anksioznost posle virusa!!!
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Sep 02, 2002 2:00 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Dec 20, 2007 4:21 pm
Dakon, bilo sta da kazem previse je
a u jedno sam sigurna , moras dalje kako god znas i umes da nadjes snagu, makoliko puta da padnemo, moramo ustati.
Dragi moji , sta da vam kazem . Dodje sa posla i javi li mi da mi je mama pala , razbila glavu i povredila nogu
e pa nikad mi nije teze ta daljina bila , nego kad trebas da si na jednom mestu, a ja na drugom i to sve zbog tog posla i svesna sam da treba da pomazem , sto jedino i radim , ali srce kaze da to nije dosta .
Pavlov, i ja sam bas dosla da procitam nesto bar malo pozitivno , a ono eto i Dakonova mama i sve to sto nam se desava.

Dragi moji , sta da vam kazem . Dodje sa posla i javi li mi da mi je mama pala , razbila glavu i povredila nogu

Pavlov, i ja sam bas dosla da procitam nesto bar malo pozitivno , a ono eto i Dakonova mama i sve to sto nam se desava.
Za drugarstvo i druzenje!!!
O Boze,kakve ruzne vesti...
Ni ja nemam nista lepo da napisem.Mom muzu je umro ujak pa smo ovih dana obilazili bolnice i kapelu.Dosao da uradi gastroskopiju,pozlilo mu i umro.Doktori rekli da je razorni infarkt,ko bi ga znao a nije bio mnogo star (62g.).
Nemam sta da napisem osim da sve sto coveka snadje mora da trpi.A da je tesko,tesko je,pogotovo kad se to desi mladim ljudima ili kad se nesto ruzno desava nasim roditeljima.
Ni ja nemam nista lepo da napisem.Mom muzu je umro ujak pa smo ovih dana obilazili bolnice i kapelu.Dosao da uradi gastroskopiju,pozlilo mu i umro.Doktori rekli da je razorni infarkt,ko bi ga znao a nije bio mnogo star (62g.).
Nemam sta da napisem osim da sve sto coveka snadje mora da trpi.A da je tesko,tesko je,pogotovo kad se to desi mladim ljudima ili kad se nesto ruzno desava nasim roditeljima.
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
- Kontakt:
Pozdrav svima.
Ne vredi da pisem puno o tome kako se mora dalje, to znamo svi. Dakon, Pavlov, ostali - svet je jedno tuzno mesto, svaki je trenutak srece apsolutno dragocen, prosto je neverovatno da uopste imamo te kratke medjuperiode kada nemamo za kim da zalimo, oko cega fatalnog da se brinemo, od cega uzasnog da strepimo...
Zato glavu gore i lovite svaki zrak sunca koji se probija kroz olujno nebo zivota.
Carpe diem...!
Sutra idem na Kopaonik na konferenciju lekara opste medicine. Vracam se za 5 dana.
Sve najbolje.
Ne vredi da pisem puno o tome kako se mora dalje, to znamo svi. Dakon, Pavlov, ostali - svet je jedno tuzno mesto, svaki je trenutak srece apsolutno dragocen, prosto je neverovatno da uopste imamo te kratke medjuperiode kada nemamo za kim da zalimo, oko cega fatalnog da se brinemo, od cega uzasnog da strepimo...
Zato glavu gore i lovite svaki zrak sunca koji se probija kroz olujno nebo zivota.
Carpe diem...!
Sutra idem na Kopaonik na konferenciju lekara opste medicine. Vracam se za 5 dana.
Sve najbolje.
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
Evo i mene da vam se javim, tata je sve lošije, voda u plućima ga davi, jedva diše, brzo se zadiše, sutra ga transportuju za Bg da mu urade biopsiju pleure, izbace vodu iz pluća i vrate ga nazad. Nemam pojma kako će preživeti sve to.
Mnogo gore izgleda nego kad sam prošle nedelje bila tamo, snimak pluća je znatno lošiji, on u kompletu izgleda mnogo gore nego pre. Sve više liči na celu priču sa mamom, počeli su prolivi, počeo ja da dobija i onaj izraz lica.

Mnogo gore izgleda nego kad sam prošle nedelje bila tamo, snimak pluća je znatno lošiji, on u kompletu izgleda mnogo gore nego pre. Sve više liči na celu priču sa mamom, počeli su prolivi, počeo ja da dobija i onaj izraz lica.

-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
Dakon, ja tek sada vidim ovo, juče sam izgleda preskočila.dakon napisao:Gotov nalac CT-a moje mame dva pršljena kičme zahvatio karcinom užas, stvarno neznam šta više reći
![]()
![]()
tuga za tugom, iće na zraćenje..........neznam stvarno neznam, nemam više snage za loše vijesti..........................
![]()
![]()
![]()
![]()

Strašno, nemam šta da ti kažem......

I tatin nalaz tečnosti iz pluća je gotov i glasi ovako:
"MASA POJEDINIH I U GRUPAMA KRUPNIH ATIPIČNIH ŽLEZDANIH ĆELIJA, MALIGNIH CITOMORFOLOŠKIH KARAKTERISTIKA. POVEĆAN N/C ODNOS ANIZONUKLEOZA, HIPERHROMAZIJA, UVEĆANI I UMNOŽENI NUKLEOLUSI, PRISUTNE RETKE REAKTIVNO IZMENJENE MEZOTELNE ĆELIJE."
Danas su mu radili biopsiju i punkciju, izvadili su mu oko 2 litre tečnosti

UŽAS!!!!!!!!!!

Majjo, Dakone stvarno mi je zao sto sve to prozivljavate
Ja poslije toliko stresa sam grozno Ocekujem periodu i juce cjeli dan me drma groznica uzas jedan ruke noge hladne, tresem se izmjerim temperaturu 37,5 a ja kao da ima 40
Boli me cjeli stoma, ma sve me boli,najvise gornji dio stomaka ne mogu ga taci,a danas aritmije navalile ma nikako mi nije dobro
Tjesim se da je PMS a opet se bojim da nisam trudna pa ne smijem nista piti
Je li normalno da pred PMS dobijes temperaturu
Ja poslije toliko stresa sam grozno Ocekujem periodu i juce cjeli dan me drma groznica uzas jedan ruke noge hladne, tresem se izmjerim temperaturu 37,5 a ja kao da ima 40
Boli me cjeli stoma, ma sve me boli,najvise gornji dio stomaka ne mogu ga taci,a danas aritmije navalile ma nikako mi nije dobro
Tjesim se da je PMS a opet se bojim da nisam trudna pa ne smijem nista piti
Je li normalno da pred PMS dobijes temperaturu
Majjo Dakone javljajte kaku su vam roditelji a i kako ste vi
Ostali gdje ste nadam se da ste dobro a i da nam dr Ivica na to kongresu uziva i bar malo odmara
Ja sam bas grozno evo jos ne mogu da se oporavim
Toliko problema i stresa me slomilo
Pms mi je bio nikad gori, temperatura do 37,5 a ja nikakva drugi dan zeldac bolovi , a juce glava , vrat kicma jedva sam se micala, u glavi cudi bolovi i to sve od vrata , neki zigovi, zamislite boli me pola glave i taj dio koje boli mogu napipati znaci boli i na dodir Muz me masirao pa bude malo lakse , ali kratko e jutros ustala sva ko prebijena i vidim dobila sve me malo popustilo ali sad naidju aritmijei lupanje, za ovih nekoliko dana izgubila sam 2,5 kile jer nisam mogla nista jesti samo voda i hljeb
Kad sam ja ovako zavrsila sad se brinem za Majju i Dakona i molim vas cuvaj te se jer kad stigne racun za sikiraciju onda smo tek gotovi
Dr Ivice je li stvarno sekiracija i pms moze da bude tako grozan?
Ostali gdje ste nadam se da ste dobro a i da nam dr Ivica na to kongresu uziva i bar malo odmara
Ja sam bas grozno evo jos ne mogu da se oporavim
Toliko problema i stresa me slomilo
Pms mi je bio nikad gori, temperatura do 37,5 a ja nikakva drugi dan zeldac bolovi , a juce glava , vrat kicma jedva sam se micala, u glavi cudi bolovi i to sve od vrata , neki zigovi, zamislite boli me pola glave i taj dio koje boli mogu napipati znaci boli i na dodir Muz me masirao pa bude malo lakse , ali kratko e jutros ustala sva ko prebijena i vidim dobila sve me malo popustilo ali sad naidju aritmijei lupanje, za ovih nekoliko dana izgubila sam 2,5 kile jer nisam mogla nista jesti samo voda i hljeb
Kad sam ja ovako zavrsila sad se brinem za Majju i Dakona i molim vas cuvaj te se jer kad stigne racun za sikiraciju onda smo tek gotovi
Dr Ivice je li stvarno sekiracija i pms moze da bude tako grozan?
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Okt 04, 2007 12:34 pm
- Kontakt:
Majjo, procitala sam sta se sve desavalo. Mnogo mi je zao zbog tvoje mame. Zao mi je i sto zivot nikako da ti dozvoli da stanesh i okrenesh se malo sebi, posle svega sto ti se desilo. Bash je previshe sada i ovo sa tatom. Sta se dalje desava po tom pitanju?
Kako si ti ?
Ne znam ni sta da ti kazem .
Javljaj kako si.
Drzi se.
Ljub.
Kako si ti ?
Ne znam ni sta da ti kazem .
Javljaj kako si.
Drzi se.
Ljub.