peniko,zola,svi smo mi ovde nestrpljivi i svima je slicno ili isto...mozda si procitao da je meni smetalo i cekanje u posti,banci i td.znalo je toliko da mi bude lose da sam izlazila iz reda a docekam taman da stignem ja!
isto tako je i bilo sa ispitima.ako je ispit usmeno,ja se javljam ili prva ili medju prvima da odgovaram da me ne bi trema dotukla dok cekam...tek kasnije sam shvatila mda kriterijumi prof. opadaju kako se studenti redjaju...
nemoj to da vas brine,nego samo disite polako ili zaustavite dah na trenutak pa nastavite dalje...samokontrola je cudo!pricajte sebi stalno kako je glupo da panicite a nemate realan razlog...to je meni cesto pomagalo...
majjo,kako tvoj stomak?
ja sam juce bila sa cerkom i muzem do Cacka i mogu vam reci da mi promena sredine i svakodnevice bas prija...
isla sam u petak na neko predavanje koje je drzao moj ginekolog iz Krusevca koji me je porodio,pa sam ga posle predavanja stegla kao "zmija zabu" i nisam ga pustila da ide dok mi nije "obecao" epidural i apartman za sledeci put!covak je hteo da pukne od smeha kada je saznao da ja ustvari jos uvek nisam trudna,vec da moram sve da isplaniram pre toga..

inace mi je tek sada rekao da sam mu ja bila treci slucaj u karijeri da je morao da radi onu "secu knezova",a za reviziju posle mi je rekao da se radi u opstoj anesteziji.

a,inace(ponavljam se) moja je bila bez icega!!
posle stvarno nije ni cudo odakle mi toliki strah!
minja,kako je kod tebe?dakone,jasna?
pozdrav svima!
p.s.poecela sam da treniram ponovo na mojoj "spravi" i super mi je!bas mi prija.verovali ili ne,vraca mi snagu!
pozz