DR.IVICE,a u sta spada trema pred neke aktivnosti koje ne trba da budu sa tremom?
dobro,ispiti...ali ni pred njih ne bi trbalo da mi bude fizicki lose od treme?podotovu ako mislim da sam lepo sve naucila...ne,trema od padanja ispita,nego trema od treme...?!
recimo,ja,sada,kada bi krenula sa muzem kod Vas u Pozarevac,ja bih imala tu tremu,ALI znam da bih sigurno u putu prosla super!tako uvek kada idem za Nis,ja imam malu tremu,ali uvek sve prodje super!zezam se sa cerkom,pricam sa muzem,ili vozim ja...
sta ce mi ta trema?jel to jedan od pokazatelja da ipak postoji neka "zackoljica"?
sve ja tu tremu preguram,ali sto ona postoji(ne uvek)?
....opet ja sam onim "ali"...
ljudi,imam uskoro opet ispit,pa izvinite ako mnogo smaram sa tremom pred ispit(kao da niko ovde nije isao u skolu

),ALI ja mnogo pokusavam da se oslobodim te treme,da bih lakse i opustenije polagala iste!
e,a ranije sam isla na ispite kao u kafic!

i kada ne znam dobro,ja sasvim sigurno pricam kao da znam sve,a ovamo oblikujem definicije kako ja znam!
a,sada i kada znam super,ja drhtim kao mis dok pricam,da ljudi pomisle da nemam pojma!
ali,dobro...sledeci je pismeno!!!
minja,jel ste bili kod dr.Radaka?sta ima novo po tom pitanju?
jasna,i mojoj mami je svojevremeno bio "pogresan" kod,ali na nekoj igri za flasiranu vodu!

ja povremeno "ogrebem",ali nikada nema da bude BLAGO MENI!!!
majjo,kako se osecas sada od kada si bila kod lekara?jel si sigurnija?
tako...pozdrav!