anksioznost posle virusa!!!
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Pa to je zato što se družiš sa nama!!!mgk napisao:Ljudi kako ste danas?Meni ovo sunce bas prija,ali se jos uvek strasno zamaram.Juce sam imala kon.lab.analiza i smakla sam holesterol na normalu a kako sam to uspela nemam pojma.Pozdrav za sve

Tarči, drago mi je da si dobro prošla i da si zadovoljna.

-
- Stalni član
Koliko ti skoči? Čitala sam da bi trebalo proveriti hormone nadbubrežne, jer hoće tako ta iznenadna skakanja ako tu nešto ne štima. A obzirom na to da smo mi stalno napete, da nam adrenalin stalno radi, ko zna.......zola29 napisao:Drustvo ja samo da vas pozdravim, vec treci dan se osecam gore dole pa prava linijaNije mi jasno, da iz cista mira ( ili ja tako mislim ) mi pritisak ode gore i za pola sata , sat opet u normlau ali zato s ei vrati na dan po dva tri puta ista pesma...
Ne kažem da je kod tebe taj problem, ali mislim da bi trebalo proveriti. Sačekaj dr Ivicu.
Ja sam se danas šokirala totalno.....

Stomak mi se smirio, nakon nekih 10-ak veoma retkih stolica, nakon kuvanog pirinča i te dijetalne hrane, sve mi se smirilo.
Šta vi mislite?!
Pozz i hvala, majja

- peniko
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 2:38 am
Ljudi, stvarno... Sta je ovo sa vremenom juce i danas? 'ocu da riknem. Znaci nikad u zivotu nisam bio nervozniji. Sinoc odem sa drugarom u Casa Garcia kafic ispod Zelenjaka, sednem na stolicu i ne mogu da se dignem... Sta da radim? Skoro pa da i vise nisam bolestan (coxsackie je u pitanju, al' su mi EHO, titar i holteri skroz OK), a na svaku promenu vremena ocu da capnem. Help meeeee? Jel ima neki lek?
Pozzzzzz svima
Pozzzzzz svima
Cogito ergo doleo....
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Dec 20, 2007 4:21 pm
Majjo, hvala ti mnogo na razumevanju, a i sa tim se slazem, verovatno napetost non-stop ili ima veze i sa tom kako kazes nadbubreznom . Da li se to kontrolise putem krvi ili? tako mi je dosta vise kontrolisanja, sve mi zivo iskontrolisali i na kraju, ja sam zakljucila da ja vise imam pomoci od vas nego od svih dosadasnjih kontrola. Pritisak mi skoci do 140/90/56, a za pola sata ili manje od sata se unormali bez icega. Bar ja kazem unormali jer moj je uvek nizak , a za mene normalan 98/68/70
Zao mi je sto te namuci stomak toliko pa i to krvarenje , verujem da si se uspanicila, jer ja cim mi nesto fali , odma panika nastupa jer mi je dosta vise eksperimentisanja sa medecinom. Verovatno ce ti Dr. Ivica vec najbolje objasniti sta smes/ne smes u vezi bolova da upotrebis.
Peniko, potpuno te razumem kako se osecas, jer ja vec drugo leto po tri meseca vise ne znam sta i kako sebi da pomognem , a svu medecinu sto sam dobila , ama bas nista da resi od mojih simtoma. Nadam se da ce mo cuti od Dr. Ivice , da li ima neke nade za nas.
Zao mi je sto te namuci stomak toliko pa i to krvarenje , verujem da si se uspanicila, jer ja cim mi nesto fali , odma panika nastupa jer mi je dosta vise eksperimentisanja sa medecinom. Verovatno ce ti Dr. Ivica vec najbolje objasniti sta smes/ne smes u vezi bolova da upotrebis.
Peniko, potpuno te razumem kako se osecas, jer ja vec drugo leto po tri meseca vise ne znam sta i kako sebi da pomognem , a svu medecinu sto sam dobila , ama bas nista da resi od mojih simtoma. Nadam se da ce mo cuti od Dr. Ivice , da li ima neke nade za nas.

Za drugarstvo i druzenje!!!
- peniko
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 2:38 am
Ma uzas bre. Ne mogu da spavam. Sad sam uzeo bromazepam, pa cekam da pocne da deluje, da me malo smiri. Prosla me je glava barem, ali sam tako nervozan. Sve sam nesto u tripu oko proleca, jer meni i ranije na pocetak proleca i prve tople dane zaigraju leptirici u stomaku. Sad mi je verovatno povecan senzibilitet na takve stvari. Prekosutra ispit, a ja ne mogu da ucim od j.... proleca i j.... koksakija
'noc ljudi
Pozz

Pozz
Cogito ergo doleo....
-
- Aktivan član
Peniko, nadam se da si zaspao, ali ako bas ne mozes spavati ,pokusaj nesto da citas bar da ti skrene malo misli, jer u suprotnom samo jos vise dajes nemiru podrsku. A za ispit samo duboko disi i ako treba uzmi nesto za smirenje, ali izadji na taj ispit , kako god znas u najboljoj formi
Proslog leta sam zavrsila na hitnoj i zato te potpuno razumem, jedino sto ne znam ni sama kako to da prevazidjemo. Meni je Dr.prepisao tri medecine p, da bi mi na kraju pronasli da ta medecina samo mi je pogorsala kiselinu u zeludcu i nista pomogla. Ja se nadam da ce mo cuti od Dr. Ivice da li postoji nesto i za ove simtome za prolece i leto.

Proslog leta sam zavrsila na hitnoj i zato te potpuno razumem, jedino sto ne znam ni sama kako to da prevazidjemo. Meni je Dr.prepisao tri medecine p, da bi mi na kraju pronasli da ta medecina samo mi je pogorsala kiselinu u zeludcu i nista pomogla. Ja se nadam da ce mo cuti od Dr. Ivice da li postoji nesto i za ove simtome za prolece i leto.
-
- Stalni član
Potpuno isti slučaj kao i kod mene. Trebalo bi da uradiš jutarnji i večernji kortizol, ali ima još nekih analiza (da, sve se iz krvi radi) da me ubiješ sada - pojma nemam, opet mi je mozak zablokirao skroz.zola29 napisao:Majjo, hvala ti mnogo na razumevanju, a i sa tim se slazem, verovatno napetost non-stop ili ima veze i sa tom kako kazes nadbubreznom . Da li se to kontrolise putem krvi ili? tako mi je dosta vise kontrolisanja, sve mi zivo iskontrolisali i na kraju, ja sam zakljucila da ja vise imam pomoci od vas nego od svih dosadasnjih kontrola. Pritisak mi skoci do 140/90/56, a za pola sata ili manje od sata se unormali bez icega. Bar ja kazem unormali jer moj je uvek nizak , a za mene normalan 98/68/70
Izgleda da sam kako ja to narodSKI kažem, "prosvirala creva" i mislim da mi je to krvarenje bilo od toga a ne od Diklofena. Stvarno su me namučile ove stolice. I već neko vreme u nazad eksperimentišem sa tim šlagom, i uvek imam problema i umesto da se obuzdam kad znam da ću i ovako imati problema sa bolovima u stomaku, ja sam još dodatno "zabiberila" time.zola29 napisao: Zao mi je sto te namuci stomak toliko pa i to krvarenje , verujem da si se uspanicila, jer ja cim mi nesto fali , odma panika nastupa jer mi je dosta vise eksperimentisanja sa medecinom. Verovatno ce ti Dr. Ivica vec najbolje objasniti sta smes/ne smes u vezi bolova da upotrebis.
Peniko, pronadji šta smo pisali prošle godine u ovo doba otprilike, pa ćeš pronaći dosta korisnih saveta (i naših i onih koje nam je dr Ivica dao)-da ti ja sada to ne bih suvoparno prepričavala-bojim se da će izgubiti smisao. Ali ima veze proleće i naš "mozak", naši tripovi, strahovi i ostalo.......zola29 napisao: Peniko, potpuno te razumem kako se osecas, jer ja vec drugo leto po tri meseca vise ne znam sta i kako sebi da pomognem , a svu medecinu sto sam dobila , ama bas nista da resi od mojih simtoma. Nadam se da ce mo cuti od Dr. Ivice , da li ima neke nade za nas.
Meni je mnogo pomogla prošlogodišnja seansa na tu temu

-
- Aktivan član
Majjo , moracu i za to da se raspitam kod dr. ako hoce da mi da uput da proverim taj kortizon iako ovde jako tesko daju upute kad ti sam trazis ako ti oni ne preporuce, ma uzas jedan, danas malo bolje od juce ,
Majjo sad kad ti je malo bolje , bacaj taj slag iz ruke i ne priblizavaj mu se vise . Moram i ja da se vratim na predhodne teme iako sam ih sve procitala , ali bas kako i sama kazes ponekad mozak mi zariba i ne mogu da vratim sve filmove u nazad
Ovde je jos prava zima ali samo kad pomislim na toplo vreme , odma se ne osecam dobro jer mi sve one slike izadju od proslog leta , nigde da se smirim, napolje ne mogu , u kuci mi smeta klima pa mislila sam da sam jedinstven slucaj u celom svetu. Dr. mi kaze /ne moze da ti klima uredjaji smetaju, mora da ti bude prijatno pored nje/.
Ma dok vas nisam /pronasla/ u svim tim mukama osecala sam se kao da sam jedina na ovom svetu.
A uz vas sve se osecam puno /normalnija/ sa simtomima i bez njih.

Majjo sad kad ti je malo bolje , bacaj taj slag iz ruke i ne priblizavaj mu se vise . Moram i ja da se vratim na predhodne teme iako sam ih sve procitala , ali bas kako i sama kazes ponekad mozak mi zariba i ne mogu da vratim sve filmove u nazad

Ha, opet isto kao i prošle godine, promjena vremena i to nagla i odma sam nikakav(peniko nisi sam)
Simptomi, kao da sam prehlađen osječam da imam temperaturu ali je nemam ali ja gorim ,oticanje nogu ruku ma haos.
Slijedi slika ŠEME PANIČARSKOG MOZGA.
Drugim riječima radi na opterečenju od 100%

Pozdrav i kuckamo se.....

Simptomi, kao da sam prehlađen osječam da imam temperaturu ali je nemam ali ja gorim ,oticanje nogu ruku ma haos.
Slijedi slika ŠEME PANIČARSKOG MOZGA.
Drugim riječima radi na opterečenju od 100%

Pozdrav i kuckamo se.....

Probaj nemisliti na to, šetaj ako je frka uzmi diazepan da makar malo popusti, pričaj snekim, posavjetuj se sa ljekarom, uglavnom nemoj se predavati, koprcaj se što više možeš, budi na ovom forumu, jadaj se niko ti neće zamjeriti sigurno, meni je on kao grupna terapija, a da prošle godine sam počeo piti zoloft po preporuci ljekara i stvarno mi je pomogao.
Sad neznam kakve te trenutno patnje muče, reci pa da vidimo da ti damo savjet..

Sad neznam kakve te trenutno patnje muče, reci pa da vidimo da ti damo savjet..

-
- Aktivan član
Dakon, hvala ti puno !!! Upravo to i radim , druzenje na ovom forumu vise je nego pozitivan. Jedino sama sebi sam dosadila sa kukanjem.do pre dve godine sam bila /stabilna/ po pitanju kuknjave, a tada mi se dogodi da kad su velike vrucine ili nagla promena vremena (kako sam ja primetila) ja imam prvo problema sa disanjem , a zatim pritisak ode gore dole , kako mu se svidja iiiii tada pocinje panikaaaa
meni su proslog leta prepisali medecinu za asmu po potrebi da bi kasnije da medecina nije za moje simtome , pa jos koristeci medecinu koja mi nije ni trebala (kasnije uspostavljeno) dobijem i kiselinu u zeldcu kako mi pise -acid reflux- . Zato sam i videla da na ovom forumu imam vise pomoci nego do sada sto sam isla kod dr da mi pomogne.

Dobro jutro svima.
Ja sam ispratila klince u skolu, pa skuvala kaficu i evo me. Malo jutarnje gimnastike
Vreme je divno, ja samo sto ne poletim za ovim pticama...
Zola, ja ipak mislim da to vreme ne utice bas toliko...Opusti se i uzivaj.
Ja se nesto cudno osecam, bas mi muz nedostaje iako se cujemo po 3-4 puta na dan. Kao da se ponovo upoznajemo. U ovim godinama... boze, sve me nesto blam
Pocela sam da citam odlicnu knjigu "Zivotne strategije" od Filipa Mekgroa, ne samo da je dobra, nego ima i puno zadataka.
A komentar moje cerke je - zar ti nije malo kasno da se sad ucis zivotu?
Toliko o decjem razumevanju. Preporucujem je.

Ja sam ispratila klince u skolu, pa skuvala kaficu i evo me. Malo jutarnje gimnastike

Vreme je divno, ja samo sto ne poletim za ovim pticama...
Zola, ja ipak mislim da to vreme ne utice bas toliko...Opusti se i uzivaj.
Ja se nesto cudno osecam, bas mi muz nedostaje iako se cujemo po 3-4 puta na dan. Kao da se ponovo upoznajemo. U ovim godinama... boze, sve me nesto blam

Pocela sam da citam odlicnu knjigu "Zivotne strategije" od Filipa Mekgroa, ne samo da je dobra, nego ima i puno zadataka.
A komentar moje cerke je - zar ti nije malo kasno da se sad ucis zivotu?
Toliko o decjem razumevanju. Preporucujem je.