anksioznost posle virusa!!!

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
Jasna60
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Sep 23, 2006 12:07 am

Post od Jasna60 »

Konacno sam dobila nalaz, nije onaj opasni. Sad mi je lakse, dobila sam kremu i tablete Aciklovir, a znate moju averziju prema lekovima. Ajde jos krema i nekako, ali tablete...

Minja, bas sam se raznezila kad sam citala kako pises o muzu :P :P

I ja sam isto tako mogla o mom. Sad je tu evo vec nedelju dana i mogu vam reci, kao da se ponovo upoznajemo.

Ovo nas je malo uzdrmalo, ali i nateralo da se malo preispitamo. Ne secam se kada smo poslednji put ovoliko pricali. Toliko je godina proslo, pa sve postane nekako podrazumevano. Ne shvatis koliko ti nesto znaci, dok ne pomislis da bi to mozda mogla izgubiti.

Eh, bas sam se i ovde raspricala. Idem bolje jos malo njega da gnjavim, dok je jos tu, sutra ide... :( :(

Ostali veselo, stize prolece...
mgk
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Dec 26, 2007 7:18 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mgk »

Minjab od sveg srca srecna god.braka.Jasna drago mi je sto si nasla zajednicki jezik sa muzem pa rekli smo ti da razgovor sve resava.Pozdrav i za sve ostale,i za dr. Ivicu nesto ga nema kod nas na forumu.
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm

Post od majja »

Jasna, drago mi je da je sve ok!!! :D :D :D
pavlov
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jan 17, 2008 4:07 pm

Post od pavlov »

Pozdrav za sve , Imam neke goste vec par dana pa ne stignem ni da pisem ali bar navratim da vidim koako ste
Jutrost mi je malena primila vakcinu za meningokoke to je ovdje sad redovna vakcina
A ja sva isprepadana pa je samo gledam pipam, a nju rukica boli
Moram da idem pisemo se sutra kad gosti odu
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am

Post od minjab »

mgk,Jasna,zola ....i ostali ,bre ima vas nemojte se ljutiti što ne nabrajam ,,kratko SVI ,hvala vam na čestitkama!Meni ovo više znači nego rodjendan :lol: ,nekako smo vezani ( a sad jedno romantično poređenje - ko svinjska creva :lol: ) ali stvarno falimao non stop jedno drugom!Pričala sam ja o tome kako to po meni nije dobro ,ne valja tolika zbliženost......

jasna vidim ja da će ljubav da procvete ,to je najslađše ,veruj mi, ma niko te više neće razumeti nego ''taj'' neko, jer svi su ti tu ,ali uvek se na kraju uvek ''njemu'' obratimo!

Ajde cmok za sve .... :wink:
Korisnikov avatar
peniko
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 2:38 am

Post od peniko »

cestitke za minjuB. Divno. Verovatno treba mnogo strpljenja pa da sa nekim provedes 10 godina... Zelim ti jos 10 puta toliko. A pomracenja ce vec biti.
Pozdrav 8)
I tebi tarcika da zavrsis to pa da imamo jos jednog experta :D
pozdrav
Ako ne riknem od ovog koksakija (a po svoj prilici necu) jednog dana za nekih 3-4 godine, kad vec budem bio pocasni clan na ovom forumu, i ja cu da spremam svoj poslednji ispit... Tada cu i ja da budem sa svojom devojkom vec dugo, dugo... Hvala ljudi, bar neka lepa misao danas...
Pozdrav
Cogito ergo doleo....
Korisnikov avatar
peniko
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 2:38 am

Post od peniko »

:-* Samo da vidim da'l radi ovaj smiley. Ocigledno ne...
Cogito ergo doleo....
zola29
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 20, 2007 4:21 pm

Post od zola29 »

Jasna , drago mi je da je sve ok sada, a posebno caskanje sa muzicem, eto vidis , komunikacija , komunikacija i samo napred... :lol: :lol: :lol:

Minjab, bas tako i tu imamo isti problem :wink: ja kad se vezem za nekog e pa to ti je , ali sreca tesko do toga dolazi 8)

Pavlov, nadam se da ti cerkica nema neku reakciju na tu vakcinu, samo da je ne boli rukica, prijatno sa gostima...

Peniko ne , neces otkaciti, jer svi smo na broju, ne ide to tako lako, moras jos puno , punooo lepih iskustava da prodjes, a kad naidju i oni sto ih ne zelis , znaj da ce proci.

Mene danas muci pritisak samo tako, ode na 140/90 pa se spusto na 100/66 , pa ponovo ode :( e pa ne znam kako da mu udesim i sta vise da radim, moj dr. kaze da moje telo tako reaguje na stres i to je sve , a nema pojma kako je meni.

Svima pozdrav !!!
Za drugarstvo i druzenje!!!
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

peniko napisao: Ako ne riknem od ovog koksakija (a po svoj prilici necu) jednog dana za nekih 3-4 godine, kad vec budem bio pocasni clan na ovom forumu, i ja cu da spremam svoj poslednji ispit... Tada cu i ja da budem sa svojom devojkom vec dugo, dugo... Hvala ljudi, bar neka lepa misao danas...
Pozdrav
Prvo odma' da te utešim,nećeš da rikneš od koxakija ja ti garantujem!Znaš da sam ga i sama prošla da se posle sve iskomplikovalo zahvaljujući nekoj viruščini i evo me živa sam ....al malo poremećena :lol: :lol: :lol: ,nema veze bar dišem :lol: :lol: :lol: tako da neću da čujem to ''da rikneš''jes čuo :lol:
Verovatno treba mnogo strpljenja pa da sa nekim provedes 10 godina
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Aha ,al njemu :lol: :lol: :lol: :lol: teško da bi mene neko ovaku bez živaca trpeo :lol: :lol:
Šalim se ali kad nekog voliš kao prvog dana ,onda ti ni ne misliš na živce!

Ajd, baš počeh da davim, stvarno :x !
Nego ljudi ima li vas ostalih?
Jasna60
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Sep 23, 2006 12:07 am

Post od Jasna60 »

Otisao mi muz :( :( :(

Ma sta ti je zensko, ranije sam jedva cekala da ode, a sad sam se sve nesto rastuzila, pa mi se place...

Mora da me zesce drma klimaks :-? :-?

I evo, odmah preskace, otice mi noga... da ne nabrajam dalje.

Sve nesto razmisljam, one Aciklovir tablete ne bih ja da pijem, kremu sam uzela, ali njih nisam. Sacekacu do sledece kontrole, pa da pitam tog doktora - da li ja to bas MORAM.
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

Jasna60 napisao: Sve nesto razmisljam, one Aciklovir tablete ne bih ja da pijem, kremu sam uzela, ali njih nisam. Sacekacu do sledece kontrole, pa da pitam tog doktora - da li ja to bas MORAM.
Jao ljubim tebe ja, kao da smo klonirane!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

Jasna bez tugovanja sledeći susret ćeš jedva dočekati ! :wink:
Aciklovir mast ja koristim kad mi izađe na usni herpes(puj,puj,puj nije skoro) a tablete :oops: naravno da nikad nisam pila!

Majo, kakva si mi ti !?Živa li si !? Jes me videla ''tamo'' ipak sam bila ,upravu si !Slušam te ja, ti mi dođeš ko glas razuma( samo ako se sporazumemo :lol: :lol: :lol: )
Ostali kako se '' borite'' sa ovim prolećnim vremenom! Ja sam sva umorna , e naopaka li sam ,umesto da sam orna ja ko prebijeni mačor!

Ajd pozdrav svima!
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

Živa sam, u završnoj sam fazi i krečenju pa me zato ima manje, ali sve je ok. Stomak je večeras krenuo, tako da sam sutra na bolovanju :-? , ali u principu sam ok.

Pa naravno, treba to da ignorišeš i voziš svoje, ali ja nešto sada i ne stižem a i nemam inspiraciju........Kuckamo se od 1.3. detaljno a dotle samo ovako u preskocima.

Pozz svima!! :wink:
tarcika
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Okt 14, 2006 4:56 pm

Post od tarcika »

drustvo,i ja samo na kratko posto sam preumorna...

danas sam imala taj famozni ispit i super sam zadovoljna kako sam uradila..videcu rezultate najverovatnije u sredu,ali vec se sada mnogo nadam.inace,imali smo 20 :o najdosadnijih i najsitnicavijih pitanja,ali nekako izvukoh odgovore iz "malog mozga"...

minja,cestitam ti godisnjicu i da se volite istom snagom jos sto godina i duze! :D

majjo,i mene ceka krecenje i izlazak iz sobe u kojoj smo spavali svo troje.sada cerki pravim njen kutak,a muz i ja sredjujemo za nas!znam da me ceka veliki posao ali znam i da cu posle dosta vremena da spavam sa muzem,a da me cerkica u pola noci ne tresne nogom po glavi(spava mirno na majku,sta ce dete :lol: )

svima pozdrav! :wink:
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

Ja proglasih za godišnjicu, nije godišnjica braka ,to mi je u avgustu i tu nemam veliki ''staž'' :lol: ( 3 god) a ovo mi je ''mala godišnjica sa ''dužim stažom'' - da ne bude nesporazuma :lol:

Majo znači nema te do ''dana žena'' :lol: :lol: :lol: :lol: Šalim se ,ajd izdrži ,znaš da će samo par dana :-? , nervoza bol i onda ko nova.

Ljudi ja ceo dan ne mogu da dođem sebi koliko sam usporena i mlitava ,šta li ću u ponedeljak kad najavljuju 20 stepeni :lol: :lol: Dr.Ivica reče da nema metereopata ,ali ja ovo ne znam čemu da pripišem .Dr.Ivice opet me početak proleća ''ubi'' !Ovo je užas, i pojačaše mi se aritmije i sva sam malaksala - ali svako proleće! :evil:

Čujemo se kasnije

P.S.
Tarci rekoh li ti ja da će da izađe na dobro? :wink:
Odgovori