jao,majjo,potpuno te razumem...kada sam ja imala zadnji put taj "ispad" u vidnom polju JEDVA sam sebe iskontrolisala da ne panicim...a znas kako?bilo je vece i ja izasla na terasu(podalje od ograde

) i posto je bilo mracno,mnogo manje sam primecivala da ne vidim dobro!ali,napravices napredak da kada ti sve prodje ti se vratis u normalu i nastavis dalje kao da nista nije bilo...a odvratan je osecaj,majke mi...iako sam sve proverila i dosla do zakljucka da je ta sugava migrena,opet nije ni malo prijatno..
evo,i ja jutros cerku vodila u vrtic i vracala se sa jednom(veoma pricljivom)mamom kuci,tako da sam 45 minuta stajala na ovoj hladnoci i tako je pocelo da mi se vrti u glavi,ali ne od panike...imala sam utisak da je od onog ledenog vazduha...samo nestabilnost i zapusi mi se desno uvo!sedoh na neke stepenice i nastavih razgovor sa zenom i bilo mi bolje.da li je od mog niskog pritiska ili od hladnog vazduha-nemam pojma,ali srce je bilo ok i nisam osecala nikakvu slabost,kao sto znam u napadima...
desava mi se u zadnje vreme,tako ujutru na hladnoci da mi se zapusi desno uvo i cim se savijem kuci da izujem cipele-ono se skroz otpusi...pojma nemam....
"narucila" sam muzu da mi kupi onu pokretnu traku za trcanje.deluje mi super za kondiciju preko zime...pa cu da je stavim u dnevnu sobu,pa neka se cudi narod,sta me briga,moram sebi da ugodim...
sta mislite o njoj?mislim da je bolja od bicikle,a?
majjo,ajde javi se meni nekada kada ti je tesko,jer ja imam sigurno vise vremena nego DR.IVICA?dobro,ne mogu da ti pomognem strucno,ali bar da znas da nisi sama,bice ti lakse...
nikada mi nije palo na pamet da,ako nista drugo,mozemo da razmenimo privatnim porukama brojeve telefona pa da caskamo...sta mislite?
minja,kako je?vi ste bas zaribali...jedan decko koji je zavrsio famraciju i radi,rece mi da je onaj coldrex najbolji za prehlade i grip...kaze sa se posle dva sata zaustavlja i kijavica i slomljenost...pitaj nekoga pa probaj...
odoh sada da se smrznem opet napolju,a nisam se ljudski ni sada zagrejala,ali sta cu kada moram!ovi moji "radnici" po kuci mi zadali hiljadu obaveza,a kao samo oni rade,ja se odmaram...
caos!