anksioznost posle virusa!!!

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od majja »

minjab napisao:
MAjo ,pa šta da dodam ,s' kim ti je najluđa topla čokolada ! :lol: Ja nemam ništa da dodam osim da sam uveče imala malo aritmija :lol:
.........a ja danas imam grozne vrtoglavice ceo dan!! Poludecu od njih!!! :evil:

Minja, ajd da osnujemo komunu, mozda nam tako bude ok!! :lol: :lol: :lol:

Tarci zelim ti lep provod a kad god pozelis (a da minju i mene ne drma pms 8) :lol: ) obavezno moramo da se vidimo, bas smo te i spominjale da bi bilo sjajno da si blize!!

Odoh da :wink: se vrtim malo.......... :evil: :-?
Korisnikov avatar
dakon
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jun 15, 2006 7:16 pm
Kontakt:

Post od dakon »

Samo da se javnem a Bogami i malo požalim evo i mene već dva dana drže vrtoglavice :evil:

Valjda vrijeme(opet ono glavni krivac) :o :) :D
Jasna60
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Sep 23, 2006 12:07 am

Post od Jasna60 »

Kakvo jutro, napolju je mraz, -1 stepen. Gotovo je, stize zima.

Bile smo u Novom Sadu, sad cekamo da se ocita Holter, pa da vidimo je li bolje.

Ja sam bila na UZ. Ovde kod nas u Domu zdravlja radi jedna doktorica, tek je pocela. Nekada je bila moja ucenica - a sto vreme leti.

Kaze - zuc mi je jako mala, ne vidi ona sta je, da idem na CT.

Sad stvarno vise ne znam gde da idem i sta da radim.
tarcika
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Okt 14, 2006 4:56 pm

Post od tarcika »

jasna,bas bezveze sto se sada brines oko toga.. :cry:
ma,bice sve u redu...
javi nam rezultate holtera...

dakone,znaci majja i ti se "ljuskate" po celi dan...jel je pritisak ok?ako nije nizak,probaj da pijes malo cajeva "za zivce"...ma,vreme je bas ludo...jutros mraz,sada kod mene sunce,toplo...

minja,kako si ti?
ma,blago majji i tebi...mozete da se vidjate cesto i da se smejete svemu i svacemu,a da medjusobno rzumete sve sale(narocito one na svoj racun :wink: )...

kod mene nema nista novo,ovih dana sam bila dosta sa svojima iz Nisa,pa nam je bas bilo lepo,iako sam bila glavna domacica,nije mi padalo tesko...bas mi je nekako prijalo drustvo mojih...

pocela su mi predavanja,tako da krecem u akciju...hvatam zalet za ove ispite koji su mi ostali...

pozdarvljam vas sve,pa se cujemo...

kada dolazi DR.IVICA?

pozz:wink:
Poslednja izmena od tarcika u Uto Nov 06, 2007 1:38 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
tarcika
Aktivan član
Aktivan član

Post od tarcika »

duplirala se poruka.. :-?
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am

Post od minjab »

Jasna a da se raspitaš ko glasi za dobrog doktora ,pa da probaš da dođeš do njega?

Tarci ,malo preskače i to kako počne hladnoća, ma više mi je muka od zime ,em se tresem napolju em mi još treba preskakanje!Ma užas ,a tek je zima počela!

Ja danas bila u onom novom Delta City-ju, a mrsko mi bilo jer sam protivnik ''G-dina ''koji je vlasnik istog i rekla sam da mu neću kročiti u njegov kapital al .......rekla pa porekla -šoping je šoping :lol: Stigli smo do drugog sprata i pali na nos ,ma ogromno je ,treba ti ceo dan i kad poče gužva mi se pokupismo i napolje!

Dakon jesi'l zavejan? Kako srce vrtoglavice??

Danka gde si ? Ima li šta novo kod tebe ?
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Pozdrav svima. Veceras sam stigao iz Amerike. Odmaram se dan-dva, pa na posao i (a i na forum).
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

Dobra nam došli doktore :lol: :lol: :lol:

Kako ste prošli u Americi? I odmarajte ,let je bio dug :D 8) :D .......
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm

Post od majja »

Jasna, tebe je baš poteralo!! :(

Tarči kod tebe je baš........da ne ureknemo!! :)

Dr Ivice, dobro nam se vratili, očekujemo kratak izveštaj sa proputovanja i detaljan opis leta, koji je trajao.......koliko?!?!?! :o
minjab napisao: Ja danas bila u onom novom Delta City-ju, a mrsko mi bilo jer sam protivnik ''G-dina ''koji je vlasnik istog i rekla sam da mu neću kročiti u njegov kapital al .......
:lol: :lol: Ko bi rek'o da se i u ovome slažemo?!?!?! :lol: Ma neeeee, bila bi frka da se ne slažemo!!! :lol: :lol: Ali ja nisam popustila i nisam bila i neću ni da idem!!! :lol: :lol:

Inače, meni se ne vrti, ali standardni problemi se vrte oko mene! :-?
Korisnikov avatar
dakon
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jun 15, 2006 7:16 pm
Kontakt:

Post od dakon »

Pozdrav DR Ivici :D Kako je bilo na takmičenju?

Prođeme vrtoglavica kako došla tako i otišla, ma promjena garant.

Srećom nisam zavejan, snijeg je okopnio, ha ha ha samo ja nekopnim iako skoro ništa nejedem ebiga :D

Vidim i viste ok toje super :wink:

Pozdrav :wink:
jjelena
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Nov 03, 2007 6:06 pm

:-)

Post od jjelena »

Da li bi mi neko mogao objasniti kakve veze sa zdravstvenim stanjem ima povecan IgG koksaki, posto mi je infektolog rekao da medicina NE POZNAJE tako nesto kao hronicna koksaki infekcija, a akutna traje samo par dana, kao grip. Zasto se uopste odredjuje koliki je taj IgG? OK, ako je bilo infekcije antitela morajuda postoje, ali cemu ta gradacija IgG-a ako on nije bitan? I zasto se javljaju tegobe kao blago povisena temperatura, koja traje i traje, malaksalost, umor itd dok se vrednost tog IgG ne smanji do normalnih vrednosti???
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

jjelena ja bih ti predložila da napišeš novu temu ,jer ako je dr.Ivica ne vidi drugi tek nema ko da ti odgovori ,mi koji smo ovde se baš nešto ne razumemo u stručnije savete! Srećno i sve ostalo što možemo ovde da te posavetujemo,a da nije mnogo stručno, tu smo! :wink:

Dakone znači nema više ''ringišpila'' :lol: ?

Majo,pa šta je sad gde si ,nema te ni na telefonu ni na sajtu? Mada nisam baš pomno sve pratila ....a i mob mi nije baš uvek uključen :oops: :lol: :lol: !

Ostali šta je sa Vama, nema nam dr.Ivice dal se oporavio od puta ,pa nije bio 9 dana ,mora da je ''rasprodat'' na sve strane :lol: :lol: :lol: !
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Pozdrav!

U pravu ste da sam malo 'rasprodat", putovao sam skoro 24 sata kad se uzmu u obzir sva cekanja po aerodromima, inace, sam let od Washingtona do Minhena i od Minhena do BG traje ukupno oko 11 sati. Amerika je cool, sta da kazem, bolje da ne pisem puno, ima i ljudi koji imaju predrasude. Bio sam sudija (oni ne daju da se takmicite na njihovom sampionatuako niste drzavljanin Amerike) dobio sam neku pocasnu zlatnu medalju za najboljeg sudiju (kod nas toga nema, ali "ajde, zasto da ne!), i jos neku plaketu jedne institucije u SAD kojoj zbog pojedinih ljudi koji kod nas mrze Ameriku i Amerikance necu da kazem ime :)

Video sam sve one silne spomenike u Washingtonu, da ne nabrajam, posetio Kenedijev grob, posetio nekoliko Smithsonian muzeja, dirnuo kamen sa Meseca, slikao se ispred Apola 11, cak sam video i kolonu u kojoj su projurili Bush i Chejni! Putovao sam kroz Virdziniju, Merilend, Zapadnu Virdziniju, prosao kroz Pensilvaniju i video Pitsburg, odvezao se sa prijateljima do Buffala i do Nijagarinih Vodopada i bio tamo 3 dana, sreo se i sa sestrom, koja zivi sa porodicom u Torontu... I tako. Bilo je bas OK, da samo pomenem da sam od prijatelja iz americkih i medjunarodnih organizacija za brilacke vestine i sportove dobio na poklon i japanski mac star 200 godina, ni sam ne znam kolika mu je vrednost, ali to je za mene ogromna cast...

Juce sam sa suprugom i sirom familijom odmah slavio cerki rodjendan, danas odmah na posao sa pacijentima, sutra isto, popodne privatni pregledi, sutra popodne jos imamo i godisnju skupstinu Dijabetoloskog Saveza Srbije u Beogradu (bicu u KBC Zvezdara). U subotu jos jedna proslava, u nedelju opet dolazim u Beograd, i tako redom. Prvog vikenda u decembru sam dva dana u Vrscu, imamo Kup Srbije u jujutsu sporti ("dziu-dzica') i japanskom macevanju, a u decembru letim i u Nemacku, gde drzim dvodnevni seminar Nemcima iz japanskog macevanja. I tako redom :)

Cujemo se i ne zamerite sto nisam tu tako redovno.

Pozdrav svima!
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

Ma kako da vam zamerimo ,pa vi se raspadoste, još ćemo mi vama da pomažemo ako ne usporite malo :lol:

Kakav divan gest za mač, pa to je stvarno čast!Lepo ste Vi iskoristili ''Ameriku'' videli ste dosta stvari za tako kratko vreme ,divno!
I da, SREĆAN RODJENDAN 8sa zakašnjenjem) ćerkici, puno zdravlja i sreće i ljubavi u životu!
tarcika
Aktivan član
Aktivan član

Post od tarcika »

DR.IVICE,svaka Vam cast!pa,vi bas vodite aktivan zivot...to nama ostalima daje zadatak da se i mi aktiviramo i da radimo "punom parom"!
i ja cerkici cestitam rdjendan i da ga slavite zajedno jos sto godina pa posle sta bude! :D

minja,majjo,meni se bas svrlja po tim velikim trznim centrima....ih,kako bi bilo lepo da zajedno mozemo da opustosimo te prodavice,cije god da su... :D

ljudi,iskrsla mi je jedna mogucnost(koja je naravno,jos daleko i neizvesna)da se zaposlim u jenoj banci koja otvara filijalu kod mene...nije propast(kako kazu) sto jos nisam zavrsila fax,posto im odgovara moj prosek i izvesnost da zavrsavam sigurno ove godine,znanje engleskog i rad na racunaru.kada bi znali sta sve gledaju,to je cudo:da li sam udata i da li imam decu,sto zelim da radim bas u njihovoj banci,test inteligencije i opste kulture i jos mnogo toga...
ovaj momak koji je bio zaduzen da nas testira kaze da je imam sve potrebne uslove da me prime,ali da moram da cekam da se jave iz Beograda pa da idem opet na neki glavni intervju.

ogromna procedura i zato se jos uvek ne nadam mnogo..jos znam kako se prmaju(bar ovde kod mene) ljudi u banke... :x

ali,dobro,vredi pokusati...bas bih volela da mi to uspe,ali videcemo...znam kako uvek kada se mnogo ponadam-nesto iskrsne!

jasna,kako si ti?ima li nekih rezultata?tvojih,cerkinih?

dakone,kako kod tebe?

pozdrav svima!

cujemo se! :wink:
Odgovori