anksioznost posle virusa!!!

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
zola29
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 20, 2007 4:21 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

zola29

Post od zola29 »

Hvala ti puno tarcika na brzom javljanju i objasnjenju. :( Zao mi je sto se i tebi to desavalo, ali izgleda da je to uobicajena pojava kod anksioznosti/panike... Ja se najvise uplasim kad mi se to desi na radnom mestu i jednom sam morala i kuci da se vratim ,jer nisam znala sta ja licno mogu da ucinim da bi pomogla sebi, ustvari i sad ne znam.

:D Drago mi je da si imala lepo vreme u vrticu sa snimanjem decice , a ne sumnjam da ti je cerkica sjajna i draga. Samo sto puno puta mi odrasli ne primetimo to od nasih silnih obaveza.

Svima diskutantima topao pozdrav i prijatna predpraznicka/praznicka raspolozenja. Verovatno ste dosta zauzeti , priprema, slavlje , trckaranje oko tog svega... ali najvaznije je da ne zaboravite u svemu tome i na sebe same , bar na trenutak.......... :D
Za drugarstvo i druzenje!!!
Korisnikov avatar
dakon
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jun 15, 2006 7:16 pm
Kontakt:

Post od dakon »

Pozdrav narode, vidim dobroste Bogu hvala :D

Pozdrav novom članu Amenhotep-u, dobar nick, koliko sam mrvicu upoznat za egiptologijom(pretežno samo preko serijala nacionalne geografije he he he) to je bio faraon, jel da.

Sad nemoj da se naljutiš, al kud pobogu pod hladan tuš i to još zagrijan :o

Znam slučajeva nije često ali ima koji se stvarno šlogiraju od toga pu pu pu daleko bilo.

Ovdje u mojoj provinciji na kvadrat monotonoja ubi. Ali eto prije tri dana je bio Bora čorba pa sam se malo otkačio i pokazao ovim tinejđerima da stara garda neposustaje.

Pozdrav pa se kuckamo kao što reće Maja.

Da, a gdjeje ona????????????

Slika
Slika
Slika
Slika
Amenhotep
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Avg 12, 2007 10:36 am

Post od Amenhotep »

Pozdrav ;)

Hvala na dobrodošlici :)

Možda sam malo sebičan, valjda je to normalno kad je čovjeku na umu njegovo zdravlje, pa ću još koju o svome stanju.

Pa da krenem. Nisam sasvim siguran da li je fizički sa mnom sve u redu. Jer, pazite, ja fakat osjećam desnu stranu tijela, uglavnom glave, tuplje. Nekad opet skontam, pa možda je to ustvari normalno, možda je osjećaj koji imam za desnu stranu tijela taj koji je problematičan!

Nalazi kažu da je sve ok. Imate li savjeta koje bih nalaze trebao još pribaviti, kojem doktoru se još obratiti. Jer, šalju me neuropsihijatru. Bez potcjenjivanja doktora, no, šta će mi on pomoći da se popravi moj neujednačen osjet!? Mogu ja sebi kazati, to je to, to je anksioznost, to je panika i sve skupa. Nikada nisam bio paničar u životu, ni po kom osnovu pa nisam ni po ovome.

Evo jučer i prekjučer sam bio ok. Danas već i nisam i razlika lijevo-desno je izraženija.

Hm...

Inače, upravo sam došao kući, a pošto vidim da je ovdje atmosfera skoro pa porodična, da se onda i ja asimiliram :) Valjda smijem. A, ovo dođe kao blog :)

Danas - ustao, otišao do škole. Imao samo jedan čas a već u 15 skupština lokalnog društva kulture, izbori novih članova Izvršnog odbora, predsjednika i njegovog zamjenika. Zbog stanja u kojem sam i vlastite nenametljivosti, odbio sam poziciju predsjednika, ali sam eto u tom Izvrnom odboru. Tek da ne bude da imam nešto protiv prisutnih ili da se izdvajam. Onda sam obavio još nekoliko poslovnih poziva i sastančića a pred večer su me pozvali na druženje lovaca.
Lovci stvarno znaju uživati. Svake godine po jednom imaju to svoje druženje. I, evo, sad sam tu. Pričam vam ovo uzimajući sebi za pravo da vas zlostavljam.

Možda ne bih trebao. Ne znam :)

Pozdrav.

p.s. Amenhotep je bio legenda od čovjeka. Ustajao je u ranu zoru, a onda bi, odradivši 20 trbušnjaka i 3-4 koluta naprijed, uzeo štap i otišao na pecanje. A Nil je tih godina, slabo se sjećam :), bio bogat ribom.
Ma nisam ni ja upoznat sa egiptologijom, kao što vidiš :)

p.s.s. Valja mi sutra fino kod psihijatra pa nek utvrdi da li trebam na neke dodatne pretrage. Sumnjam da će me uputiti.
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Amenhotep, pozdrav i mala sugestija: je li Vas neurolog siguran da je sve proverio? MR endokranijuma?

Pozdrav svima!
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
Jasna60
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Sep 23, 2006 12:07 am

Post od Jasna60 »

Amenhotep, a da li osetis tu razliku u osecaju i kad si necim zauzet, kad se dobro osecas u nekom drustvu, itd...

Mislim da ti neuropsihijatar ipak moze pomoci i preporucujem ti da odes na pregled.

Drustvo, pa ja sam na raspustu :D :D :D

Super je ovaj sneg.

Tarci mogu misliti kako je kod tebe, kad je kod mene ovako lepo.Jeste da sam danas jedva iscupala kola, a ne bi mi skodilo i da malo prosetam. :lol: :lol:

Mozda je majja negde zavejana... :roll: :roll: :roll:
Amenhotep
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Avg 12, 2007 10:36 am

Post od Amenhotep »

dr ivica napisao:Amenhotep, pozdrav i mala sugestija: je li Vas neurolog siguran da je sve proverio? MR endokranijuma?

Pozdrav svima!
Pozdrav,

otići ću i kod drugog neurologa da tražim mišljenje.

Koliko je moje stanje opasno? :-?

Razlika je uvijek prisutna. Nekad je očitija nekad je minorna. Tako mi je nekih desetak dana.
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od dr ivica »

Obzirom na konstantnost simptoma, naglo ispoljavanje i ostale anamnesticke podatke, rekao bih da to nisu simptomi vezani za psihicke tegobe. Pozeljno je uraditi CT ili MR mozga.
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm

Post od majja »

NIsam nista citala, samo kratak pozz i poljubac za sve. Necu imati net neko vreme, pa cim ga dobijem, javljam se. :wink:
Korisnikov avatar
dakon
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jun 15, 2006 7:16 pm
Kontakt:

Post od dakon »

SlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlika
Slika
Slika
Slika
zola29
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 20, 2007 4:21 pm

zola29

Post od zola29 »

:D Hvala puno, ja se isto pridruzujem cestitkama i zelim svima Srecnu i veselu Novu Godinu !!!!!!!!!!
Za drugarstvo i druzenje!!!
Mrs_Parker
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Sep 02, 2002 2:00 am
Kontakt:

Post od Mrs_Parker »

Vama i vasim voljenima i svima vasima srecna neka je Nova 2008-ma godina sa zeljom da vam podari:
12 meseci krepkog zdravlja, 52 sedmice duhovnog mira, 365 dana uspeha u svemu dobrom, 8760 sati srece, 525600 minuta radosti i 31536000 sekundi ljubavi.
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od dr ivica »

Dkonu posebna zahvalnost za SMS poruku u novogodisnjoj noci. SVIMA SVE NAJBOLJE!

Ziveli!
tarcika
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Okt 14, 2006 4:56 pm

Post od tarcika »

svima sve najbolje!!!!

da ste zdravi,veseli i srecni,da uzivate u ljubavi i drustvu onih koje volite!!!

svima puno uspeha i na poslovnom planu!!!!!

SRECNA NOVA GODINA!!!!
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am

Post od minjab »

Svima puno ,puno zdravlja, smeha i lepih trenutaka želim u ovoj Novoj

Ja se ne javljam imam potop u stanu ,procureo mi krov i od Nove godine ne mogu da se izborim sa vodom!
Kad završim sa tim ,kako su mi iz inspekcije rekli tek negde na proleće :o ,ne sme niko da se penje po ovom vremenu na krov,onda ću tražiti od Vas da mi donosite pomoranže u ludaru ,jer ću šiznuti od administracije i odgovora ''nismo mi nadležni za to ,vi to samo finansirate'' :evil:

Lep ulazak u Novu godinu :lol: ,zar ne?

Sve Vas pozdravljam

P.S.
Imam i dalje aritmije koje su mi došle ko trešnjica na tortu ,sad! :lol:
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm

Post od majja »

Dakone, sjajna čestitka!! :D :D :D :D

Sve najbolje želim svima, na prvom mestu da nas zdravlje služi, a za ostalo ćemo se već nekako snaći. :wink:

Opet sam samo na kratko pri netu, pa koristim priliku da vas pozdravim.

Minja, vidim kod tebe je baš "veselo" počelo. Mene tresnu povremeno vrtoglavice i srcolupi "iz čista mira", ali ih nekako prevazidjem...........setim se dr Ivice i odmah sve prodje!! :lol: :lol: :lol:

Da ne nabrajam sada sve, puuuuuno vas pozdravljam i ljubim i dobrodošli novi "članovi". Nadam se da ćemo se lepo uklopiti i družiti i da ćemo vam biti od pomoći. :wink:

Kissssssss za sve!!! :D
Odgovori