Jasna, ne vredi ti da se sekiras sto se cerke tice. Budi diplomata (samo nemam trenutnu ideju da ti dam u vezi diplomatije). Mozda da joj kupis od garderobe nesto sto bi joj se svidelo a sto greje...
Sto su deca starija, mi moramo biti lukaviji.
A kad se samo setim koji minic sam u svoje vreme nosila i to usred zime.... a sada se moj dragi zgrazava kako njegova bratanica ide golog stomaka ("Pa, ona tek treba da bude majka, upropastice zdravlje! Vidis kol`ko zena ne moze da zatrudni kada zeli!" i sl sve k`o da ce mene devojka poslusati, a majku ne slusa sto se toga tice, inace je bas dobra devojka u svakom pogledu, a jos malo pa ce biti lekar... a i njen buduci je vec iskusan lekar, sta ima mi da se mesamo).
Ja sam sad u nekoj pauzi, a stalno imam neka posla.
A silne probleme mi deca imaju sa mojim unukom - ekcema se tako pogorsala da savetuju upotrebu oraloh imunosupresora sto je izazvalo i kod roditelja i kod svih nas pravi uzas (to je postirala bas nasa bratanica ovde na Pedijatriji i niko se nije javio ko je te lekove davao svome detetu).... a ekcema je bas tezak oblik, zimi se to jos pogorsava - lekari (tamo daleko, mada i ovde slicno lece) vrse veliki pritisak na roditelje koji nikako te lekove ne zele, ali meni se cini da uskoro prosto nece moci imati izbora.... a to je eksperiment jer se nema nekih iskustava sa decom...
Da mi nije te brige, ne bi mi smetalo sto imam tol`ko posla.