sa :evil:Odlepila sam od besa!! Odmogla si sama sebi. Prijatelji imaju i imace razumevanja za tebe, tvoje stanje, ali kap po kap i casa strpljenja ce se prepuniti. A onda, bojim se da ces oterati prijatelje koji hoce da ti pomognu, i da ces ostati prepustena sama sebi. Sama u 4 zida.
Covek tone, tone dok ne potone. Kada potone tesko mu je pomoci. Ako ti neces sama sebi da pomognes (u narodu kazu covek sam sebi najbolji prijatelj), drugi ti ne mogu pomoci. Tvoja drugarica kaze istinu …niko nema vremena da se bavi tvojim problemom i slabostima… Prijatelji ce te posecivati neko vreme a posle? Od paznje prijatelja, drugarica ne gradi se sopstveni zivot jer oni …imaju svoje živote
Nesmes sebi dozvoliti da ti zivot bude sastavljen od …tudjih mrvica pažnje… jer ces postati zavisna od tih mrvica. A sta ce biti kad one nestanu?
E sad, ovde je drugi problem: svi se trude da me izvuku iz kuće, zovu da idem negde, a niko pojma nema kako je odvratno grozno i tužno vratiti se kući u prazan stan. U tišinu i mrak. Ne plašim se ja babaroge, ali taj momenat otključavanja vrata i poimanja činjenice da nje više nema, da me više ne dočekuje sa osmehom, brižnosti, toplinom...........e to me razori svaki put kad se vratim. Kad mi neko dodje, pa ode, druga je priča, ali ovo je straobalno. Mislim da nikada neću zaboraviti kako mi je grozno bilo kad sam se prvi put vratila od tate, došla sa stanice, mame nema na prozoru, otključala vrata, ušla u stan a ovde mrak, tišina, zima........bojler prazan........GROZAN JE OSEĆAJ!!!!!! :(
kataklinger napisao: Zato, uvek kada osetis depresiju, slabost, bes uvek se seti mame i zapitaj se da li bi ona volela da te vidi u takvom stanju. Sigurno nebi. Trgni se, pokreni se, gledaj samo napred, uhvati se u kostac sa izazovima zivota, i bices opet ona stara Majja puna zivota. Majja kakvu te znaju prijatelji, Majja kakvu te je zapamtila mama pre nego sto je otisla. Ti to mozes. Imas u sebi snage.
Mami za ljubav, jer mama bi volela da te vidi takvu.

Kazes da …vapis za mirom, nežnosti, razumevanjem… a stari dobri Bach (to je onaj cika sto je napisao knjigu o Galebu Johantan Livingston) na to kaze:

Nikada ti nije pruzena zelja, a da ti istovremeno nije pruzena i moc njenog ostvarenja.
Medjutim, za to ces, mozda, morati da se pomucis.

Pomuci se Majjo. Ubrzo ces videti da je vredelo truda.

I jedan mali savet: Ne ovo :evil: ni ovo :cry:; Od sada pa na dalje samo :) i uvek :)

Majjo zapamti :) :) :)
Pomučim se ja, trgnem se, uhvatim u koštac, otreznim od tuge, a onda me dočeka novi krug. Tuge naravno. Kako li je tata u ovom momentu? Hoću li uskoro dobiti poziv za sud za ostavinsku? Da li ću dobiti novac od socijalnog od refundacije za sahranu? Pare koje imam od maminih zaostalih penzija polako se tope, treba platiti račune, jesti...... Moram da počnem da radim!!! Kako ću? Moram da putujem, ne mogu da radim sad, moram ići kod tate, počeću da radim kad sve to prodje, kad prodje i njegova sahrana. Kako ću preživeti i tu sahranu? Kako ću sastaviti mozak da bude sposoban da razmišlja o nečem drugom a ne samo o bolu u duši, bolestima, o papirima koje treba završiti, srediti svu dokumentaciju, odakle mi snaga?!
Nema tu mesta za trzanje, hod unapred, razmišljanje o životu u nekom pozitivnom smeru (osim da je sranj* i da me baš žestoko urnisao). Da li sada plaćam danak za sve one bezbrižne godine i sigurnost?! Da li me je baš iz tog razloga mama toliko čuvala, jer je negde zapisano da će me ovo dočekati?! Sve se dešava iz nekog razloga, pa tako verovatno i ovo.....

Pred mamom sam bila jaka, ali to nisam bila ja. Htela sam da smanjim onaj strah u njenim očima. Ne strah od toga što odlazi i što je bolesna, nego strah od toga šta će biti sa mnom i da li ću i kako moći dalje. Taj njen pogled bez ijedne izgovorene reči, a da je tako puno govorio, nikada zaboraviti neću. :(

Znam da moram zatvoriti vrata svog dosadašnjeg života da bih mogla krenuti dalje i ostati iole normalna, sačuvati bar minimum sebe i one stare Majje, jake, vedre, ratoborne, katkad preplašene od svega?! Uvek je postojala ta luka u koju ću da se sklonim, uvek je mama bila tu da mi da savet, zagrljaj, kritiku.........a sada je sve na meni.

Previše mi je. :cry:

A što se smajlija tiče, teško da mogu biti :) , bar ne sada, bar ne u ovom trenutku........ Mislim, smejem se ja u toku dana, ne plačem stalno, odvrnem muziku i pevam, praznim se, ali nije to to, u duši sam prazna i tužna i jedva čekam da to prestane. Pitam se da li ću više ikada u životu moći da budem istinski srećna?! Tj kada će doći taj dan?

To ovaj sigurno nije........ :(

Au, raspisah se ja, hvala na dijalogu......nekako ne mogu da se otmem utisku, ali čini mi se kao da se "znamo" odnekud, kao da smo ti i ja već puno puta pričali....... Ne vredi, ne mogu da "ukačim momenat", mozak mi je na rezervi ili već počinjem i da haluciniram!??!! :roll:
zola29
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 20, 2007 4:21 pm

Post od zola29 »

Majjo, mislim da je jako vazno da naznacis tvoje misljenje i tvoja osecanja, sto upravo i radis. Nije lako prolaziti kroz sve te situacije , sto se zovu zivot. Jedino znam , da smo svi individualni i da svi prolazimo kroz teske situacije na nase vreme , nema pravila .

Ti si jaka osoba iako to sad momentalno ne primetis, zato sve ono sto mislis da bi ti pomoglo i na trenutak , reci , napisi , ponavljaj naglas , da bi lakse pronasla bas to sto ti treba.

Ta tvoja drugarica , verovatno nije znala drugacije , a uverena sam ako mozemo da kazemo ono sto nam treba ,mozda da nas neko saslusa , mozda zagrljaj , mozda ........... i to otvoreno kazemo , da ce se pojaviti i takve osobe koje nam mogu bas to dati u tom trenutku. Usuprotnom, sami traziti bilo koji nacin da dobijemo i mrvicu onoga sto nam treba.

Zato je bas i ovaj forum, da jedno drugo podrzavamo i saslusamo koliko god mozemo.

Mora proci, sve prolazi , a ti si mlada i voljena , zato bar na trenutak seti se - i ovo ce proci-.

Minjab , nadam se da te virus preskocio ?

Dakonu Pavlov , zelim isto puno energije da bas one koja ce pomoci bar malo.

Znam iz iskustva , kad nam je tesko , da svakom treba bar malo oslonca da predahne na trenutak , pa makar i na ovom forumu , nikad nismo sami , a uvek neko moze da pruzi ruku bas kad nam je to potrebno.

Pozz svima !
Za drugarstvo i druzenje!!!
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od dr ivica »

Hehehehehe, ja bioh rekao da ovo bas pali kod Majje :)

Evo, raspisala se i ozivela.
PA JBT DODJI, NEMOJ MI KENJAT* O TOME ŠTA TI MOŽEŠ I ŠTA MISLIŠ DA JE ISPRAVNO. ILI DODJI ILI NEMOJ. NE ZAMAJAVAJ ME KAKO TI MOŽEŠ, ALI TO NIJE TO. AJD BOGATI!!!! UH IZvinjavam se što vičem, ne vičem na vas ovde, nego sam baš odlepila.
TO! To se trazi! Idemo dalje u istom ritmu! :)

Pozdrav!
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am

Post od minjab »

Uuuu, kod mene ovo ne pali. Juče se na krv i nož posvadjah sa drugaricom koja je pokušala na ovakav način da me "ojača". Ja vapim za mirom, nežnosti, razumevanjem...
E ovako i ja razmišljam :oops: ,meni kad je teško meni stvarno ne treba neko ko bi me razjario jer bi ga poslala tamo .....negde , i nisam neko ko bi ,kao dr.Ivicini djaci ,zapeo pa se boriio ''iz inata '' ja iz inata radim druge stvari ,a u tom trenutku još više padnem !
Tako da ni kod mene nije to dobra taktika !
Ja zato i obožavam mog muža jer me ''provalio '' od prvog dana i kad mi je bilo teško tu je uvek bio raširenih ruku i uteha .
Do tad sam bila zaštićena od roditelja a sad sam ''njegovo pile'' i to mi je zaštita od svakog ko me povredi !

Možda će neko reći da smo razmažene ,možda i jeste tako :cry: ,ali to je tako isad se teško iščupati iz nečega što je ''gajeno'' 30 i kusur godina!

Dalje, ovo što Maja priča za izlazask i vraćanje u mračan hladan stan :cry: Činjenica i istina ,
Meni je otišao suprug prvi put posle 10 godina da obidje njegove , prvo čuli smo se dnevno preko 30 puta :oops: a drugo trebalo je da ostane 4-5 dana , Šta mislite kad se vratio ! :lol: Otišao je u sredu ,ostavio me na poslu ,a u petak me sačekao sa posla .....E i svaki put kad sam trebala da krenem kući ,( mislim na taj jedan dan i dve noći :lol: :oops: ) ja sam prvo svratila do mojih pokupila mamu i zajedno došle !

Upravo je to ono o čemu Majja priča , ja ne bih mogla da zamislim takav život i teško je to i pomisliti ,a kamo li dožeiveti kad si izašao iz tako zašuškane sredine !
Na žalost grubost mi prihvatamo kao nešto ''sa čim više neću da se družim''

Danas na poslu saznam da verovatno ostajem na poslu samo do 11-tog novembra jer ,dolazi ''druga ''grupa zadužena za isti posao :o ,jedino što mi je na um palo je da mora da se izvuče neka korist ,mi smo jedva ušli u štos ,sad ti sa nama prekidaš i dovodiš druge ljude 6 meseci da bi ih stavio da se obuče i taman kad se obuče kraj ugovora ,Koja je ovo sprdačina ??????? :x

E pošto sam ispisala Rat i mir ,odoh sad da se kupam jer sam preeeeemoreeeena !

Zola dronjava sam ,ne znam dal je virus ,ali svi oko mene su slinavi pa molim Boga da prodje bez ičega!

pozdrav za sve!
Odgovori