majjo,sada cu ja tebi jedan drugarski savet:
ja sam od pre godinu i po dana dala desetostruko vise novca na lekare nego na bilo sta drugo!muz me je zafrkavao da je bilo bolje da sam svaki put kupovala sexi ves,nego to!

ne pricam ovo zbog novca,hvala dragom Bogu,pa se ispostavilo da je sve u redu sem tog sugavog koksakija!isla sam na:celokupne krvne pretrage,viruse,stitnu zlezdu,X puta kod kardiologa,holter,MR glave,EEG,neurolog i td.da sam iz prve otisla kod pravog doktora(psihica),mozda bih sada (posle svih tih psihoterapija) bila odlicno!ja nisam ni do sada isla kod tih doktora sem prosle godine kod tog psihoterapeuta,ali samo par puta jer zivi i radi u Nisu!sto ti sve ovo pricam?zato sto ako si do sada vise puta(tj.svaki put)dokazala sebi da ti sve te simptome izaziva stres ili panika-znaj da je fizicki tvoje telo sasvim u redu!bilo sta da ti fali srcu,to ne bi moglo da prodje od kafene kasicice suza!

cisto da sebe smiris,odi kod interniste-kardiologa i sve mu objasni.kada te on pregleda i kada das krv na analizu(to svaki covek treba da kontrolise bar jednom godisnje)-OPUSTI SE ZENO!ako je sve to kako treba shvati konacno da tvom telu fali taj serotin(ili kako vec kaze dr.Ivica) i da moras da ga nadoknadjujes ,ako neces lekovima kao i mi,pokusaj nekim vezbicama opustanja i td.shvati da tvoje simptome imamo svi mi!ne radi samo tebi srce kao ludo vec i meni,minji,dakonu,svima sa ovim sugavim napadima!seti se toga svaki put kada te to uhvati!ja sam bila u fazi kada je lekar MORAO da potvrdi da nije infarkt(?!?) ili da mi ne otkazuje mozak,i niko nije to mogao da mi objasni dok sama ja nisam shvatila da NEMA POTREBA da svaki put jurim kod lekara,a znam da ce da mi daju bensedin i da me gledaju belo,pomalo sa podsmehom!

JEDNOSTAVNO,POCELO ME JE BITI SRAMOTA DA IDEM SVAKI CAS TAMO!tako sam i morala sama da se kontrolisem!
nadam se da si moje "stroge' savete shvatila na pravi nacin!samo guraj!niko nece za tebe da radi,kao sto ti mozes sama!
minja,da ti kazem!juce sam otisla sa muzem do Krusevca(bila nam je treca godisnjica braka)!

ja sam vozila,pesacili smo po prodavnicama,kupovali cerkici poklone...u jednoj radnji su grejali kao ludi.bilo je 300 stepeni!ja zakopcana do grla,dzemper ispod neprobojne jakne..biram cerki cizme i odjednom pocinje da mi se pada u nesvest(ne ono od brzog rada srca vec iz glave),pocnem i da muza i prodavacicu cujem u daljini!znas sta uradim:izvinem se zeni,kazem da cu da dodjem posle,i CIM sam izasla na hladan vazduh meni bolje!normalno sam otisla do auta(pod malim strahom,da budem iskrena) i vec posle par minuta sam bila kao nova.jeste mi i brze radilo srce(ali vec kada sam se uplasila),preskoci mi par puta(ne za redom) ali ja,zeno,nastavih dalje posle dve cigare(

) kao da nista nije bilo!
sta mislite:jer moglo ovo od vrucine(posle dsat vremena provedenih napolju)?moja sestra i moj tata takodje ne podnose vrucinu(tata mi je prvi put sinoc rekao da je i on tako kada je bio mlad potpuno isto osecao kada je u vrucoj prodavnici,jos kada mirise obuca...).
iskreno,uopste se nisam uplasila da li nesto strasno,odmah sam to pripisala napadu panike!cim mi je bilo bolje posle dve sekunde na svezem vazduhu,znala sam da sam na dobrom putu da ne pravim "nas" haos!tako je i bilo...super smo nastavili setnju(bez vrucih butika(u Krusevcu greju kao ludi)),sasvim opusteno stigli kuci i celo vece se zezali sa cerkom(koja je bila odusevljena fatiranim cizmicama kupljenim BAS U "tom" butiku)!
GODISNJICA BRAKA JE (ipak) USPELA!
ne znam sto vam sve ovo ispricah,ali nekako je sve samo izaslo iz mene!
moram da ucim za ispit,ali se "cujemo" posle!
minja,preskace i meni!ne pravi dramu!ja je ne pravim!pomisli na mene i guraj dalje!