anksioznost posle virusa!!!

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
tarcika
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Okt 14, 2006 4:56 pm

Post od tarcika »

cao,drustvo!

ja samo na kratko,jer su mi tu rodjaci iz Nisa(svi :lol: ),tako da su nam sve sobe u stanu prebukirane,a nemam vremena za "pauzu"... :lol:

svima srecan Bozic i sve najbolje!

javicu vam se kada dodjem do "malo vazduha" i prostora u kuci! :wink:

caos! :wink:
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od minjab »

Svima koji slave Božić

Hristos se rodi!
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Posto je raspolozenje opste veselo, a ja ne da nisam vernik, nego sam totalno na suprotnoj strani (evo, vec vidim pogrdne poglede od celokupne pravoslavne zajednice ovde, a i sire...) - ali ajde, ne zamerite svi koji verujete i slavite, moram da odvalim ono sto je jedan moj prijatelj - ateista odgovarao ovog dana:

Kazu mu "Hristos se rodi!"

On odgovara "Srecan mu rodjendan!"

Sta ce, covek, spontano mu doslo :D

Jos jednom - ne zamerite, svima koji slave - sve najlepse. Ostalima - takodje!
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

Kao što rekoh u temi ''savršen lekar'' zdravo je smejati se! A Božić i jeste za smeh :wink:

Pozdrav svima!
Sonia
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Okt 27, 2007 12:56 am

Post od Sonia »

minjab napisao:
Sonia, pa jesi li išla da porazgovaraš sa nekim da vidiš odakle ti toliki strah od svega toga! Pazi i meni treba mnogo da zavolim ljude ( da zvuči čudno) ali je zaista tako jer,sam imala lošeg iskustva sa ''prijateljstvima'' pa gledajući postupke ljudi prema ljudima ...ma fuj, i shvatila da su mi veći drugari životinje kojima sam se posvetila kad god imam slobodnog vremena i nikad se ne bih ponovo vraćala na ideju da verujem 100% ljudima .
Naravno evo ovde sam upoznala mnogo divnih ljudi,sa nekima se i uživo videla, ali to je opet taj odnos ,osetiš ko je ''čovek'' a ko je praznina, tako da ipak možda je i izbor bitan .MAda bi možda bilo pametno da se posavetuješ sa nekim stručnijim ,pa ti da nekakav savet možda?
Uh, oprosti, tek sad sam ovo videla :o Nisam bila dugo tu na forumu.
Elem, da, uglavnom je sve to zbog ne bas uzbudljivo proživljenog detinjstva i verovatno nisam od malena uspostavila dobru komunikaciju sa ljudima. U porodici mi je sve koliko-toliko okej, u poslednje vreme doduše užasno ali to ipak ne bih da pričam, ali to su sve uobičajeni problemi jedne osobe, ništa strašnije. Mnogo strašnijih ima.
Volela bih da mogu još više od sebe da dam, pogotovo osobama koje su oko mene, vole me i štite i to i zaslužuju. A ponekad osećam kao da nemam šta da dam.
Mislim da mi treba malo vremena da se i ja skrstim i shvatim šta mi je i ko mi je najbitniji.
Hvala ti na iscrpnom odgovoru u svakom slučaju! :D
Sonia
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Okt 27, 2007 12:56 am

Post od Sonia »

dr ivica napisao:Posto je raspolozenje opste veselo, a ja ne da nisam vernik, nego sam totalno na suprotnoj strani (evo, vec vidim pogrdne poglede od celokupne pravoslavne zajednice ovde, a i sire...) - ali ajde, ne zamerite svi koji verujete i slavite, moram da odvalim ono sto je jedan moj prijatelj - ateista odgovarao ovog dana:

Kazu mu "Hristos se rodi!"

On odgovara "Srecan mu rodjendan!"

Sta ce, covek, spontano mu doslo :D

Jos jednom - ne zamerite, svima koji slave - sve najlepse. Ostalima - takodje!
Ja ću biti još gora onda. Oprostite stvarno
Kad ulazi lik u crkvu i pop mu kaže Hristos se rodi a on njemu ,, Da, brate, ludilo,, :lol: :lol:
Jasna60
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Sep 23, 2006 12:07 am

Post od Jasna60 »

Ma humora nikad nije previse.

Ovde je haos od vremena. Na sav onaj sneg, dva dana je padala ledena kisa, a danas je bilo 8 stepeni, sve se topi.

Kod mene burno, kako bi inace bilo. Cerka mi pre dva dana, po onoj klizavici, zveknula na ulici, udarila glavom u zid, dosla kuci placuci. Prestravila sam se.

Ipak smo danas otisle kod lekara, posto je bolelo. A doktorica nas poslala u Sombor, za svaki slucaj. Naravno, sve je u redu, lepo smo se provozale.

Meni danas nesto preskace, valjda od kolicine hrane koju sam stamanila proteklih dana.
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

Eh, Jasna nikad mira! :cry: Može da preskače od hrane dijafragma pritisne podigne se i automatski idu ti ''divni'' osećaji od preskakanja :evil:

Ovde je magla kao u horor filmovima.Ja na svu ovu moju muku i nerviranje sa poplavom nemam neka značajna preskakanja, imam ih u toku dana ali ne da me onesposobe za rad......
sharky
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Okt 24, 2007 10:30 pm

...

Post od sharky »

Posto vidim da vi dosta kuburite sa "preskakanjem srca",postavicu vam pitanje:

uradio sam sve analize u vezi srca,po dva puta,ali nekad osetim to preskakanje!najvise pri sex odnosu tj masturbaciji.
nije nadjeno organsko oboljenje,ustanovljena je anksioznost.
e sad mene zanima.dali da opet nosim holter,i sve te preglede,dali da ocekujem ostecenje srca,i sta da radim!
znam da je sve to od napetosti, ali najgore mi je ono pri sex. odnosu!

Hvala unapred.
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

Pa ako je sve organski uredu,onda nema toliko mesta za brigu, naravno trebalo bi konsultovati nekog kardiologa ,objasniti da samo u tom slučaju se javljaju ''preskoci''
Ali to isto može biti na psihičkoj osnovi ,ali ako se prvo isključe sva ali baš sva moguća organska oštećenja!
sharky
Novi član
Novi član

..

Post od sharky »

organski je sve ok!
Kardiolog bukvalno vise nece da me vidi.zdrav sam navodno...
nego mene zabrinjava da neproizadje neshto lose iz tih aritmija,na nervnoj bazi!
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

E za to će morati neko od doktora da se javi , ja smem samo ono što sigurno znam.... :wink:
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

HEHEHEHE, opet ne mogu da odolim:

Ja bih se javio, ali mi ne radi nesto Internet, pa... Evo Vam moj mobiilni, pa se cujemo i vidimo popodne u mojo privatnoj ordinaciji

:lol: :lol:

Salu na stranu, aritmije su aritmije, a taj kardiolog nije jedini. neka vam urade stres-tst (ergometriju)... E, sad: stres opterecenja se za sada radi (uglavnom) samo dvema metodama, hodanjem po traci ili vozenjem bicikla. Postoje i stariji, manje pouzdani "stresovi" (stres-testovi), kao sto je Master step test i slicno, ali do sad niko nije odlucio da uzme seks ili masturbaciju kao sredstvo testiranja :)

Pozdrav!
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

HEHEHEHEHE
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ma ni ja ne mogu d'odolim

DOKTORE JEL SE MOŽ'?????? IZVINT'E ŠTO 'VAKO UPADAM ,AL PUNE MI RUKE PA MORAM ZADNJIM DELOM TELA D'OTVARAM VRATA!!

Sad šalu na stranu vratimo se malo :lol: ozbiljnosti :lol: !

# Sharky uradi test opterećenja, mada meni sa dosta ES niko nije tražio da uradim taj test!
sharky
Novi član
Novi član

.

Post od sharky »

ma radio sam i test opterecenja,navodno je sve ok!
neznam ni ja sta da mislim vise!
Odgovori