anksioznost posle virusa!!!
Zola 29 u pravu si naravno da bi mi bilo lakse da je odvedem njenom dr ,a li sta da radim kad moj muz nece jos ni da cuje kaze ostavi djete na miru.On to govori jer prosle godine se zalila da je zaboli sa lije strane grudi i isla je dr ekg i krv je bila ok , ali se ona strasno prepala ekg-a i on samo hoce da je postedi
Sinoc dok smo se igrale , ono bas skakale vjezbale rekla je da cuje srce kako kuca ali to je normalno jer se zadihala , a poslije kaze da je boli sa desne starne grudi iza bradavice , pa poslije kaze ne boli , tako da vise nista ne znam
Ona za par sedmica ima opet vakcinu pa ako ne odem prije tad cu sigurno sve provjeriti
Danas sam se cula sa jednom prijateljicom koja isto ima djecu i kaze ma pusti djecu na svasta se zale , kao samo ako vidis da bas nisu dobro onda reaguj , i njena djeca imaju stalno neke simptome i zna da ih potkoci bas gdje je srce ali kaze to je jer se premore , kao nije nista da je pratim i ako primjetim jos neke simptome da je vodim dr
Ja bi najradije otisla da provjerim ali ipak ne odlucujem sama
Hvala vam svima jos jednom
Sad malo vedrije teme
Jutrost sam poranila u IKEU danas bilo snizenje palmi , onih kucnih sa 29€ na 9 , bila je strasna guzva ali sam stigla 2 i sad im se divim stvarno su predivne visoke oko 1,40m i bas mi lijepo osvjezile stan
Ova Ikea kad napravi snizenje bas dobro napravi , stalno nesto novo nude i to povoljno
Poslije sam svratila u kupovinu i castila se dobrim cipelama tako da mi je sujeta sad malo zadovoljena
Jos samo kad bi covjek mogao da se opusti i malo uziva bilo bi dobro
Sinoc dok smo se igrale , ono bas skakale vjezbale rekla je da cuje srce kako kuca ali to je normalno jer se zadihala , a poslije kaze da je boli sa desne starne grudi iza bradavice , pa poslije kaze ne boli , tako da vise nista ne znam
Ona za par sedmica ima opet vakcinu pa ako ne odem prije tad cu sigurno sve provjeriti
Danas sam se cula sa jednom prijateljicom koja isto ima djecu i kaze ma pusti djecu na svasta se zale , kao samo ako vidis da bas nisu dobro onda reaguj , i njena djeca imaju stalno neke simptome i zna da ih potkoci bas gdje je srce ali kaze to je jer se premore , kao nije nista da je pratim i ako primjetim jos neke simptome da je vodim dr
Ja bi najradije otisla da provjerim ali ipak ne odlucujem sama
Hvala vam svima jos jednom
Sad malo vedrije teme
Jutrost sam poranila u IKEU danas bilo snizenje palmi , onih kucnih sa 29€ na 9 , bila je strasna guzva ali sam stigla 2 i sad im se divim stvarno su predivne visoke oko 1,40m i bas mi lijepo osvjezile stan
Ova Ikea kad napravi snizenje bas dobro napravi , stalno nesto novo nude i to povoljno
Poslije sam svratila u kupovinu i castila se dobrim cipelama tako da mi je sujeta sad malo zadovoljena
Jos samo kad bi covjek mogao da se opusti i malo uziva bilo bi dobro
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Dec 20, 2007 4:21 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Majjo , znaci tek u julu na toplu kafu
do tada ce te promenuti misljenje pa ce biti hladan caj mozda bude vise odgovarao u julu
Tarcika, ti nam navali jos na taj diplomski i da posle zaista mozes odahnuti zasluzno
Pavlov, ne znam sta da ti kazem, to je samo bilo moje misljenje , a svako zna kako mu najvise odgovara. Ustvari kad je moja curica bila mala , znam da kad u nesto posumnjam ili vidim da nije uredu, ja pravac kod Dr. x puta je bilo da mi je Dr. rekao da da je sve ok ali nisam ni jednog trenutka posumljala da je to bilo najbolje sto sam mogla da uradim , prvo za nju , a i za moj mir.
Evo poooocinje sneg da pada
ja tek u ponedeljak na posao treba da startujem , a ne mogu ni da idem u setnju jer me strah da ce me odma opet uho zaboleti.

Tarcika, ti nam navali jos na taj diplomski i da posle zaista mozes odahnuti zasluzno

Pavlov, ne znam sta da ti kazem, to je samo bilo moje misljenje , a svako zna kako mu najvise odgovara. Ustvari kad je moja curica bila mala , znam da kad u nesto posumnjam ili vidim da nije uredu, ja pravac kod Dr. x puta je bilo da mi je Dr. rekao da da je sve ok ali nisam ni jednog trenutka posumljala da je to bilo najbolje sto sam mogla da uradim , prvo za nju , a i za moj mir.
Evo poooocinje sneg da pada

Za drugarstvo i druzenje!!!
- minjab
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am
Majče ma neće sigurno ,nešto sam se zatrpala nekim obavezama ,koje sam izmislila i ne stadoh ,evo sad tek sedam za komp.čak sam i to zapustila
,što ne liči na mene!
Mrs.Parker ,za tahikardiju i jeste propanolol ili concor, a aritmija se meri ''preskocima''u minuti ,to je najbolje holterom ,mada ja sam se toliko izverzirala da ih brojim ovako ,lepo se osete!
Tarci ,pa ajd skokni ,pa i ti sa nama na top .čok. primamo sve u društvo ,što nas je više to zanimljivije !
Pozdravv svima!

Mrs.Parker ,za tahikardiju i jeste propanolol ili concor, a aritmija se meri ''preskocima''u minuti ,to je najbolje holterom ,mada ja sam se toliko izverzirala da ih brojim ovako ,lepo se osete!
Tarci ,pa ajd skokni ,pa i ti sa nama na top .čok. primamo sve u društvo ,što nas je više to zanimljivije !
Pozdravv svima!
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
Minja i ja sam u radovima i ko zna kada ću završiti
Nego, imam pitanje, pošto me na ortopediji niko ne zarezuje ni 2% a možda neko odavde zna, a možda i dr Ivica vidi ovo, zanima me sledeće:
"Jel može neko da mi kaže šta sve podrazumeva reumatološki pregled, da li neka privatna klinika šalje na kućnu adresu lekara i koja?
Reč je o starijoj osobi koja ima bolove u kostima, kičma se dosta iskrivila (pojavila se grba na ledjima), zglobovi nogu i šaka otiču, povuku se nakon mazanja Ben Gej kreme.....
Kome se uopšte treba obratiti, osoba nije u mogućnosti da izlazi iz kuće, znači neophodan je kućni pregled i uputi za eventualne analize (ako neko zna, nek napiše i koje). "
Odoh sada da vrebam po netu još malo......
Ljubim vas sve.

Nego, imam pitanje, pošto me na ortopediji niko ne zarezuje ni 2% a možda neko odavde zna, a možda i dr Ivica vidi ovo, zanima me sledeće:
"Jel može neko da mi kaže šta sve podrazumeva reumatološki pregled, da li neka privatna klinika šalje na kućnu adresu lekara i koja?
Reč je o starijoj osobi koja ima bolove u kostima, kičma se dosta iskrivila (pojavila se grba na ledjima), zglobovi nogu i šaka otiču, povuku se nakon mazanja Ben Gej kreme.....
Kome se uopšte treba obratiti, osoba nije u mogućnosti da izlazi iz kuće, znači neophodan je kućni pregled i uputi za eventualne analize (ako neko zna, nek napiše i koje). "
Odoh sada da vrebam po netu još malo......
Ljubim vas sve.

-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
- Kontakt:
Ovaj problem starih nepokretnih ili slabo pokretnih osoba koje muce bolovi, polimijalgija, poliartralgija, reumatizam... Ako rodbina ne zeli da pozove lekara sluzbe kucnog lecenja (gde takvi pacijenti treba da imaju zdravstveni karton), onda zaista postoje mnoge ordinacije i poliklinike koje rade kucne posete. Reumatloski pregled je deo internistickog pregleda, a preklapa se i i sa pregledom ortopeda, fizijatra, neurologa... Osnov reumatoloske dijagnoze najcesce cine lab. analize i RTG snimci. Ali, najbitnije je uraditi dobar fizikalni pregled. Takodje, pacijentima je bitno ukloniti tegobe STO PRE, pa ne treba puno cekati sa ukljucivanjem "pain killer" terapije, odnosno NSAIL antireumatika (Diklofenak i sl.), po potrebi u kombinaciji sa Bensedinom, ortikosteroidima, drugim analgeticima, vitaminima, itd.
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
Cao drustvo, vec par dana hocu da se javim, ali me uvek nesto spreci, stalno negde jurim.
Jako sam nervozna poslednjih dana, pomisljala sam vec i da maznem Bensedin, ali jos izdrzavam bez njega.
Muz mi sutra ide na lekarski pregled u Pancevo, zbog posla, hvala bogu. Od kada je kuci, vec dva puta mi se zalio da ima nekakav cudan osecaj u grudima, pa je posle sve prebacio na salu. Ali sutradan mi je priznao da se bas bio uplasio. Posto on nikad ne ide kod lekara, ovaj pregled ce mu dobro doci.
Eto, uvek ima nesto.
Juce sam sa cerkom bila kod zubara, stavio joj blombu, a danas je boli taj zub.
Kod nas u Domu zdravlja ima lekar koji samo ide u kucne posete kod nepokretnih pacijenata, a znam i da to rade i laboranti. Treba se raspitati.
Pozdravi, cujemo se.
Jako sam nervozna poslednjih dana, pomisljala sam vec i da maznem Bensedin, ali jos izdrzavam bez njega.

Muz mi sutra ide na lekarski pregled u Pancevo, zbog posla, hvala bogu. Od kada je kuci, vec dva puta mi se zalio da ima nekakav cudan osecaj u grudima, pa je posle sve prebacio na salu. Ali sutradan mi je priznao da se bas bio uplasio. Posto on nikad ne ide kod lekara, ovaj pregled ce mu dobro doci.
Eto, uvek ima nesto.
Juce sam sa cerkom bila kod zubara, stavio joj blombu, a danas je boli taj zub.
Kod nas u Domu zdravlja ima lekar koji samo ide u kucne posete kod nepokretnih pacijenata, a znam i da to rade i laboranti. Treba se raspitati.
Pozdravi, cujemo se.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Dec 20, 2007 4:21 pm
Pavlov, sta ti uradis da ti smanji te aritmije? Mene kad uhvate pa do dva, tri dana i samo mi nekako najvise odgovara mirovanje dok ne dodje u balanc .
Jasna , ti si nam nervozna. Ima nas takvih vise, mene vec drma neuroza nekolko dana, a danas mi se i pritisak spustio pa se sva ljuljuskam kao da sam popila nesto zestoko. Vec sam pocela da sumnjam na ovu jaku promenu vremena , od veoma niskih temperatura , danas na plusu i sa nekom jakom maglom ceo dan, pa da li i to utice na moje raspolozenje i pritisak ne znam
Jasna , ti si nam nervozna. Ima nas takvih vise, mene vec drma neuroza nekolko dana, a danas mi se i pritisak spustio pa se sva ljuljuskam kao da sam popila nesto zestoko. Vec sam pocela da sumnjam na ovu jaku promenu vremena , od veoma niskih temperatura , danas na plusu i sa nekom jakom maglom ceo dan, pa da li i to utice na moje raspolozenje i pritisak ne znam

Za drugarstvo i druzenje!!!
- minjab
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am
Ja sam samo jednom bila u prilici da popijem bromazepam(diazepam,sve su to sedativi) kad sam dobila aritmijie ,misleći da će mi to pomoći, obzirom da nisu na nervnoj bazi meni nije imalo nikakvog efekta lek za smirenje i nikad više nisam okusila!
Postoje antiaritmetici koji kažu pomažu ,pošto ja još ne podigoh svoj lek
,koji mi je prepisan na poslednjoj kontroli ,pre dva meseca (čini mi se) ,nego se ko budala mučim,ali ako sad krenu jače koje baš ne mogu da podnesem ,onda ne preostaje ništa drugo nego da počnem da ih pijem!
Postoje antiaritmetici koji kažu pomažu ,pošto ja još ne podigoh svoj lek