minja,meni je nekeako laknulo kada sam videla da su rezultati vezani za srce dobri.to mi je nekako najbitnije.sve ostalo vezano za krvnu sliku je nekako lakse za "sredjivanje".jel je doktor koji ga je pregledao (kardiolog) rekao svoju "teoriju" od cega bi moglo da bude?na sta on sumlja?ja isto mislim da je to splet okolnosti,ali normalno da je bolje da svi rezultati to pokazu.sto se tice tvrdoglavosti tvog muza,ja te potpuno razumem.mislim da su muskarci,jednostavno takvi!kao,oni su jaki,zdravi,njima nikada nista ne fali...

misli da je manje muski ako se oni razbole ili uplase!gledaj to sa vedrije strane.sta bi bilo da je i on panicar kao i mi?!?

to bi bio haos!ne bi se izvukli od lekara narednih godinu dana!

mozda je i bolje sto je on tako opusten,ali uz tvoju paniku da odradi sve sto treba(da bi svi bili sigurni)!
sto se tebe tice,pokusaj da se smiris sa rezultatima koje su dali doktori.ipak ti je lakse kada je kardiolog ili internista rekao svoje.sada(bez panicenja) idite dalje.ti se opusti,razmisljaj o tome da je to sto je bilo proslo,da nista necete da ostavite nedoreceno(jer tu si ti,da ga nateras na sve sto treba),on ce morati da poslusa savete o nacinu zivota(bez tompusa,rigoroznih dijeta...)
tako...pozdrav,pa se "vidimo"...
majjo,kako tebi tvoje vrtoglavice?jel izlazis na cist vazduh ovih dana?jel setas?to je dobro da ti procirkulise krv u organizmu,da uneses vise kiseonika...a i dok hodas(pa cak i sa vrtoglavicama) one ce se valjda smanjiti posto su na nervnoj bazi.meni se malo zavrtelo skoro dok sam setala sa cerkom i ja sam ga samo ignorisala kao da mi se ne vrti,uhvatila pravac i posle par minuta sve je prestalo...
mikas,ja mislim da ta dva leka nemaju veze jedan sa drugim i da slobodno mogu da se kombinuju,ali ipak sacekaj odgovor DR.IVICE...
ljudi,ja uskoro imam prvi ispit ove godine!ucim i zadovoljna sam znanjem,ali mislim na tu tremu sugavu...sta ce biti?znam da je normalno da imam tremu pred ispit kao i svi,ali ja mislim na ovu nasu tremu!ako to izdrzim,CASTIM PICE!samo nikako da objasnim mojima da nemam tremu da li cu da padnem ispit,nego tremu kao da mi bude lose fizicki!valjda me vi razumete...videcemo...sada sam koncentrisana na to da se smirim,da razmisljam da ne idem na sud,vec na obican ispit!razmisljam koliko je lakse ljudima bez panike da izadju na ispit.a ne kao ja:pola mozga misli da li cu da se srusim,a druga polovina odgovara na pitanja!

nema veze,znam da ne moze nista da bude idealno.mozda da nemam tremu,ne bih mogla da ucim ili nesto trece.a i tesim se da pod tremom mozak brze radi pa lakse "pozivam" informacije iz istog!
tako,cujemo se....