Nije sve tako crno, sad ću da vam copy današnja dešavanja koja sam već postavila na gastro, ali pošto smo ovde "naši"

i pišemo o svemu, red je da uletim i ja sa nekim lepim vestima KONAČNO!!
Hej (sada ću i ja konačno u Tweety-nom fazonu sa smajlićima ), samo da vam javim da smo bili danas u bolnici i da dr kaže da je sve sjajno, da je rezultat odličan i da mu samo ne ide u prilog razvoj tehnologije i osetljivost testova!!!
Da je radjena kontrola na testovima koji su se koristili pre dve godine, bio bi sigurno negativan!!
Izem ti tehnologiju i dostignuća, kud baš tu da napreduje!!
"Pročitala" je rezultat kao "slabo pozitivan", nije predložila nikakvu dalju terapiju, samo normalan život bez masnog, gaziranog i alkohola.
Kontrola za 3 meseca, da se proprate transaminaze i da se eventualno uradi PCR, koji će kako stvari stoje, ovoga puta biti o ličnom trošku, ali to je rekla da zavisi od toga kakve će biti transaminaze i da će se o tome dogovoriti naknadno.
Eto, nije sve tako crno!!!
LJubim vas sve, puno mi značite i drago mi je da se ovde može pričati o svemu, i o lepom i o ružnom!!
A sada odoh da iskuliram malo, jer sam pravo sa vrata sela za komp da javljam svima lepe vesti, pa se vraćam da iščitam vaše poslednje postove, jer ih ovih dana zaista nisam čitala sa pažnjom

i nemam pojma šta se kod vas dešavalo (bila sam previše ubijena u pojam svojim stvarima i ne stigoh da mislim i na vas

nadam se da se ne ljutite, sve ću nadoknaditi, obećavam

)!