anksioznost posle virusa!!!

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Mrs_Parker
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Sep 02, 2002 2:00 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Mrs_Parker »

Stvarno vam je ova godina... :-?
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am

Post od minjab »

Majo pa jel moguće!
Ma niakakv problem nije za viđanje javi se kad možeš neću ja da te ciamram nego kad ti možeš i kad ti treba tu sam slobodno!

Dakon :o :o :o pa ti i Maja kao da pričate o istoj osobi !
Drži se ipak ,možda a utehu ,muško si ,imaš porodicu moraš zbog njih , Maja jee u malo ne zavidnijem položaju :cry: !

Ljudi ja vidim da mi uopšte nije izletela poruka koju sam ispisala :o !
Al evo ukratko .

Ukočila sam se već nedelju dana trpim kao konj i onda me MM nagovori (ajd to se ne guta) :oops: na neki ''ruski flaster'' da mi nalepi i ono mi bi bolje! Greje jezivo ,da ne kažem peče :lol: , i popusti me malo bol ,ali ne zadugo e kad me u toku noći ,ko zna koje (neispavana sam) probudilo kljucanje u glavi ,ja rek'o šlogirah se :lol: naravno probudim MM i on mi da da popijem Nimulid ,e prodisah malo :lol: ,pa stvarno misam više mogla , sputavalo me i za posao!

I da , prvi put se ukočih i taj gornji deo ,vrat.Ja obično patim od išijalgije i to kako krene septembar .......cela zima je moja!

Eto danas mi se i MM ukocio isto vratni deo :o ,na poslu kao virusno da je polovina ih je isto ukocena!

Ma eto ,t vam je to !

Sve vas puno poydravljam ,da ne imenujem ima ,vas sada ,Bogu hvala dosta pa eto sve vas poydravljam!
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

dupli post
zola29
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 20, 2007 4:21 pm

Post od zola29 »

Majjo, Dakone zelim vam svu snagu i pozitivnost da prebrodite sa voljenim osobama da sto lakse se izbore za svoje zdravlje :cry:

Minjab i tebe pohvatalo, nadam se da te popustilo i tebe i tvoju drugu polovinu. Ma nemoze uvek nesto naidje ne predvidjeno pa "plivaj kako znas i umes".

Ja kako sam promenula posao , pa nikako da se adaptiram , stalno mi nesto hvali. Verovatno sto to nije bilo sa mojom odlukom nego "visih sila" , pa nemam puno izbora za sada , osim uzmi ili ostavi.

Juce na pola radnog vremena uhvati me panika i prvo sto mi proslo kroz glavu je bilo idem kuci. Zatim sam odma za nekoliko sekundi prisetila se sviju vas Dr. Ivicinih saveta i nekako sam izasla na kraj i sa njom i zavrsila do kraja posao. Stalno sam sebi ponavljala -nije prijatno , a nece mi nista biti...- kao papagaj i tako sam uz to sve jos mogla i da odradim do kraja.

Pozdrav svima !!!
Za drugarstvo i druzenje!!!
pavlov
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jan 17, 2008 4:07 pm

Post od pavlov »

majo i dokone puno snage vam zelim i stvarno mi je zao sto prolazite kroz to
Ja sam nikakve , brat od ujaka ima leukemiju , a tek mu je 24 godine, i to onu galupirajucu , svi smo u soku i strahu
Evo zadnjih dana puno razmisljam o zivotu , i sta nam sve to nosi
Taj moj rodjak je sportista , crni pojas karate , nikad cigaara ,ne zna kako piva smeka a tako teska bolest ga snasla, onda se pitam da li uopste postpji recept za zdravlje ili je sve to negdje zapisano
Toliko poznajem ljudi alkohoricara , teskih pusaca i zive bez nekih vecih problema
Moj muz na sve ovo kaze PA NE POPIJ
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

E Zola nisi nam rekla da imaš novi posao ! :lol: Ili sam negde preskočila !
Eto vidiš da se strah ipak pobeđuje ,još par puta i možda ti postaneš mnogo jača od njega! :wink:

Pavlov na žalost ,na veliku žalost ,bolest ne pita ni za godine ni za životno opredeljenje ni za to da li neko živi zdravo ili ne !
Pa evo ti primer Roma, mogu da rađaju čini mi se dva puta godišnje :lol: a kako žive ,misliš da ima veze hormoni ,upala jajnika i ostali faktori koje naše žene dugo dugo leče i .....cvrc!

Nema to veze ,Na žalost svako ima svoj datum i tako je ,samo što ja sa tim ne mogu da se pomirim!
zola29
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 20, 2007 4:21 pm

Post od zola29 »

Pavlov, nazalost bas kako je Minjab rekla tako je. Bolest ne bira i niko ne zna sta ga ceka , nema garancije . Niko nam ne moze odgovoriti na pitanja : zasto, kako i kada. Nego jedino sto mozemo uraditi je ponekad zivimo od momenta do momenta najbolje kako znamo i umemo u tom trenutku u kojem smo.

Minjab, mislim d asam spomenula za drugi posao, nisam vise ni sigurna, jer nije bila moja odluka. Firma , koja je dobro poslovala pedest godina , otisla je pod stecaj i svi mi zajdeno sa njom. Tako da sam prihvatila posao u drugoj firmi jer mi posao treba a ne zato sto sam planirala. Sta da se radi, kad neke stvari samo dodju ne pitaju da li hoces , neces , da li si spreman ili nisi :roll:

Da tu se slazem sa tobom, puno puta kad sebe posmatram, vidm da sam vise izdrzljiva nego sto sam i pomislila da mogu, nego dodje i ono pa zaboravim . Kako sam se ukljucila sa vama , sve mi nekako brze dodje da se vratim ponovo na "liniju" :lol:
Za drugarstvo i druzenje!!!
Korisnikov avatar
simbelmin
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Avg 12, 2008 2:31 am

Post od simbelmin »

Majo i Dakone zelim vam samo snage da izdrzite i prezivite sve te nedace koje su vas snasle. :(

Pozdrav za ostale drugare
Nekako crna ova jesen.....
.."too wired to live, to rare to die.."
Korisnikov avatar
peniko
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 2:38 am

Post od peniko »

Strasno pavlov.... Ne mogu da verujem sta se sve desava... Sta kazu lekari, kakva mu je prognoza?
Pozz svima
Cogito ergo doleo....
pavlov
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jan 17, 2008 4:07 pm

Post od pavlov »

Moj rodjak je sahranjen juce
Bez tacne diagnoze, sam u sobi ,vikend bio nije bilo ni doktora, kazu zalila ga krv i ugusila ga voda
Ko je sad kriv vise nema potrebe raspravljati ni traziti krivca
On je prve zljezde primjetio u junu isao je dr vise puta ali on mu tvrdio natego misic, za temperature svakodnevne govorio virus , kanali i kad je dosao kraj poslo ga dalje u bolnici bio samo 2 dana vise nije izdrzao
Meni je samo zao sto mu nisu dali sansu da se lijeci , pa da proba pa onda boze moj ,ovako umro je a sad svi skidaju krivicu sa sebe opotuzujuci sudbinu
Izvinite ali stvarno mi je tesko i zao mi ga,
Mrzim zdrastvo u Istocnom Sarajevu u Kasindolu, te dr tamo treba pozatvarati, ne znam gdje im je savjest
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm

Post od majja »

Pavlov, baš mi je žao. :cry: :cry: :cry: :cry:

Primi moje iskreno saučešće.
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član