Pozdrav
Hvala na dobrodošlici
Možda sam malo sebičan, valjda je to normalno kad je čovjeku na umu njegovo zdravlje, pa ću još koju o svome stanju.
Pa da krenem. Nisam sasvim siguran da li je fizički sa mnom sve u redu. Jer, pazite, ja fakat osjećam desnu stranu tijela, uglavnom glave, tuplje. Nekad opet skontam, pa možda je to ustvari normalno, možda je osjećaj koji imam za desnu stranu tijela taj koji je problematičan!
Nalazi kažu da je sve ok. Imate li savjeta koje bih nalaze trebao još pribaviti, kojem doktoru se još obratiti. Jer, šalju me neuropsihijatru. Bez potcjenjivanja doktora, no, šta će mi on pomoći da se popravi moj neujednačen osjet!? Mogu ja sebi kazati, to je to, to je anksioznost, to je panika i sve skupa. Nikada nisam bio paničar u životu, ni po kom osnovu pa nisam ni po ovome.
Evo jučer i prekjučer sam bio ok. Danas već i nisam i razlika lijevo-desno je izraženija.
Hm...
Inače, upravo sam došao kući, a pošto vidim da je ovdje atmosfera skoro pa porodična, da se onda i ja asimiliram

Valjda smijem. A, ovo dođe kao blog
Danas - ustao, otišao do škole. Imao samo jedan čas a već u 15 skupština lokalnog društva kulture, izbori novih članova Izvršnog odbora, predsjednika i njegovog zamjenika. Zbog stanja u kojem sam i vlastite nenametljivosti, odbio sam poziciju predsjednika, ali sam eto u tom Izvrnom odboru. Tek da ne bude da imam nešto protiv prisutnih ili da se izdvajam. Onda sam obavio još nekoliko poslovnih poziva i sastančića a pred večer su me pozvali na druženje lovaca.
Lovci stvarno znaju uživati. Svake godine po jednom imaju to svoje druženje. I, evo, sad sam tu. Pričam vam ovo uzimajući sebi za pravo da vas zlostavljam.
Možda ne bih trebao. Ne znam
Pozdrav.
p.s. Amenhotep je bio legenda od čovjeka. Ustajao je u ranu zoru, a onda bi, odradivši 20 trbušnjaka i 3-4 koluta naprijed, uzeo štap i otišao na pecanje. A Nil je tih godina, slabo se sjećam

, bio bogat ribom.
Ma nisam ni ja upoznat sa egiptologijom, kao što vidiš
p.s.s. Valja mi sutra fino kod psihijatra pa nek utvrdi da li trebam na neke dodatne pretrage. Sumnjam da će me uputiti.