Ciao drustvo,
Prvo SVE REDOM da pozdravim!
I staro dobro poznato drustvo (ja nikada ne bih brkala Majju i Minju, nema sanse, svaka je bas svoja)
Vidim da ovde par njih koji se predstavljaju kao dr dolaze, ali jos brze odlaze (!), jedino nash dobri Dr Ivica je tu za nas uvek!
Deca mi bila i otisla... o tome bih mogla puno da pricam, ali je dovoljno samo da kazem da sam se u svemu snasla dobro.
Imam(o) sad da zavrsimo neke poslove koje oni nisu stigli da zavrse, to ce potrajati, a onda cemo se valjda vratiti u normalu.
Planiram sebi nesto da kupim, da sebe malo nagradim jer sam p-r-e-m-o-r-e-n-a.
PS: ovo za dr ivicu (naravno i za sve moje ostale dobre drugare): za nadrilekarstvo vas dobro razumem i o tome necu pisati.
Ali moram da napomenem da sam bila prosto shokirana kada sam cula da su dvoje obrazovanih ljudi koji nikada nisu verovali u neko nadrilekarstvo vodili svoje dete vrachu!
Vodili su ga u ocaju (nije u pitanju zivotna ugrozenost, vec jedna neopisivo zamorna bolest koja ne da ni detetu ni roditeljima da zive normalno).
Moj shok je bio samo u prvom trenu, posle sam shvatila da se to radi u nemoci i ako nista ne pomaze, neka ostane bar nada....