Evo ja sad dodjoh kući sa nje (mislim na toplu čokoladu) i još uvek sam pod utiskom.
Samo reci kad hoćeš!!
lepo ,ženska,i treba u provod nego šta !
Ajd u toku nedelje , sem sutra važi sve ....a i ne moramo ovako preko foruma

,mislim da je pametnije telefonom ,šta ti kažeš!?
Sta rsite kada vas slomi tahikardija... ja vise ne znam kako s tim da se izborim
Mrs.Parker ,znam šta znači kad navale ,to je strašno, meni se to svako proleće događalo i ja prosto nemam snage ni daha od silnih preskakanja, mada je meni kardiolog govorio u takvim stanjima da mnogo ni ne forsiram organizam ,nego da se primirim i dao mi neke tablete koje ja naravno nisam uzimala, ako te zanima koje su ,ja ću potražiti negde imam recept sigurno ,ali te
molim ne uzimaj ih na svoju ruku i moju preporuku ,to nisu bombone ,neka te pogleda kardiolog i onda nek ti on savetuje šta činiti!
KAžem, meni je prošli Uskrs ostao u sećanju što sam tri dana preležala - bukvalno ,bila bleda ko krpa i holter je pokazo to što je pokazao ....da više ne smaram!
Zola ,crna ,dal se izboriste sa snegom ,pa stvarno ,dokle više .vidim nema mi dobrog druga da se javi on je u Montrealu ,dal su zavejani skroz ili mi sprema iznenađenje da bane ovde (da se ogreje malo

) videćemo!
Odoh da spavam ,kapci mi padaju!