anksioznost posle virusa!!!

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od majja »

Jasna60 napisao: Pa neka onda proba nesto, kad zna da mu JA merim vreme.
Batali ove radnje.......ako nešto hoće da uradi (ili bilo ko od nas) uradiće to i da mu u zenice gledaš. Bolje ti vidi da se vas dvoje uklopite i puno pričajte, ugadjajte jedno drugom, od štoperice nema leba ni njemu, a bogami ni tebi. Nećeš vajda ceo život da štopuješ. Ako ima bolje, neka ide............nisi ni ti "bezrepa"!! :wink:
zola29
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 20, 2007 4:21 pm

Post od zola29 »

Jasna , drago mi je da si se malo smirila, jer znam iz iskustva kad smo u shoku ili jacoj napetoshcu da nikad ne donesemo neke odluke koje su realne. A shto se tice stoperice i merenja vremena , isto mislim kao i majja :lol: :lol: :lol: znaci sa komunikacijom mnogo vise dobijamo u oba smera. Eto i ja sam sad naucila o tome , znaci da se moze preneti na mnogo nacina. Ma najvaznije je saznati sto vise , tako ces sigurno i uraditi najbolje sto mozes da se to ne ponovi.

Znam letos sam se kupala na bazenu i videla jednu osobu kako ulazi u vodu sa nekim lisajevima ili tako slicno, e izadjem ti ja iz vode i vise ne idem ni na bazen. Svesna sam ja da se ne mozemo sacuvati od svega , ali bar koliko mozemo.

Majjo , meni je za takve simtome isto drugarica rekla da je imala , e sad njen dr. je rekao da je to od njene ankzionosti , da li ima jos nesto veze sa tim ne znam.

Evo nas ovde zatrpao sneg , nema vise gde da ga sklanjamo, ne secam s ekad sam videla ovoliko snega , danas idem sa posla i na prelazu do kolena kako da predjem ulicu tako sam jednu nogu izvukla iz snega i dok nisam se snasla lepo sam sela u sneg i ni da mrdnem :oops: :roll:
Za drugarstvo i druzenje!!!
danka
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 06, 2004 2:00 am

Post od danka »

Sve vas puno pozdravljam.

MAjjo, valjda ti je mama dobro?

Minja kako si mi ti?

A dakon se nsto ne javllja, valjda lekovi rade posao .... da sad ne redjam sva imena... i novim clanovima kao i starim saljem tople pozdrave.
danka
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Ne znam samo kako me je ovaj nas dr.Ivica preskocio.
Valjda ce bar ovaj post da aminuje
Hahahahahaha... Aminujem! :D

Manite se corava posla :)[/quote]
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

Hvala na pitanju Danka, taljiga po svome........otiču joj šake i skočni zglobovi, bole je sve žive kosti, nervozna je, ne smem ni da joj pomenem lekara, odmah se nakostreši. :(

Kako si ti? Kako provodiš dane?

Pozz svima, :wink:
mgk
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Dec 26, 2007 7:18 pm

Post od mgk »

Dr.Ivice nemojte samo da aminujete kazite nam dali su moguci ti napadi gladi i od anksioznosti?Malo se salim,danas mi je kao dobro ali nisam izasla ceo dan iz kuce.Kako su ostali?Jasna nadam se da ce rezultat da ti bude dobar,a sa muzem samo polako i strpljivo pa i ako nesto krije sam ce da se oda kad tad .Pozdrav za sve.
Korisnikov avatar
dakon
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jun 15, 2006 7:16 pm
Kontakt:

Post od dakon »

Samo da se javnem, kod mene mećava snijega koliko hoćeš.

danka napisao:A dakon se nsto ne javllja, valjda lekovi rade posao ....
Rade, bolje je, ali još ih osjećam, ali u globalu de na bolje.... :lol:
Od cega covjek moze da osjeti tu naglu glad da se sav trese poslije
I ja povremeno ali vrlo rijetko imam takve tegobe, ali neosjetim glad nego mi se ruke počnu tresti, valjda što narod kaže padne šećer.
Slika
Slika
Slika
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

I ja kao i narod mislim da padne šećer. :lol:
zola29
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 20, 2007 4:21 pm

Post od zola29 »

Danka , hvala na pozdravima , i ja vama svim asaljem tople pozdrave iz hladne zemlje :lol: :lol: :lol:

E, bas iz toga razloga /kako nas narod kaze/ ja uvek u tasni imam malu cokoladicu :oops: jer cim osecam glad , mene uhvati neka neobjasnjiva neuroza ili sta vec, pa sve pokusavam bar koliko mogu da /zastitim/sebe od nekih nezeljenih simtoma :wink:
Za drugarstvo i druzenje!!!
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am

Post od minjab »

# DAnka pozdrav i gura se ........evo na žalost osta ja sa suprugom u Bg-u umesto da udišemo onaj divan vazduh,al biće valjda!

Juče sam mamu vozila kod dr. mog kardiologa,on me gleda i kaže ''fino mi izgledate ,promenjen imidž, i vidim nema žalbi na aritmije'' 8) , a ja lepo odćutim klimnem glavom i ......mislim se u sebi kad bi znao koliko preskače.Naravno rekla sam mu da imam redovna preskakanja,ali eto navikla sam se SKORO :lol:
Mama ode da joj urade EKG,odjednom sestra zove dr.ja se uspaničim,a oni joj otkrili ekstra sistole koje ona ''baš i ne oseća'' -kaže to joj se dogodi ali ona pojma nema baš kako bi to opisala ,i tako saznam da mi i mama ima preskakanja :o .A inače od bruke da ne kažem ,dda je ne ubedih da ode u 64 godine ,to joj je bio prvi odlazak kod lekara (uplašila sam je i popustila je ,al je bila dobro rspoložena :lol: inače teško ,ona i lekar :o )

# JAsna nije to sa kondilomima ništa strašno ,ja sam ih imala i to u braku i to je i za mene i za supruga bio šok,što je najcrnje ,posle godinu dana od skidanja pojavio mi se još jednom ,.Postoji hiljdu jedan način prenošenja ,,al je najbitniji faktor IMUNITET,to je virus i on je u organizmu ...kad bukne bukne kad je imunitet najslabiji ili bar on oseti da je najslabiji! Tako da po meni nije vreme za paniku i za svađu! Ja sam isto bila u šoku ,ali kad vam tri ginekologa objasne i to 3 različita ginekologa onda bez brige.Samo će neznalice reći da se prenosi ''samo'' sexualnim putem ,to je najčešće ,ali ne i najrealnije ( a ulošci koje smo koristili ko zna gde su se pakovali i prodavali, ?????)
A i ja ko MAja kad god pomeneš muža pomislim na ''platu'' :lol: :lol: :lol:
Znam da se ne ljutiš ,ali moramo malo da se našalimo :wink:

Ostali ne dajte se! :wink: Čujemo se!
pavlov
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jan 17, 2008 4:07 pm

Post od pavlov »

Pozdrav za sveEto Jasna i ja evo vec par dana imam problema sa muzem
On cesto radi drugu smjenu i radno vrijeme je od 16h do 24h
Ja ga do sada nikad nisam provjeraval , valjda sam opterecena sa sobom da nista drugo i ne vidim
On u svakom slucaju kuci dolazi od 1h poslije pola noci pa do 3hi to je meni bilo normalnDok njegova gazdarica nije pocela da trazi da on biljezi sate kad ide posto stalno ide ranije kao da to nadoknadi
I ja juce nesto nisam to odmah ni povezala dok danas kad je otisao sa najboljim dugom da kupe nesto za auto ja da ih nazovem kad moj nedostupan a Antonijev broj izbrisan iz mog mobilnog e tu sam pukla
Kad je dosao kuci prvo sam ga pitala da li je dirao moj telefon on nonsarlantno ; da jesam ne zelim da imas neke brojeve bla , bla i svadja
I sta sad ja da mislim
Puna mi je kapa svega , ja nesto ne vjerujem da me bas vara ali nekako ne mogu objasniti osjecaj nepovjerenja ,
Pitala sam ga za sate i kad on to ide sa posla , toliko se vadio da na kraju ja nista ne kontam on tvrdi da mu je gazdarica luda i opet bla , bla
Tako bi ga voljela nalupati , jer na svako moje pitanje odgovara pitanjem i toliko gluposti kaze da me zbuni
Sad sam ja ljuta na sebe na njega , na cjeli svjet
Moje srce ne da lupa i preskace nego me uzas pocelo boljeti u grudima da me strah zeldac toliko pece i boli da ne znam sta da radim
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

Pavlov ,ništa gore od osećaja nepoverenja! Probaj da rešiš rečima, razgovorom,ne znam ne umem na tu temu da savetujem jer ja ne znam kako bih se osećala,mislim da ne bih ni izdržala od trenutka kad bih osetila da tu nema poverenja,ali po meni možda sve može razgovorom da se reši ,mislim da može! :wink:

A oaj deo srce ,želudac itd. moguće da je povezano ,nervno ,nerviraš se ,pa nek je i potajno ,naravno da će se negde odraziti....ajde probaj reši to u vašu korist :wink:

Pozdrav
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

Pavlov, biću slobodna da ti kažem-eto uzroka tvojim preskakanjima. :roll:
danka
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 06, 2004 2:00 am

Post od danka »

Meni mozda deca dodju za par nedelje! :lol:

A sad mi je (opet) frka sta cu im kuvati kada je onaj nas maleni alergican na sve i svasta.

Ja trenutno malo planiram sta od garderobe da obnovim... a treba da odbnovim i garderobu za kucu gde volim bas otkacene stvari da imam.
pozdrav svima saljem
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

danka napisao:
a treba da odbnovim i garderobu za kucu gde volim bas otkacene stvari da imam.
Ha kakva slučajnost,meni za takve stvari nikad nije žao da dam para ! Danas sam nas častila jednom doooobrom posteljinom, ne da je unikatna :lol: :lol: :lol: sad ćete da padnete u nesvest,kao i moj suprug koji se uhvatio za stomak od smeha ....a ja presrećna ,kupila sam posteljinu sa psećim šapama(znate ono 4 tačkice,kao kad kuca stane u vodu pa ostavi trag) ,bela podloga a šape su crne ! Divna je sad jedva čekam da se osuši i da legnemo u nju :lol: :lol: :lol: :lol:

Danka pa valjda ima spisak šta sme a šta ne ,mada i sa tim treba sve iskombinovati ,jeste to problem!

Ostali pozdrav! :wink:
Odgovori