ja samo na kratko,jer su mi tu rodjaci iz Nisa(svi

svima srecan Bozic i sve najbolje!
javicu vam se kada dodjem do "malo vazduha" i prostora u kuci!

caos!

Uh, oprosti, tek sad sam ovo videlaminjab napisao:
Sonia, pa jesi li išla da porazgovaraš sa nekim da vidiš odakle ti toliki strah od svega toga! Pazi i meni treba mnogo da zavolim ljude ( da zvuči čudno) ali je zaista tako jer,sam imala lošeg iskustva sa ''prijateljstvima'' pa gledajući postupke ljudi prema ljudima ...ma fuj, i shvatila da su mi veći drugari životinje kojima sam se posvetila kad god imam slobodnog vremena i nikad se ne bih ponovo vraćala na ideju da verujem 100% ljudima .
Naravno evo ovde sam upoznala mnogo divnih ljudi,sa nekima se i uživo videla, ali to je opet taj odnos ,osetiš ko je ''čovek'' a ko je praznina, tako da ipak možda je i izbor bitan .MAda bi možda bilo pametno da se posavetuješ sa nekim stručnijim ,pa ti da nekakav savet možda?
Ja ću biti još gora onda. Oprostite stvarnodr ivica napisao:Posto je raspolozenje opste veselo, a ja ne da nisam vernik, nego sam totalno na suprotnoj strani (evo, vec vidim pogrdne poglede od celokupne pravoslavne zajednice ovde, a i sire...) - ali ajde, ne zamerite svi koji verujete i slavite, moram da odvalim ono sto je jedan moj prijatelj - ateista odgovarao ovog dana:
Kazu mu "Hristos se rodi!"
On odgovara "Srecan mu rodjendan!"
Sta ce, covek, spontano mu doslo![]()
Jos jednom - ne zamerite, svima koji slave - sve najlepse. Ostalima - takodje!