Pozdrav!
U pravu ste da sam malo 'rasprodat", putovao sam skoro 24 sata kad se uzmu u obzir sva cekanja po aerodromima, inace, sam let od Washingtona do Minhena i od Minhena do BG traje ukupno oko 11 sati. Amerika je cool, sta da kazem, bolje da ne pisem puno, ima i ljudi koji imaju predrasude. Bio sam sudija (oni ne daju da se takmicite na njihovom sampionatuako niste drzavljanin Amerike) dobio sam neku pocasnu zlatnu medalju za najboljeg sudiju (kod nas toga nema, ali "ajde, zasto da ne!), i jos neku plaketu jedne institucije u SAD kojoj zbog pojedinih ljudi koji kod nas mrze Ameriku i Amerikance necu da kazem ime
Video sam sve one silne spomenike u Washingtonu, da ne nabrajam, posetio Kenedijev grob, posetio nekoliko Smithsonian muzeja, dirnuo kamen sa Meseca, slikao se ispred Apola 11, cak sam video i kolonu u kojoj su projurili Bush i Chejni! Putovao sam kroz Virdziniju, Merilend, Zapadnu Virdziniju, prosao kroz Pensilvaniju i video Pitsburg, odvezao se sa prijateljima do Buffala i do Nijagarinih Vodopada i bio tamo 3 dana, sreo se i sa sestrom, koja zivi sa porodicom u Torontu... I tako. Bilo je bas OK, da samo pomenem da sam od prijatelja iz americkih i medjunarodnih organizacija za brilacke vestine i sportove dobio na poklon i japanski mac star 200 godina, ni sam ne znam kolika mu je vrednost, ali to je za mene ogromna cast...
Juce sam sa suprugom i sirom familijom odmah slavio cerki rodjendan, danas odmah na posao sa pacijentima, sutra isto, popodne privatni pregledi, sutra popodne jos imamo i godisnju skupstinu Dijabetoloskog Saveza Srbije u Beogradu (bicu u KBC Zvezdara). U subotu jos jedna proslava, u nedelju opet dolazim u Beograd, i tako redom. Prvog vikenda u decembru sam dva dana u Vrscu, imamo Kup Srbije u jujutsu sporti ("dziu-dzica') i japanskom macevanju, a u decembru letim i u Nemacku, gde drzim dvodnevni seminar Nemcima iz japanskog macevanja. I tako redom
Cujemo se i ne zamerite sto nisam tu tako redovno.
Pozdrav svima!
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.