anksioznost posle virusa!!!

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
mgk
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Dec 26, 2007 7:18 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mgk »

dali to znaci peniko da mozes da imas koksaki i bez temperature i aritmije?
mgk
Stalni član
Stalni  član

Post od mgk »

p.s. pozdrav svima na forumu
tarcika
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Okt 14, 2006 4:56 pm

Post od tarcika »

cao!

jos jedan ispit do kraja!!!! :D
bilo je super,mislila sam da cu da imam tremu posto su mi ovi ispiti "oni pred sam kraj",ali nisam!sve je bilo u redu i bas sam srecna!videcemo kako ce biti na poslednjem ispitu,ali sada jedva cekam da konacno skolu privedem kraju!racunam da ce diplomki ici lako i da nece biti problema!nisam cula da je neko prosao lose na diplomskom! :D

mgk,nisam cula da je nekome virus aktivan a da nema nikakve tegobe.veliki broj ljudi nosi virusa,a da to i ne zna,sto u pricipu nije bitno,ako ne "proradi".

majjo,sta ima kod tebe?sta je sa minjom,da li je otputovala?

dakone,kako je kod tebe?slobodno kazi da ti je bolje,nece da "cuje djavo"! :wink:

zola,pavlov,jel se i kod vas situacija popravlja?meni je u pocetku "oporavka" bilo jedno vreme super,onda jedan dan lose,pa sve tako...ne gubite volju i snagu jer je i to deo poboljsanja!

pozdrav svima! :wink:
tarcika
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Okt 14, 2006 4:56 pm

Post od tarcika »

a,da!zaboravih nesto da prokomentarisem ....

kada sam u januaru bila bolesna,isla sam kod moje doktorke opste prakse koja mi je izmedju ostalog rekla(kada sam joj pricala o mojim napadima panike,posle prvih aritmija i koksakija):"pa,da!nazalost,napadi panike idu uz koksaki.."
DR.IVICE,sta mislite o ovoj prici?jel to jeste u praksi ili...?

pozz :wink:
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Mozda je doktorka posecivala ovaj forum :)
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
zola29
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 20, 2007 4:21 pm

Post od zola29 »

Tarcika, bravoooo za polozeni ispit!!! :lol: :lol: :lol: samo napred brzo ce i taj diplomski . Hvala ti na podrsci, upravo mi to treba, inace ne vidim da se lako predajem, ma ocelicila me ova hladnoca u daljini :roll:
Jedino sto i sama znas , da je vrlo ne zavidno ziveti sa tim prokletim simtomima.... Meni je bilo bar do sada najteze prva tri meseca dok nisam imala blage veze sta mi je , a tri dr. svaka diagnoza razlicita, e kad mi je treci dr. objasnijo za tu paniku, pa sam pronasla ovaj forum, tek tada sam i sama imala neku sliku ispred sebe sta i kako dalje. Puno ste mi svi vi ovde pomogli , to ostaje samnom . Ali ste me i podsetili ono sto ja ponekad na kratko zaboravim, da nikad nismo sami i kad mislimo da jesmo. Zato samo veeeelikooo hvala , svima na forumu!!!

Vidim da je kod mene momentalno, idem idem... pa zapnem, ako su sresovi veci ,cesce su aritmije , a samim tim i neka vrsta panike . Najvise me izbaci iz takta , kad neocekivano samo mi se zavrti u glavi ili ne mogu doci do vazduha kao riba na suvom :wink:
Za drugarstvo i druzenje!!!
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm

Post od majja »

Tarči, svaka čast na ispitu!! :D :D :D :D

Minja nije otputovala, razbolela se. Baš je poterao maler. :(
zola29 napisao:. Najvise me izbaci iz takta , kad neocekivano samo mi se zavrti u glavi ili ne mogu doci do vazduha kao riba na suvom :wink:
O da, ovo i mene izbezumljuje. Bar da imam dojavu :lol: da znam da će se desiti i da se pripremim, a kad strefi iz čista mira, užasno me iznervira (pored toga što me uplaš :lol: ). Mada, da budem iskrena, ne pamtim kada me je strefilo poslednji put. :D
Ali psssssssst, da se ne ureknem. :lol:

Ja se opet ganjam sa nekim majstorima, tako da je nervoza u punoj pripravnosti. :-?
pavlov
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jan 17, 2008 4:07 pm

Post od pavlov »

Tarcika svaka casta na ispitu
Majo sta je sa Minjom nadam se da je gripa nije stigla , kazu da je ove godine neka gadna gripa
Ja sam juce u skoli imala neki napad e da li je bio panike pojma nemam
Posto imam periodu sva sam nikakva. i negdje pred sam kraj osjetila sam takvu glad, ali odjednom kao da mi neko zeldac struze uz to i glavobolju , i to vrat , misici ramena i sve do cela , Toliko mi je bila jaka sa tom gladi da sam mislila da cu pasti
Kad je muz stigao po mene jedva sam kuci dosla Morala sam jesti popiti paracetamol smiriti se dok sve nije proslo, Sad se mislim da sam kuci morala pjeske sigurno bi pala i sad se opet bojim
Pitanje za dr Ivicu
ja pijem omeprazol vec par godina imam gastritis i gerd ali nema erozija zadnja gastroskopija prije 3 godine
Zasto mi se desi da osjetim tu glad i da mi dodje lose ako ne pojedem nista u tom momentu To je kod mene uvjek tako godinama, i kad sam isla dr zbog toga radila sam gastroskopiju jer je mislio da imam cir a nemam
Nalaze sam vadila prije 14 dana i svi su ok
Od cega covjek moze da osjeti tu naglu glad da se sav trese poslije
Da doruckovala sam u 8 a to mi je bilo u 11h
I jos nesto ja i po noci znam da ustanem da pojedem nesto bananu najcesce i to radim sigurno 20 godina a nisam debela
Korisnikov avatar
dakon
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jun 15, 2006 7:16 pm
Kontakt:

Post od dakon »

tarcika napisao:dakone,kako je kod tebe?slobodno kazi da ti je bolje,nece da "cuje djavo"!
Bolje jeste, ali još ih osjećam ali ko ih ebe :lol:

Položila si čestitamo

Slika
Slika
Slika
Slika
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm

Post od majja »

Pavlov a kakav ti je šećer??!! :roll:
zola29
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 20, 2007 4:21 pm

Post od zola29 »

Majjo, drago mi je da cujem da ti se takvi simptomi davno nisu desili, a ne moraju ni da dodju. Nadam se da ce i mene jednom zaobici ili bar da se nekako naviknem i na njih , samo da znam u tom trenutku sta je najbolje uciniti. Vec osecam da sam napustila misao -sta ako?- pa i ako dodje nekad , vidim da ne obracam puno paznju, ne analiziram je :wink:

Minja, da li su virusi stigli do tebe? Zelim ti da se brzo oporavis , ovde oko mene gripe i virusa koliko hoces. A zadnji put kad mi je dr. prepisao antibiotic ,zaustavi mi disanje i ispadne da sam alergicna na taj antibiotik , bar tako mi je objasnio dr. i kaze odma da se prekine.( a do tada sam ga koristila i bilo je ok). Sad me odma hvata frka , sta sad kad zatreba :-? :-? :-?

Pavlov , mozda bi ti pomoglo da uvek imas nesto uz sebe od hrane , kad ogladnis , mozda bananu, cokoladicu? dok ne dobijes odgovor od Dr Ivice .

Dakon, samo kad ti je bolje ,a bas tako kako si rekao ''ko ga e''. Jedino ti si muskarac, a verovatno sa tim i mnogo jaci u svemu tome...
Za drugarstvo i druzenje!!!
pavlov
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jan 17, 2008 4:07 pm

Post od pavlov »

Majo ma i ja sam imala strah od secera ali do sada kad sam vadila nalaze nista mi nije rekao
Prije 14 dana sam vadila komplet krvnu sliku ono sto se radi jednom godisnje i dr kaze sve ok kad bi njega pitala za to on samo kaze kiselina brzo svari hranu i osjecam glad
Posto sam vidjela da sve vise tonem , i svaki dan se sve vise bojim danas sam odlucila otici sama u kupovinu i uspjela sam
Otisla sam prvo u Arkadu trzni centar i do tamo ima oko 4-5 semafora bila sam jedno sat , pa mi se to svidjelo pa sam setala i malo po gradu kao nekad samo nisam isla daleko
Ali sam zadovoljna Bilo je na momente guravo te mi se zanesvjesti, pa mi srce pocne preskakati , pa ne mogu disati ali sam izgurala
Jednostavno kad me to uhvati ja pozurim do auta nisam dosla ni do pola puta to pocne da popusta , pa se onda vratim i ko zna koliko puta sa to uradila
Joj ljudi cemu se ja radujem dok normalni svjet o tome ni ne razmislja ja to smatram uspjehom
Boze dragi koja sam ja lujka
mgk
Stalni član
Stalni  član

Post od mgk »

pavlov to se isto i meni desava nadam se da ce dr.Ivica uskoro da se javi.Danas sam jedva dosla sa posla zbog tog napada galadi,uzgred stigle su mi analize i sve je ok,ali sada se pitam sta dalje?Danas sam bila u jednoj poseti i krenuo je napad vrucine ali je nekako brzo prosao verovatno zbog toga sto sam to ignorisala mnogo ste mi pomogli svojim savetima HVALA.Minja kako je dali ti je bolje?Tarcika cestitam na ispitu.Pozdrav za sve...
mgk
Stalni član
Stalni  član

Post od mgk »

Greska nije galadi nego gladi.I jos nesto meni je uglavnom lose kada stojim u mestu i kada je u prostoriji toplo a ja udjem s napollja,izvinite na gnjavazi ali vasi saveti su mi bas pomogli kolko tolko,bolje je nego pre nego sto sam vas nasla.
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am

Post od minjab »

Da vas ne nabrajam sve :lol: ,ima vas proširismo se ,pa onda ovako grupno vas sve pozdravljam na kratko .Moje zimovanje se pretvorilo u bolovanje :lol: ,umesto na planinu zaglavih u krevetu i to na sam dan putovanja ,spakovali se uveče odneli stvari i da krenemo ujutru ja temperaturu :o :o :o ,jadan onaj moj suprug za šta se oženio :lol: ,propade mu i zimski odmor!
Ali....čim ozdravim ako uspe da uzme par dana odosmo......

Nije grip što je najvažnije nego slivanje i upala grla i temperatura!Prođoh ČAK i bez antibiotika ,što je retkost ,ali ne smem dva put da kažem ,nije još gotovo skroz :lol:

Ajde sve vas pozdravljam čuvajte se i čujemo se kad budem mogla malo duže da sedim ,još sam dronjava!
I ,da imam i aritmije ,koje su neizbežne u mom životu :lol:

:wink:
Odgovori