anksioznost posle virusa!!!

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od minjab »

Crni dr.Ivice Vama treba beneficirani radni staž :lol: :lol: :lol:

Majo stvarno si to rekla, al kad si u takvoj situaciji (svesna sam njenih godina i bolesti koja je tresnula) mogli ste svi da mi pričate ne znam ni ja šta kad sam očekivala najgore , ma neverni Toma.
Ma ne mogu ti opisati koliko sam srećna, al sam zato 4 dana non stop plakala ,oči mi ispale ko sarme :lol:

Ti, dr.Ivica i ja dežurni ,nema šta ,ajd pozdravljam vas i čujemo se!

P.S.
Da se pohvalim ,Majo znaš onaj posao ,gde smo trebale obe da konkurišemo .....mene zvali na prvi test u utorak ! Držte mi palčeve , a tebe ću da udavim , ma da sam ti ja poslala.....sad mi krivo,znaš koliko,bleso jedna!
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm

Post od majja »

minjab napisao: P.S.
Da se pohvalim ,Majo znaš onaj posao ,gde smo trebale obe da konkurišemo .....mene zvali na prvi test u utorak ! Držte mi palčeve , a tebe ću da udavim , ma da sam ti ja poslala.....sad mi krivo,znaš koliko,bleso jedna!
:D :D :D Držim ti fige!!! :wink:

Ma sve je to odlično, ali da mi je SADA još i to utrčalo..........obesila bih se o prvu banderu!! :-?

Dr Ivice, ajd sada ako putujete ka Beogradu, Minja i ja udruženim snagama da Vas presretnemo negde........da vidite i Vi da je ono naučno kloniranje nula u odnosu na nas dve!! :lol: :lol: :lol:
Mrs_Parker
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Sep 02, 2002 2:00 am
Kontakt:

Post od Mrs_Parker »

dr ivica napisao:Ja lecim narod, idem na treninge, spremam se za nova putovanja po Srbiji i Evropi, vodim sina u vrtic, ispracam cerkicu u skolu, i tako... Rutina. :)
Rutina? :D
Odakle toliko energije? Verujem da uz sve to i suprugu ljubavlju negujete. Otkrijte nam tajnu.
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

majja napisao: Dr Ivice, ajd sada ako putujete ka Beogradu, Minja i ja udruženim snagama da Vas presretnemo negde........da vidite i Vi da je ono naučno kloniranje nula u odnosu na nas dve!! :lol: :lol: :lol:

Ja se slažem sa Majom, sličnost je neverovatna!!!! Možda nas iskoristite u naučne svrhe i ne treba da postavljate dve dijagnoze ,pogledate jednu :lol: ,druga je već izlečena :lol: :lol: :lol: .....ma šalim se da mi popijemo neku vruću kaficu i ispričamo se .Ako ste u Beogradu javite nam se obavezno!

Majo sad su me zvali za posao ,moram da nađem nekog da mi pokaže kako da nacrtam tabelu u Exelu ( špansko selo) nikad ga nisam koristila, pa u utorak imam test! A mi se čujemo !
Jasna60
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Sep 23, 2006 12:07 am

Post od Jasna60 »

Ajde Minja uci, strebaj, nije to tako tesko, drzim ti palceve s obe ruke :lol: :lol:

Ja spremam veceru, posto mi klinci idu popodne u skolu, pa malo zavirila ovamo :wink: :wink:

Ovih dana moram ponovo u Sombor, po potpise, posto u 12.decembra idem opet sa cerkom u Novi Sad, da vidimo nalaz Holtera. Samo da znate, vec sam spakovala uput u tasnu :oops: :oops: :oops:

Cuvajte se ove grozne zimetine!
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Majjo, Minjam - ako smem da primetim, oba "klona" su jako lepa :) Evo, cim budem isao za Beograd, vidimo se (ja "blazen medju zenama") - a moja zena kad me dohvati, gotov sam :))

Salu na stranu, ner znam kad cu za BG, 14. decembra letim za Nemacku sa suprugom, drzim tamo seminar iz dziu-dzice i japanskog macevanja. Opet aerodrom :)

Ma vidimo se kad se vidimo, ima dana, samo neka ste svi zdravi i veseli.
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

dr ivica napisao:Majjo, Minjam - ako smem da primetim, oba "klona" su jako lepa :) Evo, cim budem isao za Beograd, vidimo se (ja "blazen medju zenama") - a moja zena kad me dohvati, gotov sam :))
Dr Ivice, hvala na komplimentu!!! :D

A sada ja bez sve šale, povedite i suprugu!! Tek je ona jedno divno i milo biće!! :D (ovo ne pričam napamet! :wink: )

Pa da, Vi ako idete 14.12. taman dok se vratite, nas dve će uhvatiti nalet PMS-a :lol: , unapred otkazujem u Minjino i svoje ime, zarad lične bezbednosti doktora!! :lol:

Minja, kakvi prevaranti. Ja sam zvala (još onda) i eksplicitno sam pitala da li je potreban Ex. rekoše da ne, već samo Word!! :evil:

Tu ti ne mogu pomoći, jer sa E. nemam pojma!! :oops:
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

Jasna učim oči mi ispale! :lol: A ti sad uput u ruke i ne ispuštaj i naravno javi kako je prošlo!

Majo ,ma goveda ,naoštrila sam se da nekom očitam takvu vakelu ,a sad je 3:15 ja sam od jutros za kompijuterom ,još sam uhvatila MB da on prelista i nauči pa da mi ''sažvaće'' gradivo ,al mi posle bilo žao pa smo zajedno do sad učili i naučili .Budu li me zezali ,časnu vam reč dajem napraviću lom ,jer sam čula ( naravno nepouzdano ) da su već radna mesta popunjena ....a ako tupim ovo za džabe :evil: .....

Dr.Ivice ,naravno da smo radi da vas primimo sa suprugom, pa još jedno u društvu - super ! Ako imate vremena javite nam se ,Majo ma možemo ovaj PMS da preguramo ( doduše mene ne vataju tako često grozna stanja) pa nadam se da neće ni sad.
Ako ste raspoloženi za jedno prednovogodišnje kafenisanje - ajte :lol: !

Jel se i vi rastužite u ponoć ( sad mi nešto pade na pamet) za N.godinu? :oops: -Ja redovno ,a ne znam zašto :oops: !

E sad je dosta buljenja u ekran oči su mi ko sarme!
tarcika
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Okt 14, 2006 4:56 pm

Post od tarcika »

ljudi,caos!

vidim,super ste!samo tako!
majjo,minja,o kakvom poslu je rec?
e,da sam vam blize,pa da vam ja sazvacem taj Excel,ide mi od ruke...ucila sam ga dve godine u skoli...

ja cekam poziv od ovih iz banke,rekose mi za tri nedelje...pa,cekam,cekam... :-?
a,da bude jos gore za cekanje,jel znate da sa prozora moje spavace sobe gledam lokal koji se skroz sredjuje bas za "moju" banku! :o
e,posao bi mi bio daleko,kao da idem da izbacim djubre iza zgrade!!!!zamislite,kko bi bilo super!a i cerkin vrtic je usput skroz,na dva minuta!!!

DR.IVICE,srecan put!

jasna,samo bez brige,bice sve u redu!javi rezultate obavezno!

dakone,sta je sa tobom?jel si zavejan?kako je kod tebe?

odoh da spremim muza za Beograd,imaju svecanost povodom dana firme(i to dva dana),pa ceo vikend "moraju" da se "muce"!-znam i sama da delujem kao ljubomorna kokoska,ne trebate nista da mi kazete!!! :lol:

caos! :wink:
Korisnikov avatar
dakon
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jun 15, 2006 7:16 pm
Kontakt:

Post od dakon »

Samo da se javnem :)

Pozdravljam učenike i nadam se da će biti sve ok :D :D :D :D :D

Nisam zavejan, začudo ali monotonija ovog mjesta me sistematski ubija, ali štaćeš što bi rekli ljudi stari, "takoti pao grah buraz" ebiga.

Stanje kod mene standard, preskakanja su malo povećana, ali se nedam u inat.
Pozdrav pa se kuckamo :wink: :D :wink: :wink: :wink: :D :D :D :)
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

minjab napisao: Majo ,ma goveda ,naoštrila sam se da nekom očitam takvu vakelu ,a sad je 3:15 ja sam od jutros za kompijuterom ,još sam uhvatila MB da on prelista i nauči pa da mi ''sažvaće'' gradivo ,al mi posle bilo žao pa smo zajedno do sad učili i naučili .Budu li me zezali ,časnu vam reč dajem napraviću lom ,jer sam čula ( naravno nepouzdano ) da su već radna mesta popunjena ....a ako tupim ovo za džabe :evil: .....

Ako ste raspoloženi za jedno prednovogodišnje kafenisanje - ajte :lol: !

Jel se i vi rastužite u ponoć ( sad mi nešto pade na pamet) za N.godinu? :oops: -Ja redovno ,a ne znam zašto :oops: !
Ne tupiš za džabe, jer svakako to može da ti znači za neki drugi put, a evo da te razuverim, dobrovoljno se prijavljujem da ti meni jednom prilikom "sazvaćeš" sve, pa ako ti nikada i ne zatreba-učinićeš dobro delo time što si naučila mene!! :lol: :lol: :lol:

Ja sam raspoložena za kafenisanje. :D

A što se tiče ponoći........pa šta da ti kažem, ne moraš ni da me pitaš. :lol: Ne da se rastužim, nego jedva suzdržim suze, a nekada mi ni to ne uspe. :roll:

Tarči, a tebi još nisu javili za posao? :roll: Bilo bi sjajno kada bi ti to uspelo, ja uvek maštam o tako nekom poslu "preko puta" :lol: , ne volim da putujem.......
A što se muža tiče, potpuno te razumem, ja se sva nakostrešim od tih proslava. :evil:

Dakone, drži se i ne daj aritmijama da te pobede. Baš mi je drago da si se javio, dugo te nije bilo.

Pozz svima!! :wink:
Sonia
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Okt 27, 2007 12:56 am

Post od Sonia »

Meni je jedna devojka pre godinu dana radila neki test, nešto za njen Fakultet. Uradila sam test i nije bila baš oduševljena njime. Rekla mi je posle da su rezultati začuđavajući, s obzirom da sam vesela osoba. Ispalo je da me je provalila u srž. Da se bojim ljudi malo, da nemam dobre odnose u porodici, da imam sindrom nevernog Tome i tako dalje.
Ali nisam to baš ozbiljno sve shvatila. Šta da se radi..
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

Ljudi ja sa suprugom savladah ono što mi treba iz Exela ( tj. on je učio iz neke knjige ,mozgao ,vežbao i sažvakao mi ono što mi treba :oops: ) znam sramota ,al kad voli da uči šta ću mu ja! :lol: A opet ja ne volim da idem a da sam ne spreman i eto spojismo lepo i korisno!

Majo ,naravno da ću ti sažvakati ,pa zar si sumnjala...uz neku toplu čokoladicu!

Tarci ,pa koliko bre čekaš poziv ,ja sam mislila da si počela da radiš čim te nema ovde.Ajd javljaj ,obavezno šta je bilo!

Dakone pa dobro si nam se pojavio,ja mislila ti si skroz zavejan :lol: :lol: .Ajd kad te uhvati to ''preskakanje'' piši ako ti je lakše ,meni lično nije ,al ako tebi jeste ,tu smo .... :wink:

Sonia, pa jesi li išla da porazgovaraš sa nekim da vidiš odakle ti toliki strah od svega toga! Pazi i meni treba mnogo da zavolim ljude ( da zvuči čudno) ali je zaista tako jer,sam imala lošeg iskustva sa ''prijateljstvima'' pa gledajući postupke ljudi prema ljudima ...ma fuj, i shvatila da su mi veći drugari životinje kojima sam se posvetila kad god imam slobodnog vremena i nikad se ne bih ponovo vraćala na ideju da verujem 100% ljudima .
Naravno evo ovde sam upoznala mnogo divnih ljudi,sa nekima se i uživo videla, ali to je opet taj odnos ,osetiš ko je ''čovek'' a ko je praznina, tako da ipak možda je i izbor bitan .MAda bi možda bilo pametno da se posavetuješ sa nekim stručnijim ,pa ti da nekakav savet možda?

Pozdravljam vas sve!
Korisnikov avatar
dakon
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jun 15, 2006 7:16 pm
Kontakt:

Post od dakon »

minjab napisao:
Pazi i meni treba mnogo da zavolim ljude ( da zvuči čudno) ali je zaista tako jer,sam imala lošeg iskustva sa ''prijateljstvima'' pa gledajući postupke ljudi prema ljudima ...ma fuj, i shvatila da su mi veći drugari životinje kojima sam se posvetila kad god imam slobodnog vremena i nikad se ne bih ponovo vraćala na ideju da verujem 100% ljudima .
Naravno evo ovde sam upoznala mnogo divnih ljudi,sa nekima se i uživo videla, ali to je opet taj odnos ,osetiš ko je ''čovek'' a ko je praznina, tako da ipak možda je i izbor bitan
Potpuno se slažem sa minjom, i ja sam se mnogo puta "opekao" od lažnih prijatelja.
Nekad sam strašno vjerovao ljudima, mislio sam ma nema puno zlobnih ljudi, ljubomornih i itd... Ali dok se čovjek dobro ne nasanka nekoliko puta nevjeruje...Najgore je kad znaš nekog godinama, misliš ono ortak 100% ruku bi dao zanjega a onda iznenada nož u leđa, zajebete ko niko dosad, he he he.

Srećom ljudi na ovom forumu vraćaju mi ponovo vjeru u ljude :D :D :D

POZDRAV :D :D :D :D :D :D :D :D
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

Pa eto tako Dakone prolaze dobričine!

Ljudi držte mi palčeve sutra idem na razgovor za posao, vežbala sam kao sivonja......A šta ću sutra da uradim ,samo da me ne rasturi trema!

Majo javljam ti se ''naživo'' sutra kad stignem! :lol:
A vama pišem šta sam uradila!
Odgovori