anksioznost posle virusa!!!

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od minjab »

Majče tu sam ne brini ,ali sam besna ko ris!( vama će to biti smešno ,a meni je mnooogo tužno)
Rešimo danas da se prošetamo do grada MM i ja BEZ AUTA! I tako smo lutali ,tražili neki poklon i pošto mi se juče nije dalo (bilo je kasno) da svratimo na toplu čokoladu ,ajd kao danas u pauzi šetnje !Poče da lije kiša,mi ajd u ovaj kafić pun,ajd u onaj pun ,pretrčasmo pola Terazija ,ma nigde mesta......Sedosmo konačno u jedan ( sačekali da ljudi ustanu) i prvo sam htela tortu da naručim ,sve su sa orahom ja ne smem, pa reko ne mogu da verujem da nema ni jedne bez :o .Ajd onda KONAČNO toplu čok. dolazi devojčica kaže NEMA ....Ljudi jel znate vi koji procenat baksuzluka treba da se sesi da u sred Beograda NEMA top.čok.?????? :o :o
Krenemo ka kući ...lije kao iz kabla ,mi ko miševi ,nigde jednog slobodnog taxija....jedva stigosmo .Avantura kao da nisam bila međ' ljudima 1 000 godina! :lol:

I kupim top.čok u samoposluzi i napravi mi MM i servira , da posle 2 dana mogu da popijem ,pa makar i kući!
To se zove kad baksuzče krene u grad! :lol: :lol: :lol:

Paničari(mislim mi iz Bg-a) ,jeste li čuli da ne radi Urgentni do četvrtka ! :lol: :lol: :lol:
Šta ako zatreba? ( to mi prvo pade napamet :cry: :lol: ) ,Rekoše spisak ,kad koja bolnica dežura ,kome treba javite se ,naći ću po novinama! :lol: :lol: :lol:

Ajd sve Vas pozdravljam!
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

dr Ivice molim te recite mi sta trebam da pratim kod male , da li bi nedaj boze da ima neki problem sa srcem imala jos nekih simptoma
Pavlov, osim bola koji deca prijavljuju, ili osecaja lupanja u grudima, sviostali simptomi bi Vas samo uplasili ako bih ih naveo, a siguran sam da ih dete nema, jer ako je radjen taj EKG prosle godine i pregled, sigurno nisu propustili nikakve urodjene srcane mane i slicno. i moja cerka se zalila na bol u grudima, a osle dva dana - kasalj i temperatura. U stvari, grebalo je u dusniku.

Minjab,

Bio jednom jedan McDonalds na Terazijama i na Slaviji, i u njemu topla cokolada... :wink:

Ajde nemojmo sad da se ponovo prepadamo, zasta ce nam lekari i Urgentni centar, panicari ne umiru od panike :) I nemoj sad neko da je pomenuo schlog, infarkt, ugusenje od pseudoastme i slicno - nema nista od toga.

...osim ako se ne dese! :D :D :D

Infarktofobi svih zemalja, ujedinite se!

Malo vise smeha, prijatelji, sale na sopstveni racun, malo vise (mora se tako!) crnog humora, da se strahu nasmejemo u lice. Jer strah je glavni neprijatelj panicarima.

Elem, dok sam ja panicario, supruga, majka, sestra, medicinske sestre, prijatelji, svi su mi u fazama kad sam kukumavcio i obasipao ih zalopojkama govorili: "Ma ajde bre, sve ti je to na nervnoj bazi, ne izvodi vise!" I tako, godina po godina, ja prestao da izvodim, ali sam mnoge od njih zavetovao da kad umrem ("mandrknem", "riknem", "bacim kasiku", "otegnem papke", "oladim", "otputujem", "odjavim se", "crknem", "preminem", "upokojim se", "odem Bogu na istinu", "odem na onaj svet", "egzitiram" - zvanicni latinski izraz u medicini, ko da je neko otiso na EXIT) - da mi obavezno na grobu napisu ili svi uglas kazu: "Ajde, bre, Ivice, ustaj, sve ti je to na nervnoj bazi!!". Jer, nikad se ne zna, mozda i tad upali :D

Ukakvoj zemlji zivimo, NAMA JE ZIVOT NA NERVOJ BAZI!
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
Jasna60
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Sep 23, 2006 12:07 am

Post od Jasna60 »

Pa bas jeste na nervnoj bazi.

Kako sam ja to nesto skontala, mi smo uvek pod stresom. I kad mislimo da smo mirni, mi smo pod stresom. A kad nas onda bas drmne neki stres, onda smo pod duplim stresom.

Lupam :-? :-? :-?

Popila sam kafu s muzem oko 23 sata, on spava k'o top, a meni oci na vrh glave. A nikad mi kafa nije smetala da zaspim.

DA LI JE TO NEKI LOS ZNAK???? :P :P :P

Salim se. Idem sad da se izvalim na trosed i gledam TV, mozda ce me to uspavati.

Pozzzzdravi svima. :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

dr ivica napisao: Minjab,

Bio jednom jedan McDonalds na Terazijama i na Slaviji, i u njemu topla cokolada... :wink:
NAMA JE ZIVOT NA NERVOJ BAZI!
Aha :lol: :lol: :lol: :lol: ,a tek kakve patike sve imajuuuuuuu! :lol: :lol: :lol: Ma ...nemojte da me vučete za jezik ..... :lol: :lol:

Samo vi zezajte!

Jes' upravu ste za ono NA NERVNOJ BAZI!

Pa ko preživi ,opet, na nervnoj bazi .......!

# Jasna , pa što kasno tako kafu ! Sad na tv-u teško da ima nešto normalno ,ma uopšte nema ništa normalno !

Pozdrav :wink:
zola29
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 20, 2007 4:21 pm

Post od zola29 »

Dr.Ivice, ovo vam je dobro"panicari ne umiru od panike", pa da se opustim tada i kad dodje ta panika da se setim sta ste rekli :lol: :lol: :lol: ali odma zatim "ako se ne dese" e to mi ne odgovara :( Ma prezivicemo i pod stresom i panikom. Nego samo ta panika bas ni malo druzeljubiva :wink:

Jasna ja isto u zadnje vreme izbegavam kafu u kasne sate, ne znam da li sam umislila ili sta , a sve mi se cini da ne mogu spavat ako je kasno popijem. Topla cokolada kao Minjab to vec ide. Danas posto sam se smrzla , evo vec drugi caj pijem i nikako da se zagrejem, ovaj sneg mi oduzima zadnju snagu.
Za drugarstvo i druzenje!!!
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm

Post od majja »

dr ivica napisao:
IJAAAAO JEL TO SADA ZNAČI DA SAM JA UMRLA A DA SU MI OVO SADA POSLEDNJI TRZAJI?!??!

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!

Pa ovo je fantasticno :D :D :D

Joj, sto niste bili kod mene u ambulanti, znaju me moji pacijenti kakav sam, ovako bih vam odgovorio: "Na zalost, u pravu ste, Izgleda da Vam je srce stalo! Sad ce polako i belo svetlo na kraju tunela...!"

Idem da pricam prijateljima ovaj fazon :D
:lol: :lol: :lol: Pa to nije fazon dr Ivice.........na žalost!!! Blam!! :oops: :lol:

A da sam slučajno bila kod vas i da ste mi TO rekli, definitivno bih videla tu svetlost, koja mi je najgori životni momenat koji sam doživela i ovom prilikom javno demantujem sve ljude koji kažu da je osećaj prilikom umiranja/odlaska nešto fenomenalno, umirujuće ili ne znam šta već!!
Malo sutra!!! :o :o :o

Pu pu, daleko bilo...........dr Ivice ja nisam imuna ni na BU (iskakanje iza ćoška), a kamoli na takvu izjavu u ONAKVOM trenutku!! :lol: :lol: :lol:

dr ivica napisao: I tako, godina po godina, ja prestao da izvodim, ali sam mnoge od njih zavetovao da kad umrem ("mandrknem", "riknem", "bacim kasiku", "otegnem papke", "oladim", "otputujem", "odjavim se", "crknem", "preminem", "upokojim se", "odem Bogu na istinu", "odem na onaj svet", "egzitiram" - zvanicni latinski izraz u medicini, ko da je neko otiso na EXIT) - da mi obavezno na grobu napisu ili svi uglas kazu: "Ajde, bre, Ivice, ustaj, sve ti je to na nervnoj bazi!!". Jer, nikad se ne zna, mozda i tad upali :D
:lol: :lol: :lol: Ovo je bio i moj glavni "adut"!! :lol: :lol: :lol:

"Kad ti kažem, loše mi je, umirem, ovo je sigurno ovog puta infarkt!!!"
"Ma nije bre samo paničiš kao i uvek. Iskuliraj. Proći će. To ti je sve na nervnoj bazi."
"Ma važi, samo ti mene ignoriši, a kada umrem, biće ti žao, kajaćeš se, a onda ću ja da ustanem pa ćeš ti da vidiš šta je nervna baza kad ti DOKAŽEM da sam gotova!!!"
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Da, da.........tako je to kod nas......bilo nekada........ :D .........i ne ponovilo se nikada!!!! 8)
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

minjab napisao:l
Sedosmo konačno u jedan ( sačekali da ljudi ustanu) i prvo sam htela tortu da naručim ,sve su sa orahom ja ne smem, pa reko ne mogu da verujem da nema ni jedne bez :o .Ajd onda KONAČNO toplu čok. dolazi devojčica kaže NEMA ....Ljudi jel znate vi koji procenat baksuzluka treba da se sesi da u sred Beograda NEMA top.čok.?????? :o :o
Kako meni ovo zvuči poooooznaaaatooooooooo!!! :roll:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
pavlov
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jan 17, 2008 4:07 pm

Post od pavlov »

Pozdrav za sve dr Ivice hvala , mozda ste u pravu bolje sto manje znam#Ona je hvala bogu ok ja je stalno pratim i spavam sa njom Ona se malo razmazila pa svako malo boli me vrat , noga , nosi me ali sta da radim kad brinem
Samo da bude dobro
Ovi muski su puno hrabriji, vidim ja da i moj muz brine samo nece da prica o tome, i on stalno sa malom pa se igra vidim da je prati kako trci sta sve moze , ali ako ja nacnem tu temu odma skace nece da slusa
Kako bi ja voljela da sam jaka kao on
Majo citajuci tvoje dozivljaje po Beogradu malo si me opustila i nasmijala znas ono kako nasi ljudi kazu kad ustanes na lijevu nogu bolje ostati u krevetu
jer kad krene jedan peh odma za njim drugi
Ali nema veze vazno da si ti na kraju dobila tu toplu cokoladu
Pozdrav za sve
zola29
Aktivan član
Aktivan član

Post od zola29 »

Drustvo , pozdrav za sve!

Evo nas nacisto sneg zatrpaooooo!! Ovo je vise da navuces neurozu da si najhladniji :roll: :roll: :roll: Tri puta sam ga cistila i ne pada mi vise napamet dana , a on pada li padaaaa :( :( :(

Sad cu ja jednu toplu cokoladu da pripremim, posto nema sanse da se negde ode.

Pavlov, ja se uvek drzim ono da mama ima najbolji instikt za dete i ako ti nesto nije jasno , pravac kod dr. ovako samo si uznemirena , a mozda curici nije nista da bi se ti tako osecala .
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

Pavlov, opet mešaš Minju i mene :lol: :lol: :lol:

Ali nema veze, ne grešiš puno!! :lol: :lol:
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od dr ivica »

Zola, pa gde ste vi to u Kanadi, da nije Toronto, i jos preciznije, Gamble Avenue?... Tamo mi je rodjena sestra.
zola29
Aktivan član
Aktivan član

Post od zola29 »

Dr. Ivice, d abas u Torontu, evo zavejani smo skroz , ovaj kao d ane misli prestati. Znaci imate sestru ovde, verovatno ste i bili u Torontu? Nadam s esamo ne u zimu :roll: :roll: :roll: Gamble Ave. nije tako blizu mene , ali celo Onterijo je pod snegom i to vec duze vremena , verovatno vam je to i sestra rekla. Evo vec ga stalno izvoze u jezera , a on samo i dalje pada li pada.

Topao pozdrav iz zavejanog Onterija!
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od dr ivica »

Nisam bio u Torontu, najblize sto sam dosao Kanadi bili su Nijagarini vodopadi. Mozda sledece godine... U leto :)
zola29
Aktivan član
Aktivan član

Post od zola29 »

Dr Iivice znaci obisli ste Nijagarine vodopade, e pa do Toronta ima nesto vise od sata autom. Ako dodjete leti, tada moze dosta toga da se vidi , zimi jedino skijanje i klizanje :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

Pavlov, opet mešaš Minju i mene

Ali nema veze, ne grešiš puno!!
Ja sad to htedoh reći!

Al samo da podvučem ,ja sam malo veći kiloster od tebe ,mislim za šta god se uhvatim ono .......sve kontra!
Al nisi daleko od mene ,nijanse su u pitanju!

Pavlov nema tople čokolade za mene! :lol: ja i vodu da sam tražila ,verovatno bi tog trenutka nestala! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Al mene to više ne iznenađuje ,a ni ljude oko mene ,upoznati su sa tim fenomenom! :lol:
Odgovori