Svaki lek na drugoj osobi drugačije deluje ,možda će kod vas imati efekta i treba da počnete da pijete pa ako ne valja nikom ništa!A možda i pomogne ko zna?

Tacno takoTARCIKA napisao:dakone,koliko vidim da ti je bolje od leka,ali ti(isto kao i ja )"ne smes" da "priznas" da ne ureknes,jel da?
Sigurno trip evo ja uzimam propafenl, neosjećam ništa da se nešto nenormalno dešava(do sad)rca napisao:Malo sam osecala vece zamaranje dok setam, radim. Ne znam da li je to zbog niskog pulsa ili sam se opet istripovala?!
Ne zbog migrena ,ja sam u ''toku'' tok čuvenog KOXAki virusa imala tahikardije i puls koji je u stanju mirovanja išao i do 150-160 jedva sam disala ,naravno to su sve pridavali ''SIndromu hroničnog umora''danka napisao:@minja, a sto si ti pila inderal pre nego sto si imala ovo sa srcem?
Jel` mozda zbog migrene?
PIam jer je moja snaja tamo u belom svetu jedno vreme dobila i pila Inderal za migrenu (ali neke vece doze i to u kapsulama). Pomagalo joj je za migrenu, ali samo dok je uzimala.
Pa jel ti piješ neke lekove? Ja sam mislila samo vitamine!koliko vidim da ti je bolje od leka,ali ti(isto kao i ja )"ne smes" da "priznas" da ne ureknes,