anksioznost posle virusa!!!

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od minjab »

Majče pa konačno nam se javi i ti :lol: , vrtoglavice i srcolupi......hmmm....a šta misliš trenutno od čega mogu biti ,ako si imala neka nerviranjaaaaaa :evil: , ili stresoveeeeee :evil: .Čim ne budem morala da dežuram oko ove vodurine ,'vatam te pod ruku pa na toplu čokoladu! :wink:

Ostali ,vidim još slavite pa vas nema! :lol: :wink:
danka
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 06, 2004 2:00 am

Post od danka »

Puno pozdrava svima saljem (novi clanovi me i ne znaju).
Celo leto, pa jesen, pa i zimu sam imala posla preko glave i samo sam ponekad trknula da malko provirim i vidim sta radite. :)
Zaboravila vas nisam, naravno. :)
Veeliki pozdrav svima,
danka
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

Eeeej vratila nam se Danka , prvo Srećni praznici i ovi prošli i ovi predstojeći ,Božić. :lol:

Ja samo na kratko,dežuram da još ne potopimo stan ispod :evil:

Pozdrav svima!
zola29
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 20, 2007 4:21 pm

zola29

Post od zola29 »

Pozdrav svima na forumu!!! :D minjab, zelim ti da sto pre resis taj problem sa vodom. Danka , ja sam nova na forumu, ali sam vas sve /upoznala / procitavsi sve sto ste napisali. Nekako sam s e bas sprijateljila sa svima vama i vasim velikim optimizmom, a posebno sto vidim da svi jedno drugom pomazete koliko god je to moguce.

Ja se osecam za ove sve praznike dosta emocionalno, pa samim tim i moja panika ide gore dole , mislim da su najvise doprinele moje misli koje dosta puta bas ne mogu da kontrolisem....ali se maksimalno trudim kolko je to moguce.

Srecan Bozic svima koji slave i da nastavimo da se druzimo i izlazimo jedni drugim u susret koliko je to mogoce... :D
Za drugarstvo i druzenje!!!
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

Ćao Zola, pa ni tebe nije bilo ?!
Svi smo za praznike ''ushićeni'' - neko je tužan i pretužan ,a neko je srećan da to prelazi u euforiju....pa sad kako obrneš to mu dođe kao neko predpraznično raspoloženje!

Jel radiš ? Mislim da li radiš sa ljudima ,obično su ljudi za praznike kući sami pa često upadaju u emocionalne krize ,zato te pitam!? Ja ti se izvinjavam al ja tražila pa nisam našla ,možda si nam i pisala :oops: ,al ne vredi nisam videla?

Čujemo se
zola29
Aktivan član
Aktivan član

zola29

Post od zola29 »

:D Cao Minjab i svi prisutni!!! Prvo da ti se izvinem a i svima ostalima ,posto sam ja upotrebljavala malo slovo/m/ ili je mozda sve jedno? Da radim u jednoj velikoj trgovini, (pocinjemo u ponedeljak)posle praznika. Sto se tice drustva nikad nisam sama na poslu naprotiv mi i treba bar deset minuta u toku dana da budem u tisini... :cry: Nego za sve te praznike , moje misli su tu u Srbiji, jer mi to jedino fali iako dolazim maksimalno koliko mogu , ali nikad koliko bi ja htela...
Bez obzira na sve , ali neko od nas , kao ja nikada ne moze da se adaptira potpuno nigde osim odakle i potice......

Pozdrav svima i /cijemo se .....
Jasna60
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Sep 23, 2006 12:07 am

Post od Jasna60 »

Srecno svima jos jednom, a unapred i Bozic.

Ja sam se smrzla, sad sam vozila cerku kod drugarice, pa smo se usput posvadjale. Napolju je -7 stepeni, a ona polugola i kao, nije joj hladno. Pa sam rekla da ce od sutra da se oblaci kako treba ili nece nigde ici.

Radije cu da mi place kuci zato sto je ne pustim, nego zato sto je bolesna.

Htela sam vam poslati sliku da vidite kako je kod mene zavejano, ali ne znam, a sin mo se negde izgubio.

Zdrmala me neka alergija juce, sva sam bila crvena, ali danas je proslo.

Sledi topla kafa :P :P :P
Jasna60
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Sep 23, 2006 12:07 am

Post od Jasna60 »

Slika

Evo slike.
Ovo je put, setaliste ispred moje kuce.
Uteha Dakonu, da nije on jedini zavejan.
danka
Stalni član
Stalni član

Post od danka »

Jasna, ne vredi ti da se sekiras sto se cerke tice. Budi diplomata (samo nemam trenutnu ideju da ti dam u vezi diplomatije). Mozda da joj kupis od garderobe nesto sto bi joj se svidelo a sto greje...
Sto su deca starija, mi moramo biti lukaviji. ;)

A kad se samo setim koji minic sam u svoje vreme nosila i to usred zime.... a sada se moj dragi zgrazava kako njegova bratanica ide golog stomaka ("Pa, ona tek treba da bude majka, upropastice zdravlje! Vidis kol`ko zena ne moze da zatrudni kada zeli!" i sl sve k`o da ce mene devojka poslusati, a majku ne slusa sto se toga tice, inace je bas dobra devojka u svakom pogledu, a jos malo pa ce biti lekar... a i njen buduci je vec iskusan lekar, sta ima mi da se mesamo).

Ja sam sad u nekoj pauzi, a stalno imam neka posla.
A silne probleme mi deca imaju sa mojim unukom - ekcema se tako pogorsala da savetuju upotrebu oraloh imunosupresora sto je izazvalo i kod roditelja i kod svih nas pravi uzas (to je postirala bas nasa bratanica ovde na Pedijatriji i niko se nije javio ko je te lekove davao svome detetu).... a ekcema je bas tezak oblik, zimi se to jos pogorsava - lekari (tamo daleko, mada i ovde slicno lece) vrse veliki pritisak na roditelje koji nikako te lekove ne zele, ali meni se cini da uskoro prosto nece moci imati izbora.... a to je eksperiment jer se nema nekih iskustava sa decom...
Da mi nije te brige, ne bi mi smetalo sto imam tol`ko posla.
danka
Stalni član
Stalni član

Post od danka »

Pa, Jasna, kod vas se kanda putevi ne ciste... a deluje lepo, moram priznati, ali samo ako se gleda iz tople sobe.
pozdrav, :)
maja79
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Dec 23, 2007 1:07 pm

da se vratimo na koksaki...

Post od maja79 »

Prvo pozdrav svima .Drago mi je da sam pronasla ovu temu.Ja sam imala upalu srcanog misica od tog glupog koksakija pre 10 godina.Na kontroli kod kardiologa nisam bila 5 godina.Da li vi idete redovno?Da li pijete neke lekove za srce? Meni se ponovo pojavljuju slicni simptomi kao i pre 10 god pa se mislim koliko je ozbiljno>Tada su me uveravali doktori da to nije nista ,i da zivim normalno!Kako vi zivite?
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

# Zola ma kakve veze ima dal je malo il veliko slovo,ja nisam ni videla, iskrena da budem!

#Jasna kakav je to pejzaž, prava zimska idila!Što se tiče ćerke, ma svi smo imali te faze,meni je bilo omiljeno, operem kosu i napolje po ciči zimi ,da mi se naprave ledenice ....misliš da je neko mogao da mi objasni da ću da obolim od sinusa ,ha sad mi svaka reč odzvanja roditelja kad su mi vikali '' uništićeš se nisi ni svesna'' - nažalost sve je tačno što su pričali!

# Majo, dobro došla u klub,''virusdžija'' pa ima nas ovde neki su nadrljali od koxakija,neko od običnog virusa ,ali uglavnom oštetilo nam je srce i sad imamo problema neko sa tahikardijama,neko sa aritmijama!Koxaki može da se vrati ,mislim ,ne stiče se imunitet ako si to pitala.A meni je isto pre jedno 8-9 godina konstatovan dosta visok titar ,ali tad lekari baš nisu bili mnogo upućeni i vikali su da to nije ništa alarmantno ..... a ja poluživa.Zato sada već godinama snosim posledice te nemarnosti!
zola29
Aktivan član
Aktivan član

zola29

Post od zola29 »

:D Minjab, bas ti hvala puno, drago mi je da te takve /sitnice/ ne nerviraju.
:D Jasna , lepa ti je ta zimska idila , ovde je isto slicna na minus 24C, a za cerkicu , pa svi smo mi bili takvi, nego posto je vec odrasla, pa mozda dogovaranje nesto postigne?
Majo ne znam nista o tom virusu, ali te toplo pozdravljam i ne sumnjam da ces dobiti ovde dosta informacija koje ce ti bar malo pomoci.

:( Evo ja celo vece kiselinu u zelucu(bar tako mi je rekao dr. da je to) nego mi najvise smeta sto me boli ispod grudne kosti i tada ne mogu da disem, a ovu medecinu sto je dao, nikako ne odgovara zbog nus pojava.
Zamolila bi ako iko ima slicne probleme , da li je pronasao nesto sto mu bar malo olaksa iste. Dr. mi je prepisao -famotidine 40mg- jedna tableta na dan, ali nikako ne mogu da je podnesem .

8) Svima prijatan i lep vikend.....
maja79
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Dec 23, 2007 1:07 pm

Post od maja79 »

[quote="minjab"]
# Majo, dobro došla u klub,''virusdžija'' pa ima nas ovde neki su nadrljali od koxakija,neko od običnog virusa ,ali uglavnom oštetilo nam je srce i sad imamo problema neko sa tahikardijama,neko sa aritmijama!Koxaki može da se vrati ,mislim ,ne stiče se imunitet ako si to pitala.A meni je isto pre jedno 8-9 godina konstatovan dosta visok titar ,ali tad lekari baš nisu bili mnogo upućeni i vikali su da to nije ništa alarmantno ..... a ja poluživa.Zato sada već godinama snosim posledice te nemarnosti![/quote]

Hvala,to znaci da cu ipak morati na neku kontrolicu!
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

Pa znaš kako ,po meni je najbolje da se ipak konsultuješ sa nekim od lekara,nije uputno da te savetujemo mi ''virusdžije'' ,a ti nam se javljaj obavezno ,da vidimo ima li šta ,mada ja stvarno nisam čula da se nekom virus vratio!
A što se kontrola tiče ,pa ipak ako osećaš tegobe ....moraš , što bi zapuštala ,sve što se na vreme otkrije izlečivo je!
Odgovori