Howdy guyz

Kako stojite sa prolecem (osim zole, njoj je super, ako ne capne od nervoze, capnuce od hladnoce

)? Ja poludeh.. Juce sam o'sao na Rudnik na par dana rostiljanja, piva i svezeg vazduha. Cekao sam na autobuskoj stanici neke ortake da pristignu iz Bg i umalo se nisam srusio. Primetio sam da kad god radim nesto, osecam se fenomenalno, kao da nikada nisam bio bolestan, a kad god razmisljam ili blejim ili najgore, iscekujem nesto, hocu da se srusim. Ne mogu ni bus da sacekam. Inace zadnja 2 dana, do veceras sam se osecao extra. Prepesacio sam sa drustvom 10km po ovim brdima, a skoro da se nisam ni umorio. Mislih se sutra ujutru da krenem da se popnem na vrh, nego se sve bojim neke kise.. Stvarno je neverovatno koliko je sve u glavi... Smorih vas, a do malopre sam bio tako srecan..

Well done Tarcika, razbi ih ti?!? Tolko nervoze, al' bar si uradila pos'o...
Sto se mog ispita tice, hvala na lepim zeljama Zola, a to je termodinamika (najtezi ispit na masinskom fakultetu), postoji objektivno veoma realna mogucnost da sam na optimalan nacin ostvario predvidjeni plan i cilj koji je postavljen pred mene. ILI DA UPROSTIM, UZ IZVINJENJE NA OVAKO APSTRAKTNO IZJAVLJENOJ CINJENICI, NAROCITO DAMAMA... JEB'O SAM MU KEVU... KONACNO!!!!!!!!!!
11 puta sam pao. Vise od dve godine se mucim i drndam oko njega i sada mi je nekako i zao sto vise NIKADA necu morati da ucim to sranje.

Cekam samo da ga profa oceni, ali rekao mi je da ce najverovatnije biti 9, a da ce mozda da me pita i za desetku. Ej, pa to bi mi bila treca u zivotu!!! Od juce ujutru znam za to i nisam podelio tu radost sa vama (stupid me), ali postoji razlog i za to. Posto kod ove bakute u kuci gde odsedamo ne postoji fixni, nisam mogao da se konektujem na net sa lap topom, pa sam sad nesto zbudzio i koristim mobilni kao modemsku vezu... Ovih pola cuke na forumu, 2-3 procitane strane i ova poruka su 70 dindzi... Ali vredi. Za razliku od Tarcike, ja cu se, u narednih nekoliko dana, veoma odati alkoholu (pivu tj.) i, sto se mene tice, moze da ode i u noge i u mozak ili gde god on hoce...

Toliko od mene i puno pozdrava za sve vas sa vetrovitog Rudnika. Ljubim vas
P.S. Minjab, jel bi mogla malko da mi preciziras kada se pricalo, tipa otprilike koja strana. Aj probaj da se setis, makar okvirno, posto sam nesto trazio, al dzaba. Poljubac
Peniko, potpuno te razumem kako se osecas, jer ja vec drugo leto po tri meseca vise ne znam sta i kako sebi da pomognem , a svu medecinu sto sam dobila , ama bas nista da resi od mojih simtoma. Nadam se da ce mo cuti od Dr. Ivice , da li ima neke nade za nas.
Peniko, pronadji šta smo pisali prošle godine u ovo doba otprilike, pa ćeš pronaći dosta korisnih saveta (i naših i onih koje nam je dr Ivica dao)-da ti ja sada to ne bih suvoparno prepričavala-bojim se da će izgubiti smisao. Ali ima veze proleće i naš "mozak", naši tripovi, strahovi i ostalo.......
Meni je mnogo pomogla prošlogodišnja seansa na tu temu
Ah, da zaboravih i ovo, gde ti Zola tacno zivis, nesto sam verovatno preskocio?
Cogito ergo doleo....