anksioznost posle virusa!!!

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od majja »

Tarči, pa ti si potpuno živnula!! Svaka ti čast!! :D :D :D

Hvala na pitanju, stomak je ok!! :wink:
pavlov
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jan 17, 2008 4:07 pm

Post od pavlov »

Veliki pozdrav za sve
Kod nas evo vjetar tuce vec par dana , pa se tesko moze van
Mala jos slini i kaslje a JA Uh sto me glava boli
Sta da radim ,pocela jutrost u pola 4 i jos drzi
Prvo me probudi vrat sve mi smeta prevrcem se po krevetu i poslije par sati pocne glava
Iako se tableta bojim morala sam jednu opiti ali slaba vajda
Boli vrat i celo sljepocnice i ta bol seta sjedne strane glave na drugu
bude mi lakse kad me muz izmasira , ali se vrati
Sta da radim on je vec umoran a mene boooooooooooooooli
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am

Post od minjab »

Pavlov ja mislim da bi trebalo da promeniš jastuk !

Majo Tarci nam se bacila u životarenje ,ako samo nek gura ......a ti kako 'te? :lol: :lol: :lol: :lol:
zola29
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 20, 2007 4:21 pm

Post od zola29 »

Pavlov, tebe glavamuci evo mozda ce ti Minjab savet biti dovoljan .
Mene uvatilo grlo i samo se nadam da me neki virus ne savlada. Najstrasnije mi je sto sam zadnji put uzimala antibiotik amoksilin i prvi put u zivotu postajem alergicna na njega , e sad me strah vise i od antibiotika :roll: :roll: :roll:
Za drugarstvo i druzenje!!!
pavlov
Aktivan član
Aktivan član

Post od pavlov »

Pozdrav za sve i hvala na savjetima , ma ja sam promjenila sve jastuke ali kad hoce da boli onda boliPrvo me muci nesanica bolovi duz cjele kicme i poslije par dana glava , mucnine ma grozno
Zola 29 imam jedan savjet za tu prehladu
Znas da je moja mala bila prehladjena i jos je a i ja sa njom
Muzeva tetka mi je dala savjet Prokljucanu vodu skines sa peci stavis kasiku kuhinjske soli i naparis se nekoliko minuta , vjeruj meni je pomogla par puta na dan i grlo i nos sve prestalo mala nije htjela i jos se muci
probaj ne kosta nista
Danas me malena prepala do ludila Igra se djete kad odjednom zove me , prepala se kaze mama meni nesto (pokazuje na grudi ) bum, bum
Njoj je sad 5 godina i 4 mjeseca Proslo ljeto se zalila na bolove sa lijeve strane grudi i vodili smo je dr radio je EKG , kontrolisala krv, srcane enzime , pritisam i sve bilo ok Opet u decembru na kontroli za skolu kontrolisali pritisak i krv i dr kaze ok
Sad mene uhvatila panika E DR IVICE GDJE SI SAD KAD TREBAS
Kad je pitam da li je sta boli ili kao to bum bum ona kaze ne boli nista samo 2 puta bilo to bum
Odmah poslije opet se igra skace jos je nos zeza ali ne miruje ni sekunde
Da li je trebam voditi dr ili je to samo nesto u prolazu i rastu
Bas sam se prepala
zola29
Aktivan član
Aktivan član

Post od zola29 »

Pavlov , hvala puno na savetu. Bas kao sto kazes , /ne kosta nista/. pokusa u i to , iako danas mi je vec lakse , jedino mi se glas promenuo.
Sto se tice malecke, moj savet ti je ipak otici kod dr. i nemora biti nista, nego kad ti dr. potvrdi , bar dobijes mirno u glavi da ne moras da brines. Kod mene je neka parola , odrasli kako hoce , ali deca , tu nema preskoka , cim nesto ne stima pravooo kod dr.
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

Pavlov i ja bih se složila sa Zolom,prosto kad je prehlada u pitanju i srce (bar ja imam sad toliki strah od te '' kombinacije'' imam strah :x ) Jel malecka odmirovala usled tog virusa koji je imala,.Bez obzira ,dete ne bi lagalo nešto joj je zasmetalo i ne bi bilo na odmet da je ipak neko pogleda ,možda kompletno sve što se radi da joj odrade!
I javi nam obavezno šta je bilo!

Pozdrav svima ,ja sam nešto sva pospana ,evo nam zime ponovo, o ljudi kako je ova baba marta .....juče 25 stepeni sutra -1 , pa grozno,taman sklonim zimske stvari,izbacila cveće na terasu ajd sad ,sklanjaj sve vraćaj perjane jakne ......pa dal da se uputimo ponovo na onu planinu gde ne odoh kad je trebalo ,kad je već zima pa bar da iskoristimo! :lol:
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Pavlov, za vas sve sa ovog podforuma tu sam uvek.Ne brinite za dete, osecaj ulupavanja srca (palpitacije) nije neobican i treba to prihvatiti bez panike. Naravno, pregled kod kardiologa (decjeg) nije na odmet, ali iskreno, ako se radi o nekim epizodama tahikardije, to se tesko otkriva.

Sve najbolje svima!
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

dr ivica napisao: za vas sve sa ovog podforuma tu sam uvek.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Samo da Vas pozdravim,dr.Ivice i obradovali ste me što nam se javite s'vremena na vreme!
Nego dr.Ivice kad ste ovde da Vas pitam da li smem viskom da merim protok vode ispod kreveta gde mi obično visi leva noga dok dremam ....... :lol: :lol: :lol: ,šalim se ,šalim se naravno,nije na odmet malo šale ........

Meni nešto danas i juče baš zaređale ove aritmije ,ma ne mogu da verujem da neće da odustanu! Ne znaju one na koga su se nameračile! :lol: Joj ,šala na stranu ,al postaju već zamorne! :cry:

Majo, pa gde si mi se ti izgubila!?

Nema dugo ni Danke,ni Dakona ,Jasne.......
zola29
Aktivan član
Aktivan član

Post od zola29 »

Dr. Ivice, hvala punooo sto ste se javili i sto ce te biti i dalje sa nama na ovom podforumu. :lol: :lol: :lol:
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm

Post od majja »

Dr Ivice, kakvo osveženje!!! :D :D :D :D

Javite se bar ponekad, jer ova tema bez Vas definitivno nije Tema!! :D

Sve najbolje!!! :wink:

Minja, tu sam, nego sam totalno uspavana poslednjih dana, u sobi sam toliki krš napravila nekim stvarima, da se jedva krećem kroz nju, a nemam snage da spremam bilo šta. (mora da je zbog vremena :lol: :lol: :lol: - da iskoristim i ja malo za šalu to što je dr Ivica svratio :lol: ).

A tebe opet muči, a?! :-?
pavlov
Aktivan član
Aktivan član

Post od pavlov »

Pozzdrav za sve i hvala na odgovoru
dr Ivice hvala puno sto ste za nas ovdje i sad ste me malo umirili
Ona se pozalila na to lupanje dok se igrala na krevetu i bila se prepala , a inace je strasive prirode svega se boji kad je ujede komarac satima bulji u to mjesto koliko se boji
Par puta je imala tvrdju stolicu i poslije toga kad bi isla u wc ruke bi joj bile ledene i znojave i govorila bi da joj srce lupa ali cim bi zavrsila nuzdu proslo bi Sad je vec to zaboravia
Molim vas dr Ivice kako da orabrim to svoje djete, ako je nesto zaboli ili se udari odmah se prepadne i pita da li i ja osjecam isto, ma bas je strasiva
Ali ono jucerasnje bum , bum je isto prepalo jer je doslo iz cista mira
Ona se poslije opet igra , i brzo zaboravi to samo joj jos nos curi i pomalo kaslje, inace koliko je normalno da kod djece traje prehlada njoj nosic curi vec 10 dana
hvala vam jos jednom
Korisnikov avatar
dakon
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jun 15, 2006 7:16 pm
Kontakt:

Post od dakon »

Pozdrsv narode :wink:

Kod mene snijeg, hladno a prije dva dana bilo plus 25 aj budi normalan, nema šanse.

Eto samo da vas pozdravim, pa se kuckamo. :D
Slika
Slika
Slika
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

Pozdrav
Majo ,pa malo me više drmaju i pokušavam da ih ne primećujem ,ali sve se mislim da nije ono bilo 25 pa palo na 0 stepeni ,nije to ''metereopatija'' ali bre jeste nagla promena vremena !
Mada ja uvek na proleće nadrljam od aritmija ,pa se sad dvoumim da li da počnem da pijem lek ili da budem i dalje ''hrabra'' :lol:

Ostali pozdrav,skuvala sam toplu čokoladu (Majo dooooođi) da popijem i malo odmorim ,danas sam se baš naradila ,pa se kuckamo kasnje! :wink:
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Pavlov, detetu je tesko objasniti sta je opasno i sta nije, pa tako imamo ili ludo hrabru decu, ili preplasenu decu, a cesto se te faze "svemoci" i "prestrasenosti" smenjuju u naletim sa sazrevanjem. Ponekad nije lose konsultovati psihologa.

Minjab, ovo o visku i merenju viskom: mozete koristiti visak, ali samo bazdaren od strane strucnog Reiki holistickog terapeuta, i adekvatno bioenergetski napunjen. Samo takav visak, sa sertifikatom Ruske Akademije za Vodu, srebrnu vodu, bogojavljansku vodu, podzemne vode i vode uopste, moze adekvatno da posluzi za otkrivanje geopatogenih nevidljivih neosetljivih nedetektabilnih smrtonosnih zracenja. Obavezno pre ispitivanja viskom uradite i prociscavanje prednje kore mozga specijanim joga vezbama i ajurvedskom supom od mahovine, a da bi vase biopolje i svi energetski meridijani i chakre imali mogucnost biorezonance sa celim opsegom frekvenca geopatogenih zracenja, morate da intenzivo koristitie homeopatske cajeve od obicne i destilovane vode, po 6-15 litara dnevno. Zamolite i ukucane okolnih kvartova da najmanje dva dana ne koriste mikrotalasne pecnice, jer to utice na rezultat merenja koje cete obaviti. :D

Pozdrav svima!
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
Odgovori