cao,drustvo!
neverovatno kako svi imamo iste osecaje,cak i kada ne panicimo!
i ja imam povremene napade gladi i moram tada da pojedem nesto slatko,tako da ja imam u torbi uvek cokoladicu,cisto da se nadje!ja sam nekako sebi objasnila da mi adrenalin "trosi" vise secera nego mirnim i stalozenim ljudima...
a,imala sam i osecaj da mi srce brzo lupa,pre nego sto idem u wc...
minja,ja obozavam lepe posteljine,peskire,PIDZAME...to mi je strasno bitno,da su mi te stvarcice onako "po meri" i sto kaze danka stalno kupujem nesto novo,tako da imam visak,sto ne znaci da cu da stanem sa kupovinom istih...
e,sada da se malo zalim.stigao je na red i poslednji ispit i meni uopste ne ide!mislim,ja i istorija umetnosti?!!ma,nema sanse!meni je taj deo mozga definitivno zakrzljao.a moja rodjena sestra zavrsila arhitekturu i obozava sve to.a,ja,nikako.grcki stubovi,slike,vajari,moravska skola,vizantija...ma,fuj!izvinjavam se svim ljubiteljima umetnosti,ali shvatite me:ja zavrsavam ekonomiju i vise sam nekako "prakticna" i ne umem bas da cenim svu tu lepotu.ustvari,volela bih da idem sve to da vidim,a ne da ucim napamet koja katedrala ima koliko svodova,prozora i td...
ajde odoh jos malo da se patim,pa idem po cerku u vrtic!
pozz