anksioznost posle virusa!!!

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od majja »

Tarči, sad ću da ti pošaljem na PP svoj mob, ako budeš imala vremena da se vidimo bar na kratko (ali imaj na umu da me jaaaako drma PMS :lol: i da stvarno nisam tooooliki namćor :lol: ).

Ja samo imam obaveze do 11.00 posle toga sam slobodna.

Stvarno treba iskoristiti priliku kad već dolaziš u BG!!! :lol: :lol: :lol: Svekru kaži da ponese lance da me veže, jer UJEDAM!! :lol: .

Minja........hoćeš da rizikuješ i ti??? :lol:
tarcika
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Okt 14, 2006 4:56 pm

Post od tarcika »

majjo,nema PP... :(
SVRATICU I MALO KASNIJE DA VIDIM DA LI JE STIGLA...BILO BI SUPER DA SE VIDIMO,PA MAKAR I NA KRATKO...

POZZ :wink:
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

tarcika napisao:majjo,nema PP... :(
SVRATICU I MALO KASNIJE DA VIDIM DA LI JE STIGLA...BILO BI SUPER DA SE VIDIMO,PA MAKAR I NA KRATKO...

POZZ :wink:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ETO TI GA SAD!!! SADA NA DELU VIDIŠ KAKO IZGLEDA MOJ PMS KOJI UKLJUČUJE I NEDOSTATAK MOZGA!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja ti ono lepo napisah i udaljih se od kompjutera i POTPUNO SAM ZABORAVILA DA TI POŠALJEM PP!!! :oops: :lol: :lol: :lol:

Evo, idem odmah........................................da ne bih zaboravila OPET!! :lol:
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

Pa dobro Tarči, gde si ti danas? Šta bi sa tobom? :roll:
Mrs_Parker
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Sep 02, 2002 2:00 am
Kontakt:

Post od Mrs_Parker »

Druga zrtva koksakija u skolskom dvoristu ove godine. Ucenik III gimnazije samo se srucio na odmoru. :-?
Moj sin ide u tu gimnaziju i sada je uplasen jer zna za moj koksaki.
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

Mrs_Parker napisao:Druga zrtva koksakija u skolskom dvoristu ove godine. Ucenik III gimnazije samo se srucio na odmoru. :-?
Moj sin ide u tu gimnaziju i sada je uplasen jer zna za moj koksaki.
:o :o :o :o :o :o
Jasna60
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Sep 23, 2006 12:07 am

Post od Jasna60 »

Je li to negde pisalo?

Ako moja cerka vidi, opet ce je spopasti strahovi, a taman se malo smirila.

Ja bas nesto izbegavam da citam takve vesti, ali ne moze se sve preskociti.

Vidim da ste dobro, mene spopala neka glad, samo idem pokuci i tamanim hranu. I danju i nocu. :-? :-? :-?
Mrs_Parker
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Sep 02, 2002 2:00 am
Kontakt:

Post od Mrs_Parker »

U novinama koje ja citam nije pisalo. Deca su u gimnaziji bila uznemirana pa su bili doktori, ili ko vec i objasnjavali im jedno dva sata. Kritikovali su nastavnike fizickog vaspitanja sto ne obracaju dovoljno paznje kao da su oni lekari pa prepoznaju simptome. Bitno je da su proveru u Torlaku prakticno onemogucili onome ko nema mngo novca.
Uf kako sam ljuta. Htela sam jos pre dve godine da osnujem drustvo za prava obolelih, jer znam koju sam ja golgotu prosla kroz njihove komisije. Znam mnogo ljudi koji su jos gore prosli od mene. Mislila sam da se to drustvo bori za prava pacijenata obolelih od koksakija i da se bori za uvodjenje protokola za lecenje koji bi za sve bio isti. Da imam to drustvo bar bi mogli da damo zvanicnu izjavu.
... nisam jos nasla snage za to jer znam da je to teska borba. Zato sam ljuta. Ljuta sam i sto sam kolateralna steta socijalnih sluzbi i komisija koje ne postuju ni jedno slovce lekara koji o pacijentu brigu vodi. :evil:
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am

Post od minjab »

Evo me samo na kratko, jedva se iščupah ( nisam još al ide na bolje) nadrljali smo i MB i ja od nekog mutiranog virusa :lol: .Šta je ovo ljudi moji ,ni virusi nisu ko što su nekad bili.

Javljam se kad prezdravim ,sva sam malaksala ,samo da vas pozdravim!

Mrs.Parker ,na žalost na Torlaku ko ima 18600 može da uradi na svoju ruku analizu ,a za ostalo ,bar da lekari umeju (čast pojedincima koji se trude ,a ima ih ,to znam i iz svog iskustva , ali ima i onih koji su tu samo da bi se u javnosti pričalo da su doktori ,ma žalpsno)da prepoznaju ko je za Toprlak ko nije,jer i tu ima mnogo zloupotrebe.
Ma sve u svemu je tužno što nam je tdravstvo i školstvo poslednja stepenica na koju iko obraća pažnju ,bitno da imamo banaka :evil: (samo ne znam dal smo toliiiiko bogata nacija) ma ufff!Ne smem da se nerviram imam temperaturu.....

Pozdrav svima! :wink:
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

Ti si i dalje pod temperaturom?? :o :(

Nadam se da miruješ...... :roll:

Pozz svima. :wink:
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

Mirovala dok sam imala temperaturu ,ma smlatila me i da sam htela nisam mogla da mrdnem ,svaka koščica me bolela.....
Al evo prvi dan da nemam temp, mada sam još dronjava...Kakav je ovo mutant bio :lol:
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

E samo da ti kažem, najbitnije je da SADA miruješ-da ti se ne bi vratilo!!

Ne luduj nego se skrasi još par dana! :lol:
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

Ljudi ,gde ste bre.Ja sad gvirnuh ovde nigde se ništa mrdnulo nije :lol: !

Jel ste živi?

Ja sam bolje ,a i ne znam dal sam pisala da mi se kuca šlogirala.Bila sam očajna ,ma nisam znala za sebe( nisam mogla da verujem da sam patila kao da mi je deo porodice,a i jeste samnom je pola mog života i volim je neki put pa i više od svih :lol: ) E kažem sad ''bila'' jer se za 8 dana oporavila skoro skroz,a veterinari su predviđali da zbog njenih godina nema niša od nje! Sad je skoro ok, samo se još malo prevrće kad ide na levu stranu i glava joj je nakrenuta na levo.....ma ja sam presrećna samo da mi je živa i da se oporavlja!

Eto kod mene je to novo, a do danas ne znam ni dal sam imala snage da kicnem po neko slovo,koliko mi je teško bilo!

Sve vas pozdravljam i javite se po neki put! :wink:
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

minjab napisao:E kažem sad ''bila'' jer se za 8 dana oporavila skoro skroz,a veterinari su predviđali da zbog njenih godina nema niša od nje! Sad je skoro ok, samo se još malo prevrće kad ide na levu stranu i glava joj je nakrenuta na levo.....ma ja sam presrećna samo da mi je živa i da se oporavlja!
E sad ću da upotrebim onu rečenicu koju mrzim najviše na svetu :lol: : ETO, JEL SAM TI JA LEPO JOŠ ONDA REKLA DA SE NE SEKIRAŠ, DA ĆE SVE BITI OK I DA ZNAM MNOGO KUCA KOJE SU SE LEPO OPORAVILE NAKON TOGA!? :wink:

Drago mi je da si bolje. :wink:

Kod mene ništa novo, zato se i ne javljam....... A šta je sa ostalima? :roll:
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Ja lecim narod, idem na treninge, spremam se za nova putovanja po Srbiji i Evropi, vodim sina u vrtic, ispracam cerkicu u skolu, i tako... Rutina. :)

Pozdrav!
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
Odgovori