anksioznost posle virusa!!!

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
zola29
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 20, 2007 4:21 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od zola29 »

Majjo , ti znas da si sve ucinila i cinis u svojoj mogucnosti da budes tu za tvoga tatu. Teskoje nama prihvatiti da je zivot ogranicen i zdravlje takodje. Tako isto sto si davala i dajes sebe nesebicno za one koje najvise volis , duzna si sad prema sebi da trazis pomoc , sve ono sto ti treba, a rodbina ko rodbina . Ako zaista ne mogu sad da budu tu za tebe , tu nista nemozes uciniti, ali ne sumnjam da ce ti drugarica ili komsinica izaci u susret. Zato te molim da je vreme da ti trazis , da li je to drustvo da malo provdete zajedno ili nesto drugo sto ti u trenutku treba.

Ja verujem , da sve ide u krug , znaci sad mi nekom pomognemo, kad tada ce i nama neko izaci u susret kad se najmanje nadamo, mozda ne ista osoba kojoj mi pomognemo , ali neko ce se pojaviti kad treba. Zato zelim samo da te podsetim, da je prirodno traziti ono sto nam treba.

Ja sam isto na ovom forumu dobila dosta pomoci od sviju vas i zato kad imam malo vremena uvek dodjem bar da va sve pozdravim.

Pozz i mali korak svaki dan napred , ma koliko bio mali vredan je !

Svima pozzz!
Za drugarstvo i druzenje!!!
judith
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Okt 04, 2007 12:34 pm
Kontakt:

Post od judith »

Majjo , imamo isti "problem " sa ukljucivanjem / iskljucivanjem u svet oko sebe! Kada sam npr. bash bolesna , ja moram da se izolujem - totalno. Toliko me nervira sto sam lose da ne mogu nikog da trpim . Sa druge strane , bash tada je coveku potrebno da mu neko malo pomogne . :roll: Onda se osecam veoma usamljeno , ali ne menjam taktiku! Solo!
Ako budesh za promenu taktike - zovi!
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am

Post od minjab »

Majče potpuno te razumem i kapiram šta znači kad si ussamljen a nemaš želje i snage da nekog '' trpiš'' pored sebe u kući ,kafiću ili već !

Imala sam te faze a i sad mi se desi nekad da se osećam tako :roll:

Najbolje bi bilo kad bi mogla nekog da upoznaš (muškarca)da ti skrene misli i da se preokupiraš tim sada, ali gde kad nisi ni za šta i to te kapiram ,ali ipak definitivno ti je potrebno ''rame za plakanje'' i neko da brine o tebi !

Isto te kapiram što se tiče rodbine ,ni ja sa mojima nisam bliska nešto ne znam kako ,poštujemo se viđamo ,ali da sednem i da kukam i da se poveravam ,jok ! Ja ću pre prijatelju ,nego njima ,možda vreme promeni ali..... :-? ne verujem!

Ja sam i dalje slomljena ,svi na poslu su bolesni ,ja i još 2 kolege nismo ,ali evo meni već 2 dana nije baš baš.....što me čudi ,izgleda da mi skočio imunitet kad nisam u prvom mahu nakupila :lol: !
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm

Post od majja »

Tata je stigao, sve je mnogo tužno, ne mogu ni da prepričavam, ceo dan mi se toliko vrti u glavi i malaksala sam, da jedva na nogama stojim. :cry:

Kako meni to uvek tako udari na ovu moju ludu glavu?! :(
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

Gde je smešten ? opet krećeš ispočetka , Majo imaš li koga da sad bude sa tobom , mislim na brata može li ti on pomoći da ipak ne prolaziš istu priču još jednom sama? :cry: :cry: :cry:
Korisnikov avatar
dakon
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jun 15, 2006 7:16 pm
Kontakt:

Post od dakon »

Samo da se javnem nisam mogao, nisam imao vremena jer moja majka je preminula u subotu, sahranjena je u ponedjeljak......tako da nisam mogao od naroda da se makar malo javnem.
Nema potjeralo pravo, valjda će sad krenuti više taj period bez ovakvih slučajeva jer ovo je strasno.......
Pozdrav
Slika
Slika
Slika
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

O Dakone, mnogo mi je žao, primi moje iskreno saučešće!! :( :( :(

Znam da je pitanje glupo, ali piši nam kako si ti?! :(

Drži se......ja te više od ovoga utešiti ne mogu, jer sam i sama na dnu. :cry:

Puno te pozdravljam i javljaj nam se!!
zola29
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 20, 2007 4:21 pm

Post od zola29 »

Dakone , primi moje iskreno saucesce!
Za drugarstvo i druzenje!!!
Mrs_Parker
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Sep 02, 2002 2:00 am
Kontakt:

Post od Mrs_Parker »

Dakone jako mi je zao. Drzi se :-?
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Dakon, moje najiskrenije saucesce.
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
judith
Aktivan član
Aktivan član
Kontakt:

Post od judith »

Dakon , mnogo mi je zo , najiskrenije sucesce! Drzi se .
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

Dakone ,primi moje saučešće!

Zaista se nadam da će već jednom krenuti uzbrdo!
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

Ja sam sve ovo juče preskočila koliko sam bila šlogirana, a i posle me je dakonova vest totalno sludela, tek sada videh ovo:
judith napisao:Majjo , imamo isti "problem " sa ukljucivanjem / iskljucivanjem u svet oko sebe! Kada sam npr. bash bolesna , ja moram da se izolujem - totalno. Toliko me nervira sto sam lose da ne mogu nikog da trpim . Sa druge strane , bash tada je coveku potrebno da mu neko malo pomogne . :roll: Onda se osecam veoma usamljeno , ali ne menjam taktiku! Solo!
Ako budesh za promenu taktike - zovi!
A ne. Kod mene je obrnuto. Ja volim da imam "publiku" kad mi nešto fali, da se mazim, ponekada i prenemažem :lol:, volim da neko brine o meni kada sam loše, a sada je CVRC (da ne upotrebim neku drugu neprimerenu reč, može recimo PRC :lol: )

Da te zovem?? Nikada me nisi do sada videla?? Ovo da ti bude reprezentativno izdanje?? NE DOLAZI U OBZIR!! :lol:

Ženo, imala bi noćne more kada bi me videla ovakvu!! :lol:
minjab napisao: Najbolje bi bilo kad bi mogla nekog da upoznaš (muškarca)da ti skrene misli i da se preokupiraš tim sada, ali gde kad nisi ni za šta i to te kapiram ,ali ipak definitivno ti je potrebno ''rame za plakanje'' i neko da brine o tebi !
hahahaahaha :lol: tek sam za muški deo populacije savršena!!!

Za izbegavanje naravno!! :lol:
minjab napisao:Gde je smešten ? opet krećeš ispočetka , Majo imaš li koga da sad bude sa tobom , mislim na brata može li ti on pomoći da ipak ne prolaziš istu priču još jednom sama? :cry: :cry: :cry:
Nismo tako bliski, on čovek ima svoj život....problem je što ja nemam svoj. :cry:
pavlov
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jan 17, 2008 4:07 pm

Post od pavlov »

Dakone moje iskreno saucesce
Majjo drzi se
judith
Aktivan član
Aktivan član
Kontakt:

Post od judith »

Majjo, sta se desava kod tebe ? Da li se stabilizovala situacija sa vidom i glavoboljom?
Sta se desava sa tvojim tatom?Prebacen za Bg?

Kakvo reprezentativno izdanje ? Posle ko - zna - koliko dana kontinuiranog 20- o - satnog sedenja za kompjuterom i zavrsavanja projekata , ja sam verovatno primerak za utehu ...... :roll: !
Ipak , malo bolje zvucish , ili je samo broj :lol:
u pitanju?
Budi mi dobro!
lj

Dakone , pishi kako si ? Drzi se.
Odgovori