caos,drustvo!
majjo,bas me je obradovalo to sto je je MM ipak dobro!verujem da ti je pala stena sa srca!ipak saam i ja mislila da je malo previse da mu ne bude dobro,posle svega!bice sve kako treba,videces!kako si ti sada?jel nisi imala zakasnelu reakciju na stres posle svega?
minja,opet grlo...sto ne probas sa svim onim bombonicama za sisanje.ja uzmem one strepsils sa anestetickim dejstvom kada me boli grlo,a pored toga neke pastile(ne oriblete) lubenice koje dizu imunitet grlu.to mi je rekao jedan ORL i mogu ti reci da nisu lose,samo moras da ih duze uzimas!jel ima nesto za posao?ne znam da li sam vec pomenula da ovi "moji" imaju odredjeni datum do kog ne smeju nista nikome da kazu pa samo pozovu da se javis za dva dana na posao!

a ja svakog dana prolazim pored buduce banke i gledam kako napreduju radovi!

da siznes samo,jos vecu muku sebi stavljam na vrat!
mojoj cerkici se inficirala zanoktica pa joj je prstic na ruci bio ceo naduven!ja,naravno

,slusala o raznim komlikacijama pa sam je odmah u nedelju uvece vodila kod njene doktorke i ona nam rece da nije to ono na sta ja mislim ali ipak nam je dala antibiotik i previjam joj prst dva puta dnevno.sada je sve splasnulo i sredilo se,ali ja ne odustajem od previjanja jer ide u vrtic,pa nisam bas sigurna da je pustim tek tako...
imam jos da vam se "zalim":imam dva ispita za vikend i nemam pojma kako cu da stignem pa sam tako nesto mrzovoljna za ucenje,da ne mogu da vam opisem...valjda je blizu kraj pa me uhvatila mrza...
dakone,gde si ti?kako je?
Mrs.Parker,moj ti e savet da izvadis krv i to ce pojasniti mnogo stvari...
jasna,ne brini za cerku,bice to sve kako treba!
pozdrav,ljudi,odoh da pokusam da se skrasim nad knjigom!!!
caos!