anksioznost posle virusa!!!

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
tarcika
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Okt 14, 2006 4:56 pm

Post od tarcika »

majjo,sada cu ja tebi jedan drugarski savet:

ja sam od pre godinu i po dana dala desetostruko vise novca na lekare nego na bilo sta drugo!muz me je zafrkavao da je bilo bolje da sam svaki put kupovala sexi ves,nego to! :roll: ne pricam ovo zbog novca,hvala dragom Bogu,pa se ispostavilo da je sve u redu sem tog sugavog koksakija!isla sam na:celokupne krvne pretrage,viruse,stitnu zlezdu,X puta kod kardiologa,holter,MR glave,EEG,neurolog i td.da sam iz prve otisla kod pravog doktora(psihica),mozda bih sada (posle svih tih psihoterapija) bila odlicno!ja nisam ni do sada isla kod tih doktora sem prosle godine kod tog psihoterapeuta,ali samo par puta jer zivi i radi u Nisu!sto ti sve ovo pricam?zato sto ako si do sada vise puta(tj.svaki put)dokazala sebi da ti sve te simptome izaziva stres ili panika-znaj da je fizicki tvoje telo sasvim u redu!bilo sta da ti fali srcu,to ne bi moglo da prodje od kafene kasicice suza! :o :wink: cisto da sebe smiris,odi kod interniste-kardiologa i sve mu objasni.kada te on pregleda i kada das krv na analizu(to svaki covek treba da kontrolise bar jednom godisnje)-OPUSTI SE ZENO!ako je sve to kako treba shvati konacno da tvom telu fali taj serotin(ili kako vec kaze dr.Ivica) i da moras da ga nadoknadjujes ,ako neces lekovima kao i mi,pokusaj nekim vezbicama opustanja i td.shvati da tvoje simptome imamo svi mi!ne radi samo tebi srce kao ludo vec i meni,minji,dakonu,svima sa ovim sugavim napadima!seti se toga svaki put kada te to uhvati!ja sam bila u fazi kada je lekar MORAO da potvrdi da nije infarkt(?!?) ili da mi ne otkazuje mozak,i niko nije to mogao da mi objasni dok sama ja nisam shvatila da NEMA POTREBA da svaki put jurim kod lekara,a znam da ce da mi daju bensedin i da me gledaju belo,pomalo sa podsmehom! :evil: JEDNOSTAVNO,POCELO ME JE BITI SRAMOTA DA IDEM SVAKI CAS TAMO!tako sam i morala sama da se kontrolisem!

nadam se da si moje "stroge' savete shvatila na pravi nacin!samo guraj!niko nece za tebe da radi,kao sto ti mozes sama!

minja,da ti kazem!juce sam otisla sa muzem do Krusevca(bila nam je treca godisnjica braka)! 8) ja sam vozila,pesacili smo po prodavnicama,kupovali cerkici poklone...u jednoj radnji su grejali kao ludi.bilo je 300 stepeni!ja zakopcana do grla,dzemper ispod neprobojne jakne..biram cerki cizme i odjednom pocinje da mi se pada u nesvest(ne ono od brzog rada srca vec iz glave),pocnem i da muza i prodavacicu cujem u daljini!znas sta uradim:izvinem se zeni,kazem da cu da dodjem posle,i CIM sam izasla na hladan vazduh meni bolje!normalno sam otisla do auta(pod malim strahom,da budem iskrena) i vec posle par minuta sam bila kao nova.jeste mi i brze radilo srce(ali vec kada sam se uplasila),preskoci mi par puta(ne za redom) ali ja,zeno,nastavih dalje posle dve cigare( :evil: :roll: :o :o ) kao da nista nije bilo!

sta mislite:jer moglo ovo od vrucine(posle dsat vremena provedenih napolju)?moja sestra i moj tata takodje ne podnose vrucinu(tata mi je prvi put sinoc rekao da je i on tako kada je bio mlad potpuno isto osecao kada je u vrucoj prodavnici,jos kada mirise obuca...). :roll:

iskreno,uopste se nisam uplasila da li nesto strasno,odmah sam to pripisala napadu panike!cim mi je bilo bolje posle dve sekunde na svezem vazduhu,znala sam da sam na dobrom putu da ne pravim "nas" haos!tako je i bilo...super smo nastavili setnju(bez vrucih butika(u Krusevcu greju kao ludi)),sasvim opusteno stigli kuci i celo vece se zezali sa cerkom(koja je bila odusevljena fatiranim cizmicama kupljenim BAS U "tom" butiku)!

GODISNJICA BRAKA JE (ipak) USPELA! 8) 8) :wink: 8) :wink:

ne znam sto vam sve ovo ispricah,ali nekako je sve samo izaslo iz mene! :wink:

moram da ucim za ispit,ali se "cujemo" posle!

minja,preskace i meni!ne pravi dramu!ja je ne pravim!pomisli na mene i guraj dalje! :wink:
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od minjab »

Tarci (ja ti ovo tepam :o ) ja na vrućinu isto reagujem kao ti što si odreagovala u prodavnici ,a naročito posle ulaska iz toplog u hladno (volim da mi je toplo,šurim se dok se tuširam ).Meni zima ne prija za švrćkanje po prodavnicama ,toplo -hladno ,toplo -hladno, prvo mi tad se javljaju mnogo jače aritmije (opravdano) ,ali i nesvestica (koje su meni strane).

A da prvo srećna ti godišnjica i želim ti još bar dvoje dece :lol: , i mnogo ,mnogo godina zajedničkog života . :P

Što se tiče Majje ,ja je shvatam .Ali isto neću zaboraviti (zato mi se sad ne ide na godišnju kontrolu koliko mi se zgadilo sve) kad odeš kod jednog,on te prosledi kod drugog,taj ti onda da uput logično za laboratoriju ,pa neurologija pa treće....ma šetali su me kao ...( a sve debela veza) .E umesto da sam otišla prvo kod kardiologa (što je i bilo potrebno) ,ja sam izgledala kao onaj okoreli narkoman koliko mi je svaki put bušena ruka za vadjenje krvi.
Ali ako će njoj biti lakše ,neka je jedino što bih savetovala da počneš od kardiologa i nemoj da ideš privatno za sve stvari ako se pokažu analize da su ok, džaba ćeš samo bacati novac a vrtećeš se ukrug.

Ja sam do malopre kafenisala sa drugaricom (sokisala -ja pila sok jer kafu ne smem juče mi baš djipalo srce :o ) ,pa sam htela da zakažem doppler mom dragom ,al me ubedio da sačekam da mu ipak legne plata ,jer je sve komplet glava karotidea neurološki,itd..pregled 4200. Pa onda od ponedeljka ......Ma odvućiću ga ,ne treba meni još koji put da preživljavam onakve šokove i da se molim Bogu da li će preživeti.

Tarci uči,uči i samo uči :lol: ....pa da nas vodiš na pićence. :wink:
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

Dr. Ivice kako Vam je ,pa neobično mi je da nam se ne javite .Vi ste jaki za sve nas bili,a neće Vas valjda bronhitis ,jedan ,obični,mali,ljigavi :o ...odvojiti na toliko dana od nas.

Šalim se ,naravno ,odležite do kraja , ne smete da ga vučete na nogama ,ja iskusila na sebi pa dovela do, gluposti...Ma šta ja Vama pričam pa Vi to znate .
Pozdrav i ozdravite što pre :lol:

P.S.
i da nam sedite ''normalno'' što pre.(zbog injekcija) :lol:

TARCIKA
ne znam sto vam sve ovo ispricah,ali nekako je sve samo izaslo iz mene!
A za šta smo mi tu,i za lepo i za ružno.kome se ne svidja nek nas ne čita ,nikog ne diramo..

Šta ja da kažem ,što smaram za svaku glupost, ali ljudi opet izvinjenje ,lakše mi je kad od Vas dobijem prijateljski savet.....Ljubim Vas ,Vaš ''davež''
tarcika
Aktivan član
Aktivan član

Post od tarcika »

DA,DA...i ja sam za to da ode kod kardiologa(UZ srca i EKG),pa ako treba i laboratorija.ali ako ne postoje nikakve indicije da ima neki problem sa srcem,onda da bar devojka zna!da ne ostavlja sebi prostora da misli da li nije nesto organski!sto ja i ti,minja,nikako ne mozemo skroz da izbacimo zbog postojanja ovih gluposti! :evil: ali,opet kazem:mi sa time moramo da zivimo,htele-ne htele,pa je samo pitanje nase psihe kako cemo to da prihvatimo! :lol:

sto se tice lekova za paniku,ja imam jos jedno pitanje.

pricala sam vam o drugu koji ima ovaj problem.on je odmah posle kardiologa otisao neuropsihijatru.prepisan mu je jedna terapija,pa nije bilo bas kako treba.pa druga,pa treca,cetvrta.ja mislim da je sada na 15_oj kombinaciji.te zoloft,rivotril,lorazepam,remeron...(trista cuda).to traje vec 1,5 godinu.e sada.ja mislim da on nije mnogo napredovao.mozda jeste u smislu izlazaka iz kuce,ali sto se tice tripova(sada ima kiselinu,sada mu se pada u nesvest kada jede,ne moze u kafice dok se ne pripremi,smeta mu glasna muzika...).a,ljudi moji,samo prica o polovinama,celim tabletama,kako je danas morao to i to,kako se osecao tada i tada...on i nema neke "testove" kojima sam sebe isprobava(posto nema obaveze koje mora da odradi u toku dana).tako da meni nije jasno:kako da verujem u te terapije ako vidim da se decko muci i posle skoro dve godine stalne terapije?nekako mi to lici na neko "vrzino kolo"!mozda je i ovo nase takvo,ali mislim da smo mi uspesniji ako napravimo neki korak dalje,bez lekova,nego da em pijemo lekove,em,postajemo robovi razgovora o terapijama!ja mislim da i ako imamo problem ne mozemo sada samo o tome da pricamo,moramo da se kontrolisemo i da sto vise pricamo o normalnim stvarima(ovo sve se odnosi na tog decaka),ne mozemo sada da ceo svet smaramo sa nasim problemima!ja primecujem da je on postao i dosta agresivniji od tada.(ne kazem da je od lekova,nego od njega samog).ne znam ni kako vise da mu pomazem,a zao mi je da ga gledam kako samo o tome misli.

dr.Ivice,kakav je Vas komentar na ovo moje podugacko izlaganje? :oops:
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm

Post od majja »

I ja sam ista takva po pitanju vruce-hladno, a to je jednostavno zbog toga sto se krvni sudovi na toploti sire, a na hladnoci skupljaju. :wink:

Tarcika, srecna ti godisnjica braka i bas mi je drago sto si uspela da iskuliras sve to i da ste se svi lepo proveli.

Dr Ivice, kucnite nam bar neko slovce da nam kazete kako ste!! :o :wink:

Moram da odem kod kardiologa (za pocetak) i kod endokrinologa, evo, danas sam primetila, dok sam se popela na prvi sprat, morala sam da izmerim puls :oops: i bio je opet izmedju 180 i 200!! :o Koji mi je djavo ja nemam pojma??!! Hocu da uradim i EKG i hoter i UZ i test opterecenja - ma MORAM sve!! :cry: I moracu privatno, zato sto u DZ mogu da dobijem uput samo za Dom zdravlja, pa ne daj boze ako je nesto, onda ce me slati dalje u malo "jace" ustanove, a moze da se zakaze tek za par meseci, a ja ne mogu da cekam toliko, jer me je ovo bas uplasilo!! :o

E sad, povodom toga, htedoh da Vas pitam, da li ste culi za dr Popovic Gorana i Colak Sulejmana, i kakva su Vam iskustva po pitanju strucnosti, a sto se tice endokrinologa - Novakovic Markovic Nadezda ili Vukicevic Violeta??!!! Svi rade u istoj klinici, pa bih htela odjednom da zavrsim sve!! :o

Eto, toliko od mene za sada, cujemo se!

Minjab, nisi nista ni manji ni veci "davez" od svih nas, i dobro je da smo svi na istom mestu!! :wink:
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Minjab,

Secer mora da bude ispod 6,1. Sve preo toga je pritajeni dijabetes, koji ce se ispoljiti kad-tad ako se ne povede racuna o ishrani. Potrebno je uraditi OGTT, test tolerancije glukoze.

O onoj tahikardiji - nije nista strasno, pod uslovom da traje samo par minuta. SSchumaher i ostali vozaci Formule 1 imaju takav puls tokom cele trke. I da se nesto dogovorimo - prvog koga cujem da je sebi merio puls ili pritisak, ima da javno obrukam postavljanjem posebne poruke: HIPOHONDAR NEDELJE. :)

Opet mi nesto minjab gleda u vazdusni pritisak i slicno. Ma necu to vise da cujem nije vam nista, zivi ste, hodate, disete, prisutni ste... Uzivajte dok traje voznja. Kad stane - stalo je!

O bazenu - da se ja pitam, tamo bi se i sastali svi panicari, pa neka se guse malo u vodi. Da gnjuramo zajedno, pa da vidimo dal' ce onda da nas gusi! Ziveo bazen (ua Pozarevac, glupi grad u kome nema zatvorenog bazena!)

Majjo, umesto sto places, da pocnes ti da pijes antidepresive i da se ne foliramo kako sve moze samo pisanjem poruka na internetu. Steta sto nismo blize, imam ja moje panicare iz zeleznice i komsiluka koje lecim, prvih godinu-dve dolaze redovno, ribam ih, lecim i obradjujem, posle se vidjamo samo po slavljima i vise se niko ne leci i ne sme da zucne - jer shvate da je zivot prelep i prekratak za samoposmatranje. Ajmo, bre, dosta vise, gori ste nego oni moji klinci na treninzima. amo, ja znam kako sa njima - odmah sparing, pa ih izlupa, oznojimo se ko ljudi i posle su svi mirni. Hemmmmm - sad verovatno zvucim kao neki Hitler (rad oslobadja - Arbeit Macht Frei!) - ali nisam bas takav, naprotiv :) Ali, stvarno, nema milovanja po glavi kod panike.

Tarcika, Vama medalja za naj-post nedelje! Svaka cast. (Mislim na onaj prethodni post, gde savetujete ostalima da ne kukaju - tako sam ja to ukratko "prepricao") Ajde da otvorimo centar za paniku, radimo zajedno, Vi budite cvlasnik, ja cu da asistiram. :) Alal vera!

Toliko za sada.

PS. Ja sam radio i primao injekcije, nema odmnora dok traje obnova, nego imam dosta obaveza oko kluba koji vodim, plus imam i privatne pacijente, a i obimnu korespondenciju na licnom emailu. Moracu da nekako zamolim administratora da postavi rubriku "opsta medicina", ili rubriku" Ivice, ajde pisi" - pa da ne moram da pregledam ceo sajt da bih odgovarao ljudima. Jer ljudi pitaju stvari na pogresnim postovima i sve je rasejano bez reda....

CARPE DIEM! :D
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

Nisam ja dzabe merila puls :oops: Evo,upravo sam se vratila iz doma zdravlja, jer sam jurnula tamo da mi se uradi EKG, zato sto sam opet dobila ono glupo lupanje (i to opet oko 200 :o ), uradjen mi je EKG i evo sta kaze:

PULMO: norm. disajni sum
COR:akcija ritm.Tonovi jasni, nema suma

TA 110 sa 80

EKG: sinus tahik. Frekv. 107 u min., ST depr. D2, D3,AVF, rr" V1, V2

DIJAGNOZA: Tachycardia paroxismalis

TERAPIJA: Verapamil a40 mg drag 2x1
Bromazepam al, 5mg tbl 2x1

Javiti se endokrinologu

E sad, molim dr Ivicu, ako moze u pauzi izmedju 2 inekcije :oops: :oops: , da mi kaze svoje cenjeno misljenje i da li uopste da pocinjem sa ovom terapijom dok ne zavrsim sa endokrinologom, i da li je opasno da imam tako dugo to lupanje (jer ipak nisam Sumaher :lol: ) i da li mozda mogu da uzmem Persen ako se opet desi, jer cu najverovatnije za stitnu da dobijem terapiju, pa da ne mesam sve zivo :oops: :oops: .

Da li mislite da bi trebalo da odem da mi stave holter, na test opterecenja ili bilo sta drugo, sada nakon ovog rezultata??!!

I da, dr Iviceeee, jel necu da umrem od ovoga??!!! :o :o :o :oops: :oops:

Vi bi mogli malo i da odmarate, a ne samo da jurcate na sve strane, znate da svaka boljka mora da se odlezi!!! :oops: :lol:

Pozdrav svima i kuckamo se!! Hvala Vam unapred!!! :wink:
tarcika
Aktivan član
Aktivan član

Post od tarcika »

majjo,moje nestrucno misljenje kaze da:ta tahikardija nije nista!ja sam imala svaki put puls od 100 pa do 150! :o i to kod doktora!ja sam mislila da ti je puls mnooogooo veci!puls od 108 u PANICI je maciji kasalj,veruj mi!!!!
pa tvoj pritisak pod panikom je idealan!moj je isao i do 170/100 jednom,a standardno oko 150/90(100) kada u panici odem do lekara!

ej,veruj mi,NE BRINI!nemas ni nikakav sum niti bilo sta sto bi ukazalo na organski problem!

i sama dijagnoza ti je tahikardija,a to je u "nasem" slucaju normalno kada imamo paniku!ja sam se jedno vreme bila navikla na taj puls da ga nisam ni osecala,samo mi doktor kaze koliki je! :o ja (kada merim pritisak i puls) i kada vidim da je puls do 110 ja se vise uopste ne uplasim!sama ga sredim tako sto smirim psihu!polako disem(6 puta u minutu udahnem i izdahnem) i sve se malo,po malo sredi!

veruj mi,da sada kada sam procitala nalaz pocela sam da se smeskam,jer sam videla da ti nije nista strasno!ej,ti,pa sta bi ti rekla da ti kao meni prosle godine puls kod doktora bude preko 150,trne mi ruka(leva),sou...i sta mi kardiolog kaze?"pa kako da ti ne trne ruka kada si nabila ovoliki puls?!to trnjenje ti je neurotski!"-kaze on.

jel si ti pomenula doktoru da imas napade panike?mislim da si mu to rekla da bi odmah rekao da je to na nervnoj bazi i da uzmes neki lek da se smiris,ako ne mozes ovako....tako su meni pricali...

ja mislim da ce i doktor i minja i jasna i svi ostali da se sloze sa mnom...

ti,naravno idi da proveris stitnu zlezdu jer hoce i od nje tahikardija,ali evoo ti moje predvidjanje:i ona ce da bude u redu!i ja sam je radila kada mi je bilo najgore!a ona radi kao sat! :oops: :lol:

ja sam u to vreme prizeljkivala da mi nesto nadju(nesto sto nije strasno) samo da ne bi ispalo da je na nervnoj bazi,jer to meni nije licilo da je tako zato sto se javi ni od kuda! :o nicim pozvano! :evil:

tako,majjo...videces da ce sve da se sredi,a najbolje ce da ti bude kada "osiguras" da ti nije nista vec ti je sve na nervnoj bazi.pa ces onda da krenes u NAPAD NA NAPADE!

tako...ne brini...javice ti se i minja i DR.IVICA pa ce da ti bude lakse... :D

pozdrav podrske od mene... :wink:
tarcika
Aktivan član
Aktivan član

Post od tarcika »

zaboravih jos nesto a neka me DR.IVICA ispravi ako gresim.
ja sam cula da i sama stitna zlezda moze da "proradi" od ogromnog stresa! :o

mada,kada meni nije proradila tada kada su pocela preskakanja i tahikardija,nece ni tebi! :wink:
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

Meni je stitna vec "zakacena"!!! U pravu si, hoce da strada od stresa.

Ma ja sam se osecala odlicno dok sam stigla do DZ. Pritisak mi je bio "povisen" za moje pojmove 110 sa 80!!! Nije mi to bilo ono najgore stanje, kazem ti da mi je kod kuce lupalo i 200!!

Necu da stajem, nastavljam dalje sa analizama pa cu videti. Sutra idem da vadim krv, pa cemo videti!!

Hvala ti na lepim recima i savetima!! :wink:
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

Majjo,
ja sad pročitah i nemoj misliti da te tešimo onako radi reda već stvarno iskreno,naj iskrenije.
Tarcika je skroz u pravu ,a ja opet iz svog iskustva ,a moje i njeno stanje je prilično slično,sa posledicama koje ćemo na žalost trpeti ceo život. :cry:

Kod tebe je stvar koja se meni dogadjala mnogo pre ovoga svega puls mi je išao ido 170 kad su me u urgentnom držali na praćenju,sva sam se zajapurila ,i šta bi ubrzano sam disala ,nabijala puls samoj sebi ...Sećas se Siska :lol: ... unosila mnogo,mnogo kiseonika..i nagruvala puls zaista 168(tačnije)

Dalje uradi T3,T4,TSH ja se nadam da će ti biti ok.Ja sam tri put ih terala da mi ponove analizu da bi toj dr.dosadila (inače naša prijateljica sada pokojna -) naterala je sestru da dodje da mi uzme uzorak ,kad sam videla da ide sa nekim konjskim špricem da mi zabije u vrat..... :o :o :o ...veruj mi zbrisala sam kao oparena.Da ti ne pričam koliko sam novaca na te analize trošila.Ali da bi sebe ohrabrila,i da bi ti bila sigurna uradi ,ali videćeš ,(daj Bože ) da nije ništa.

Javi nam kako se osećaš.

A da ,jel vidiš koju su ti terapiju dali,sve lekovi za smirenje (kao i meni pre 45 god,) i verapamil (a meni inderal) potpuno slično
Evo ti živ primer ja ,dala sam ti čak i svoju terapiju iz tog perioda kad sam u urgentnom bila inventar :oops: .
E ,a sad kad mi se stvarno dogadjaju (od prošle zime) mene strah da odem do dr.šta li će mi reći :cry:

Ajde Majjo guraj ,možeš ti i javljaj nam se. :wink:
Korisnikov avatar
dakon
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jun 15, 2006 7:16 pm
Kontakt:

Post od dakon »

Eto otišla si u dom zdravlja kad si imala napad: Šta sam ti rekao, veliko ništa. Tako je imeni bilo kada sam imao te tahikardije i to vrlo često po pet šest puta na dan.

I upravu je tarcika, i malo ubrzanje srca od bilo čega(meni napr. od trenutno dignutog tereta) izazove to da odma poletiš rukom da mjeriš puls.

A to (kod mene slučaj) automatski ga nadruka skoro duplo. A možete zamisliti tu scenu normalni ljudi da vide puls uhvate se za ruku i mjere.
Ja jok nego mi je uvijek bilo lakše da se vatam grla, pa kad pogledaš ljude oko sebe samo vidite ovakve face :o kao koji je ovo lunitik.

Tako Majo probaj iskulirati kad ti se to desi, a umiranje, pa ja bih dosat umro sto puta :lol: :lol: :lol:

A lijekovi vidiš ništa posebno, nisu te poslali u bolnicu, nisu ništa posumljali. Tako misli i na to znaći nije ništa.
Normalno nemožeš zaustaviti to kada krene, ali kad krene ono i prođe. Ja sam se tako uvjek tješio kad me "uvati".Dođem iz ambulante i kažem nisu me zadržali,ništa posumljali i to me drži u početku nekoliko sati, pa dana onda mjeseci. Nekažem nemoj otići doktoru(sada će neko da me pogrešno shvati) otiđi, šta te boli uvo, ja sam uvijek za to da čovjek uradi nešto što će ga makar malo smiriti kad je u ovoj frci(ja sam kad god sam smatrao otišao kod ljekara, a prije toga nisam ni kod zubara išao do svoje 31)

Vozdrica Majo i probaj misliti da nemisliš(ja to treniram stalno)ako me shvataš, jer su negativne misli( kao etoga,sad će, oćeli sada eksplodirati..) nevjerovato kako obuzmu tijelo(ja to stalno pokušavam, i pokušavam i mogu ti reći da imam napretka ne divovskim koracima,ali ide se naprijed) :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

Hvala Vam na podrsci!! :D :D :D :D :D

Za sada sam ok, i hocu da se trudim da ne mislim na to, mada mi je u nekoliko navrata veceras zalupalo, ali se nisam prepustila tome, nego sam ignorisala i proslo je ok.

Vazno mi je da nije bilo nekih anomalija!!! :wink:

Javljam se sutra, nadam se da ce mi do uvece stici rezulati! :wink:

Pozdrav svimaaaaaaa! :wink:
tarcika
Aktivan član
Aktivan član

Post od tarcika »

ljudi moji,POLOZILA SAM ISPIT I DOBILA SAM 10! :D :D :D :D :D

presrecna sam!dosla sam tamo,od treme ni t!medjutim,profesor poceo da gnjavi i nikako da pocne ispit!odjednom,ja kao ocu opet da padnem u nesvest!izadjem napolje,vidim opet je sve u redu i vratim se!ispit krece,ja odgovaram kao iz topa!mozda i trema odradila svoje da brze radi mozak! :o i tako dobijem desetku!!!!! 8)

idem da malo odmorim,nisam nista jela a i da mi se ne slosi od...srece!!!! :D :D :D :wink:

"cujemo" se posle!

majjo,drzi se,vidis da i ja mogu!!!! :wink:

pozdrav svima!!!!
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

Tarcika SVAKA TI CAST!!! :D :D :D :D :D

To sto ti se desava je jedan jako bitan korak ka tvom "izlecenju", a to je sticanje samopouzdanja, sto ti svakako i radis svakodnevno!! :wink:

Bas si me obradovala, i samo tako nastavi!!!

Ja sam danas (HRABRO :o ) izvadila krv, uvece dobijam rezultate pa Vam javljam u kakvom mi je stanju stitna! :o :wink:

Zapela sam da odradim i koksaki :oops: , i to cu dobiti u utorak!

Inace, danas sam ok! Htelo je srce da mi iskoci na vadjenju krvi, ali brzo se primirilo!! :oops:

Toliko od mene, pa se kuckamo kasnije! :wink:
Odgovori