anksioznost posle virusa!!!

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
zola29
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 20, 2007 4:21 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od zola29 »

"Ja i vodu da sam trazila, verovatno bi u tom trenutku nestala". Minjab, nemoj tako, podsecas me na mene , u nekim trenutcima se tako osecam, ali vidim da mi to donosi samo jos vecem kosmaru u sebi, pa se pitam vise puta da li je to bas tako , da li ja to vidim realno? :wink: Tada brzo pocnem da prevrcem filmove u nazad i nadjem dosta toga da sam jako zahvalna :lol: :lol: :lol:
Za drugarstvo i druzenje!!!
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am

Post od minjab »

, da li ja to vidim realno?
Ovo će sad da bude crnjak! Zola to mi je i mama svaki put govorila još od srednje a bre za šta god da se uhvatim ,ono naopako i ona - Ma nemoj tako nije to baš tako ...itd.
E a juče je žena vrisnula od smeha i rekla da neće da ponovi ono što ja tvrdim ,ali je vrištala od smeha jer nije mogla da veruje!Pa sad šta da vam kažem kad majka više ne sme da potvrdi da ''nije to baš tako'' :lol:
Zezam se ja da mi pronađe ,možda ispod kose negde imam 666 :lol: :lol: :lol: , ko zna !Ona se na tu šalu naježi!
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Minjab, jeste li voljni da POSTENO proanalizirate svoj stav da ste BAKSUZ? Eto, za pocetak, koliko imate godina i koliko znate mladjih ljudi koji su vec pomrli? Ili: ajde razmislite kako bi Vam bilo da ste u onim kineskim zabitima gde svakog casa poplave ostave milione bez kuca i bez icega? Ili da ste negde u Ohaju ili u Teksasu i sutra Vas nema na forumu, jer vam je tornado srusio kucu... Da sad ne pomonjem neke druge stvari, evo, nek me zena ubije :) pa Vi ste veoma lepi, (Ljido, znam, video sam sliku!), zamislite da ste se rodili sa nekom nakaznoscu, ili da ste debeli, ili da imate neki strasan hemangiom na licu... Uostalom, kao dokaz - zamislite da Vam sad crkne kompjuter, pa da ne mozete da nam se javite mesec dana :D Ipak nije bas tako, ima milion stvari zbok kojih mozete da kazete da ste IMALI SRECU i da sve ipak FUNCIONISE.

Glavu gore i bez takvih crnih misli.
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

Ma ne ,to su nekad bile crne misli jer sam se stvarno zapitala šta je to i često je bilo situacija da se potrefi po više stvari da krene nizbrdo( a to u suštini uvek tako i ide) ....al sad ,igrom slučaja ,verovatno, meni je sve to smešno ,ali stvarno smešno,a pošto sam i drugima skrenula pažnju ,onda se smejemo zajedno ( što i nije tako loše ,kažu minut smeha ....mnogo godina života)!

Sve sve al kad rekoste ovo :
dr ivica napisao: Uostalom, kao dokaz - zamislite da Vam sad crkne kompjuter, pa da ne mozete da nam se javite mesec dana :D

quote]

E to ne bih preživela nikako :lol: :lol: :lol: :lol: !

Drago mi je što nas tako često posećujete i hvala na savetima ,odmah se ispravljam .Sad šala na stranu ,potpuno ste upravu ,daleko bilo šta se sve naziva nesrećom i baksuzom,hvala Bogu da smo živi ,zdravi pravi i ludi (pozitivno)naravno :lol: !

P.S.

evo, nek me zena ubije
Neće da vas ubije ,ja garantujem, valjda ćemo konačno popiti tu kafu ili neko pićence kad dođete sa suprugom u Bg.Pa stvarno bi bio red! A kako je svet mali ne bi me čudilo da se i znamo ,vidite imamo zajedničke poznanike u Požarevcu..... :wink:
Mrs_Parker
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Sep 02, 2002 2:00 am
Kontakt:

Post od Mrs_Parker »

dr ivica napisao:Minjab, jeste li voljni da POSTENO proanalizirate svoj stav da ste BAKSUZ?
Dugo sam mislila da sam baksuz, kolateralna steta, samo meni se ovo dogadja, ma pesimista skroz.
Sada i ovakva osamucena i pod tahikardijom sa zagluvljenim uvetom mislim da sam u stvari imala srece. Bolest mi je uzela mnogo ali i donela mnogo. Jeste da sam retko van kuce, ali sada ne zujim ko muva bez glave, sada vise razmisljam, vise citam, vise radim na sebi, sada sam mudrija. To mi je donelo sasvim druga interesovanja, sasvim druge angazmane. Kada bi me neko pitao da li bi se vratila u stanje pre a da mi se i sve ostalo vrati na isti nivo, mislim da ne bih pristala. :D
pavlov
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jan 17, 2008 4:07 pm

Post od pavlov »

Majo izvini opet, sve citam ali nikako da se ukljucim kad mi u glavi stalno zuji
Ja ne mogu da prestanem da brinem a muz nece da prica tako da se nadam da cu se ja smiriti i da se ona vise nece zaliti
Bas sam nekakva fuj
zola29
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 20, 2007 4:21 pm

Post od zola29 »

Minjab, e ovo "666," me bas dokusuri. Ja kad uhvatim sebe u takvim mislima , sto pre pocnem da nabrajam za cega sam zahvalna i tako nekako isceznu. Moja drugarica veruje da to ima veze sa"666" , tako mi podelimo nase misli i sledece ,smejanje na nas racun. Jeste Dr. Ivica je bas to sve lepo objasnijo , da nije nikad tako crno kao sto se nama ponekad cini. Ma psiha cuda cini :lol: :lol: :lol:

Ja odo da cistim ovaj sneg , ako mi se sutra ide na posao, inace u suprotnom cu da presedim u toploj sobi :roll:
Za drugarstvo i druzenje!!!
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm

Post od majja »

pavlov napisao:Majo izvini opet, sve citam ali nikako da se ukljucim kad mi u glavi stalno zuji
Ja ne mogu da prestanem da brinem a muz nece da prica tako da se nadam da cu se ja smiriti i da se ona vise nece zaliti
Bas sam nekakva fuj
Jel ti to o onom mešanju Minje i mene???????! :roll:

Ma daaaaaaj, opusti se, ja se samo zezam, nema potrebe da se izvinjavaš!! :wink:
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Ma lako se razlikuje, majja je ova sa panikom, a minjab je ona druga takodje :o

Pozdrav!
:D :D :D
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm

Post od majja »

dr ivica napisao:Ma lako se razlikuje, majja je ova sa panikom, a minjab je ona druga takodje :o

Pozdrav!
:D :D :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
peniko
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 2:38 am

Post od peniko »

Cao svima :D Jos neko ko mesa majjau i MinjauB :D
Cogito ergo doleo....
pavlov
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jan 17, 2008 4:07 pm

Post od pavlov »

veliki pozdrav
Kod nas danas osvanuo divan dan , sunce , pomalo vjetar , pa sam i ja isla u kratku setnju
M Moram da radim , one moje babe me slomise glupostima , drugi posao tesko da mogu naci , onda trcim u skolu pa opet kuci pravi rucak , sklanjaj cisti Ali dok got je zdravlja dobro je
Jos sam opterecena malom tako da mi svaki izlazak is kuce tesko pada , onda jos vise razmisljam, jer kad je sa tatom to je gore nego da je sama. on sjedne za kompijuter i bas ga briga Kad se vratim isto kao da je provalnik bio u kuci , mala sve okrenula naopacke voli da oblaci moje stvari pogotovo cipele ili ako se dohvati smiknke ma urnebes
A on bas ga briga kaze pusti djete jos danas malu nogovorio da kaze hoce pite pa sam onako slomljene i pitu pravila, zna da nju odbiti necu
OVI MUSKI SU GROZNI
danka
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 06, 2004 2:00 am

Post od danka »

Ciao drustvo,

Prvo SVE REDOM da pozdravim!
I staro dobro poznato drustvo (ja nikada ne bih brkala Majju i Minju, nema sanse, svaka je bas svoja) :)

Vidim da ovde par njih koji se predstavljaju kao dr dolaze, ali jos brze odlaze (!), jedino nash dobri Dr Ivica je tu za nas uvek!

Deca mi bila i otisla... o tome bih mogla puno da pricam, ali je dovoljno samo da kazem da sam se u svemu snasla dobro.
Imam(o) sad da zavrsimo neke poslove koje oni nisu stigli da zavrse, to ce potrajati, a onda cemo se valjda vratiti u normalu.

Planiram sebi nesto da kupim, da sebe malo nagradim jer sam p-r-e-m-o-r-e-n-a.

PS: ovo za dr ivicu (naravno i za sve moje ostale dobre drugare): za nadrilekarstvo vas dobro razumem i o tome necu pisati.
Ali moram da napomenem da sam bila prosto shokirana kada sam cula da su dvoje obrazovanih ljudi koji nikada nisu verovali u neko nadrilekarstvo vodili svoje dete vrachu!
Vodili su ga u ocaju (nije u pitanju zivotna ugrozenost, vec jedna neopisivo zamorna bolest koja ne da ni detetu ni roditeljima da zive normalno).
Moj shok je bio samo u prvom trenu, posle sam shvatila da se to radi u nemoci i ako nista ne pomaze, neka ostane bar nada....
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

DAnka ,pa gde si nam ti! :lol: :lol: :lol: Kako je prošlo sa ''malenim'' alergijom i hranom!uper što si nam se javila ,pretpostavila sam da si u gužvi ,ali nisam znala da dolaze uskoro ,a oni već i otišli!

Ma lako se razlikuje, majja je ova sa panikom, a minjab je ona druga takodje
E dr.Ivice svaka čast na objašnjenju !Bolje nije moglo! :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja danas opet ne dobih top.čok. izgleda da je nestašica u beogradskim kafićima :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Al nema veze danas sam uživala u parfimeriji ,dobila sam oko Nove god. 3 parfema ,i danas odem i 40 minuta sam provela uživajući i ''njušeći'' (jes' da posle trećeg više ništa ne vredi,al mi lepo :oops: )! Baš mi je prijalo ,obožavam parfeme, MM me čekao u kafiću ,kad sam izašla rekao mi je ''Mirišeš k'o apotekarsko kuče!'' Posle smo šetali po Kalemegdanu ,ma super mi je dan bio !

Nego ,otilša sam,a jutros me probudio bol u grudima, čudi me ,aritmije nisam imala ,nego me to ''stezanje'' jedno 3-4 puta u toku dana drndalo, baš stegne jedno pola sata pa popusti!

Ajd društvance pozdravljam vas! :wink:
Mrs_Parker
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Sep 02, 2002 2:00 am
Kontakt:

Post od Mrs_Parker »

Sta rsite kada vas slomi tahikardija... ja vise ne znam kako s tim da se izborim :-?
Odgovori