anksioznost posle virusa!!!

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
zola29
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 20, 2007 4:21 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od zola29 »

Danka , ja sam bas mislila kako uzivas sa tvojima , a posebo unucicem, a oni su vec i otisli. Ali bar su bili i nista lepse. Ja sam bila prosle godine kuci na mesec dana ,a proslo kao nekoliko minuta.

Minjab, ne sumnjam da ti bilo lepo u parfimerijama :lol: :lol: :lol: Ja volim mirise , ali samo da nisu jaki , nesto onako nezno, a imam dosta puta i problema , kad na poslu neke ba supotrebljavaju one jake mirise , a ja ne mogu da disem, a nemam kud da odem :wink:

Mi ovde i dalje se "borimo " sa snegom, evo pantalone do pola sve bele od soli i snega, a na poslu mogu samo u crnim da radim , pa svaki dan samo ih slazem za ciscenje preko vikenda :roll: :roll: :roll:
Danas su mi sve neke zvezdice izlazile na oci pa sve mislim da li je od umora ili opet nesto nije uredu :o :o :o
Za drugarstvo i druzenje!!!
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm

Post od majja »

Danka, pa ovo je pravo osveženje, dobrodošla!! :D :D :D :D :D :D

Evo i majjaauuu da kaže koju :lol: :lol: :lol:

Minja, ja te vodim na toplu čokoladu, ima da se raspadneš od sreće kad budeš videla tj probala kakva je!! :lol:
Evo ja sad dodjoh kući sa nje (mislim na toplu čokoladu) i još uvek sam pod utiskom.
Samo reci kad hoćeš!! :D

Pozdrav svima ostalima, ja sam sada prešla u sredjivanje krša na terasi, nemam vremena da razmišljam o bilo čemu i sjajno se osećam. Umorno, ali ok što i vama želim.

Mrs Parker, jedino što više odmora i sna i puno puno literature (ali uzmi da čitaš nešto "lagano"). Meni je to uvek pomagalo :wink:
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am

Post od minjab »

Evo ja sad dodjoh kući sa nje (mislim na toplu čokoladu) i još uvek sam pod utiskom.
Samo reci kad hoćeš!!
lepo ,ženska,i treba u provod nego šta !

Ajd u toku nedelje , sem sutra važi sve ....a i ne moramo ovako preko foruma :lol: :lol: ,mislim da je pametnije telefonom ,šta ti kažeš!? :lol: :lol: :lol:
Sta rsite kada vas slomi tahikardija... ja vise ne znam kako s tim da se izborim
Mrs.Parker ,znam šta znači kad navale ,to je strašno, meni se to svako proleće događalo i ja prosto nemam snage ni daha od silnih preskakanja, mada je meni kardiolog govorio u takvim stanjima da mnogo ni ne forsiram organizam ,nego da se primirim i dao mi neke tablete koje ja naravno nisam uzimala, ako te zanima koje su ,ja ću potražiti negde imam recept sigurno ,ali te molim ne uzimaj ih na svoju ruku i moju preporuku ,to nisu bombone ,neka te pogleda kardiolog i onda nek ti on savetuje šta činiti!

KAžem, meni je prošli Uskrs ostao u sećanju što sam tri dana preležala - bukvalno ,bila bleda ko krpa i holter je pokazo to što je pokazao ....da više ne smaram!

Zola ,crna ,dal se izboriste sa snegom ,pa stvarno ,dokle više .vidim nema mi dobrog druga da se javi on je u Montrealu ,dal su zavejani skroz ili mi sprema iznenađenje da bane ovde (da se ogreje malo :lol: ) videćemo!

Odoh da spavam ,kapci mi padaju!
pavlov
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jan 17, 2008 4:07 pm

Post od pavlov »

Pozdrav
Bas kad covjek pomisli da je stiglo ljepse vrijeme ono odma kisa
Danas kod nas vjetar i kisa, grozno da se smrznes
Moja bi mama ovo godisnje doba zvala ;babine huke; a ovaj vjetar razvigorac i ona bi mu se veselila , a ja vela ne , ide mi na nerve
Mala je jos isto , ja brinem ali krijem ,muz uvjek raspolozen, i bezbrizan
Tako kod mene nista novo ,o da aritmije se vracaju u sve jecem izdanju , tako da danas moram nesto popiti za to
zola29
Aktivan član
Aktivan član

Post od zola29 »

Mrs. Parker, isto mislim kao i Mjja i Minjab. Meni kako sam sve isprobala (osim medecine isto je nisam podigla) najvise pomaze da lezim i odmaram , pa tako to nekako i prestane. Jednom su mi se desile na poslu i nisam imala drugi izbor nego da dodjem kuci i mirujem.

Minjab, ne znam bas kako je u Montrealu, ali ne brini jos uvek se mi nekako snalazimo sa tim dosadnim snegom jedino sto je bas naporan :roll: :roll: :roll: meni daje snagu kad vidim da je tu toplo pa sve zamisljam da mozete malo vise da setate i budete napolju. Ma sta da ti kazem emocije uvek odigraju ulogu kod mene :lol: :lol: :lol:

Pavlov, da li ti nebi bilo lakse da malecku odvedes na pregled i da se malo oslobodis nepotrebne brige, znas i sama da briga nista ne donese osim jos brige i tako u krug.

Majjo tebi i Minjab zelim da uzivate u toploj cokoladi i u lepom :lol: vremenu :lol:
mgk
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Dec 26, 2007 7:18 pm

Post od mgk »

LJUDi evo i mene.Ovaj moj komp.cas radi cas nece.Osecam se grozno ,stalno sam umorna i iscrpljena.Podjem bukvalno dva tri koraka i umorna sam strasno,sinoc kad sam legla osecam srce u grlu,da ne pricam kako vec danima ne mogu da jedem,cim stavim nesto u usta cak i vodu,pritiska me nesto u stomaku i nemogu da disem.Dali je neko imao ove simptome,kod lekara vise ne idem jer sam bas povredjena bila kada sam se pre neki dan pozalila na ove simptome moja doktorka je bukvalno pukla od smeha.To me je strasno razocaralo nadam se da ce bar dr.Ivica ovo da procita pa da mi da neki savet,a mozda moze i neko od vas da mi pomogne nekim savetom.DOSADILO mi je vise da mi je lose,a da me niko ne shvata ozbiljno.Izvinite ako sam vas smorila ali ovaj forum mi je jedina nada za ozdravljenje.
Mrs_Parker
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Sep 02, 2002 2:00 am
Kontakt:

Post od Mrs_Parker »

Ja pijem zbog tahikardije Propranolol po savetu lekara vec godinama. Ovih dana i noci ne silazi ospod 100 ni pored lekova. Probudila sam se sa 110. Ne bi mi to toliko smetalo da ne bubnji u usima i da me ne zagluvljuje. Prosli put mi je lakar promenio Praopranolol Concorom a meni neka frka da ga pijem.
Osecam se kao punjena treperava curka.
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

mgk,

Vama ipak treba lekar, a koja je dijagnoza, to se nikako ne moze reci napamet, niti bi iko trebalo da Vam se smeje. Moguce je da imate anksio-depresivni sindrom, moguce je da je to sve "na nervnoj bazi", ali bez EKG-a, potom, eventualno, i testa opterecenja itd. - nikako se ne sme otpisati i organzka podloga. Naravno, tu su i lab. analize, RTG pluca i srca - "Generalka", ili "tehnicki pregled" - da upotrebim auto-moto zargon.

Sve najbolje.
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

Mrs Parker čega 110! Puls ili aritmija ?
Propanolol jeste za tahikardije ,ja sam pila i Concor cor i ako je doktor zamenio što ne počneš da ga piješ!Mada on meni kod aritmija nije pomogao! Zato pitam jel imaš 110 puls (tahikardiju) ili 110 ( ekstrasistola -aritmija)

Zola ,pričaćemo kad se vratimo sa tople čok. Maja i ja , ma biće ludo ,(provereno) samo da se lociramo :lol: !

Ostali pozdrav ! :wink:
zola29
Aktivan član
Aktivan član

Post od zola29 »

Minjab , samo se vas dve lepo provedite , pa kasnije malo podelite lepe trenutke, posto nikad nisu na odmet :lol: :lol: :lol:

Ja danas posle posla pravo u farmaciju, pocelo i uvo da me smara , iako se ne secam kad me bolelo uvo. Evo dobi neki antibiotik-polysporin 10ml.- pa se nadam bar da pomogne , e, samo mi jos to falilo :(
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

Pa kako neće Zola ,mora da ti je od hladnoće!Ovde kad malo zahladni meni se odmah upali ''trio'' ( nos, grlo i uvo) i to traje do polovine marta!
Ajd ozdravi nam!
zola29
Aktivan član
Aktivan član

Post od zola29 »

Minjab, znaci i ti si to osetila ,mislim na tu upalu ili sta je vec. E, pa moze biti i od hladnoce ,ujutro ja nabrzaka prosusim kosu , ali na temperaturama i do -30 mozda je i to . Sada samo seckam okolo sobe ne mogu da se smirim od tog probadanja u uhu, ma cekam da ove kapi prorade ili cu totalno sandrcnuti :(
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm

Post od majja »

minjab napisao:
Zola ,pričaćemo kad se vratimo sa tople čok. Maja i ja , ma biće ludo ,(provereno) samo da se lociramo :lol: !
Da, da.......SAMO da se lociramo!! To bi po mojim predvidjanjima moglo biti tamo negde..........krajem jula!! :lol: :lol: :lol:
Mrs_Parker
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Sep 02, 2002 2:00 am
Kontakt:

Post od Mrs_Parker »

minjab napisao:Mrs Parker čega 110! Puls ili aritmija ?
Propanolol jeste za tahikardije ,ja sam pila i Concor cor i ako je doktor zamenio što ne počneš da ga piješ!
Puls Minjab. Nemam pojma kako da merim aritmiju osim kada osetim da preskace. Frka mi da prestanem sa Propranololom jer mi je smanjio migrene.
tarcika
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Okt 14, 2006 4:56 pm

Post od tarcika »

cao,drustvo..dosta nas je,pa da ne nabrajam redom...

vidm da smo "tu i tamo"..

Mrs.Parker,ne znam bas za tebe licno,ali moje tahikardije su znale da budu mnogo vece...primetila sam da su mi ujutru posle ustajanja iz kreveta,dok pijem kafu,bas bile izrazene.nisam ih merila tada ali bile su preko 100,to je sigurno...jel si pusac?meni je sve znala da "iskomplikuje" i prva jutarnja cigareta,ali ne batalih ih... :-? samo sam presla na neke najslabije na trzistu i da li sam se istripovala ili ne,stvarno mi je bilo bolje..

ja sam prosle nedelje bila u skoli da sredim indeks i prijave(inace u Uzicu) i izgubili su mi ni manje ni vise nego privave od 7 ispita! :o :evil: morala sam celi dan da jurim profesore,da bih uopste mogla da prijavim diplomski.inace,da se pohvalim,posto muz nije mogao da uzme slobodan dan,isla sam sama kolima.put nije bio los,sem kroz klisuru od Cacka,ali super sam prosla!nekako mi se cinilo kao da sam sama na nekom izletu i bas sam sebe podsetila na "stare dane".svi znate pre cega... :lol:

nadam se da cu uskoro da nastavim sa intezivnim radom na diplomskom,ali zadnjih par dana me tako mrziiiii...samo trazim negde da "pobegnem" i da se uposlim da ne bih sedela za racunarom i kucala,kucala,kucala...

minja,majjo,i ja bih sa vama na top.cok.,samo da mogu da eskiviram ove moje na jedan dan...

pozdrav svima! :wink:
Odgovori