meni se najstrasnije slosilo u parku,koji vodi do moje skole!pisala sam vec o tome!svaki put kada krenem tim parkom,ja mislim sada ce opet i stvarno imam mali napad!
e,onda sam rekla:ne smem da budem,kako da kazem,na neki nacin sujeverna!sada moram da prodjem tim parkom,jer ako sada ne prodjem moracu uvek do skole da stignem mnooogo duzim putem!i prodjem jednom(tesko),drugi put je bilo vec 10 puta lakse i td.sada tuda prolazim normalno.moras da premostis u glavi da taj dogadjaj nema veze sa mestom gde se desio,ali da je normalno da tvoja podsvest radi "protiv" tebe.razmisli dobro.ako mislis da MOZDA mozes da odes tamo-OBAVEZNO IDI!kazu psiholozi da uvek kada mislimo da mozemo,bez obzira da li smo sigurni,trebamo da da uradimo to!vidi,polako...nemoj da forsiras(jer je sve sveze),ali moj ti je savet da pokusas!sta je najgore sto moze da se desi?da ti se slosi!nista.sednes u kola i dodjes kuci!budes malo razocarana,ali sutra probas ponovo,bez opterecenja!sta mislis kome je teze da se tamo vrati?tebi ili tvom muzu?ja verujem da je njemu tamo ipak bilo gore!kazi sebi:ako on moze i hoce,sto ne bih mogla ja!sednete u taj restoran,narucite pice(platite odmah,u slucaju da ti zelis da pobegnes glavom bez obzira

pozdrav!