Ljudi ja sa suprugom savladah ono što mi treba iz Exela ( tj. on je učio iz neke knjige ,mozgao ,vežbao i sažvakao mi ono što mi treba

) znam sramota ,al kad voli da uči šta ću mu ja!

A opet ja ne volim da idem a da sam ne spreman i eto spojismo lepo i korisno!
Majo ,naravno da ću ti sažvakati ,pa zar si sumnjala...uz neku toplu čokoladicu!
Tarci ,pa koliko bre čekaš poziv ,ja sam mislila da si počela da radiš čim te nema ovde.Ajd javljaj ,obavezno šta je bilo!
Dakone pa dobro si nam se pojavio,ja mislila ti si skroz zavejan

.Ajd kad te uhvati to ''preskakanje'' piši ako ti je lakše ,meni lično nije ,al ako tebi jeste ,tu smo ....
Sonia, pa jesi li išla da porazgovaraš sa nekim da vidiš odakle ti toliki strah od svega toga! Pazi i meni treba mnogo da zavolim ljude ( da zvuči čudno) ali je zaista tako jer,sam imala lošeg iskustva sa ''prijateljstvima'' pa gledajući postupke ljudi prema ljudima ...ma fuj, i shvatila da su mi veći drugari životinje kojima sam se posvetila kad god imam slobodnog vremena i nikad se ne bih ponovo vraćala na ideju da verujem 100% ljudima .
Naravno evo ovde sam upoznala mnogo divnih ljudi,sa nekima se i uživo videla, ali to je opet taj odnos ,osetiš ko je ''čovek'' a ko je praznina, tako da ipak možda je i izbor bitan .MAda bi možda bilo pametno da se posavetuješ sa nekim stručnijim ,pa ti da nekakav savet možda?
Pozdravljam vas sve!