anksioznost posle virusa!!!

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od minjab »

Dakone pa ti si genije, zaljubila sam se u tvog ljubimca,kako je tako pitom ,moja dva divljaka kad uđem u sobu počnu da beže ko da sam strašilo i boje me se ,a imam ih 3-4 godine - užas, a ja bih ih tako mazila,baksuzi!

Majo ma dobro je malo me zezaju aritmije ,ne znam koji im je đavo !

Jasna jel samo na pregled u bolnicu ili ...?

Ja sad odoh ,nešto sam ne raspoložena ,valjda zbog ovog sumornog vremena ,kakva kišuradča,ma užas,sumorno i tmurno

Ne zaboravite da pomerite sat ,da spavamo malo duže!

Dr.Ivice šta je sa vama?
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Tu sam, ali ujutru letim za Ameriku, p anema vremena da pisem puno.

Cujemo se za 9 dana!
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
glista
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Jul 25, 2007 2:34 pm

Post od glista »

Majo,Jasna,hvala na pitanju,nije lose.Nekad je ok,a nekad........ :(
Ovo vreme mi tesko pada,ali sta da se radi,proci ce i to.
Sta se kod vas desava?
Sta ima novo?
Pozdrav
Idi kuda te srce vodi
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

Dr.Ivice sretan put, lep provod i donesite nam neke lepe vesti sa onog kraja sveta :lol: !
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm

Post od majja »

Dr Ivice, srecan Vam put!! :D :D :D :D

Nista od naseg sastanka na aerodromu........ :lol: Verovatno neki drugi put, ali kako se mi organizujemo - tesko. :( :lol:

Ali ko zna zasto je to dobro?! Mozda bi od Minjinog i mog PRESKAKANJA odlozili let i evakuisali ceo aerodrom zbog potresa!!!! :lol: :lol: :lol:

Glista, i kod mene je tako-tako. Nesto sam $^&*$^*&#@.

Proci ce...........
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

E moja Majo , bolje da krene čovek sam ipak je to dug put,treba čovek da ima traume ceo put! :lol: :lol: :lol:
tarcika
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Okt 14, 2006 4:56 pm

Post od tarcika »

cao,drustvo...
DR.IVICE,srecan put i sve najbolje!!!
majjo,minja,propade plan "uvlacenja" vas dve u avion na silu...dobro,drugi put!!! :wink:
glistosta ima?jel bar malo bolje?
drustvo,moja cerkica zaradila neku upalu grla,pa dva dana nismo mogli da spustimo temperaturu ispod 38!sada je bolje,nema temp.,ali je jos boli grlo...nisam spavala dva dana lezeci,pa sam sva ukocena,boli me glava,dobila sam,a pored svega cerkica pije cliacil,pa je samo proveravam! :-?

tako...javicu vam se kada izadjemo iz virusa!!!! :lol:

pozz :wink:
Jasna60
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Sep 23, 2006 12:07 am

Post od Jasna60 »

Kod mene sve nesto naopako. :-? :-? :-?

Juce sam isla u Sombor, po one potpise. I kad sam se parkirala ispred bolnice primetila sam da sam zaboravila uput. Lepo se vratim za Apatin (20km u jednom pravcu), pa ponovo. Cerka se smejala celim putem. :cry:

Celo prepodne smo provele tamo.

Kad smo se vracale, kao i uvek jurio nas je copor pasa lutalica. Ovde kod nas ima ih za izvoz. I naravno, jednog sam zakacila. On skocio na noge i odjurio, a meni se odvalio auspuh. :-? :-?

Idemo u cetvrtak i petak u Novi Sad, na Holter, javicu se.

Pozdrav.
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

Tarci znaš da smo se Maja i ja iskafenisale ko lude ismejale i super nam je bilo!Pomenule smo te da si bliže ......Nema Maje da potvrdi mora da joj je topla čokolada tresnula u glavu! :lol: :lol:

Jasna pa gde bez uputa na toliki put?A što se tiče lutalica ,nemam komentar pošto sam strašno slaba na iste i jako mi je žao što je čovek krivac što ih je toliko na ulici, roditelji odnesu deci da se malo poigraju i ....na ulicu ,obaveza je to! Pa oni su gladni žedni ....ma da sad ne držim govor :lol: , a niko se ne pita ni za ljude ,baš će država da misli o životinjama!

Ma gde živimo ,i međ' kakvim ljudima ,zato i volim više životinje! :lol:

Inače kako vas sve redom služi zdravlje i ....dok nema dr.Ivice :lol: .....promena vremena? :lol: :lol: :lol:
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Evo i mene!! Samo da vam kazem da kad god pomislim na Minju odmah mi se popravi raspolozenje! Ja prosto ne mogu da verujem da smo toliko ISTE!!!! 8) :lol: :lol: :lol: Kao dva klona!!! :lol: :lol: :lol:

I MORAM da vam kazem da mi je rekla da je ocekivala da ce lupom da me trazi :lol: :lol: i da nisam tako mala kako me je zamisljala!!

Iiiijaaaaaaooooooo sto sam velikaaaaa!!! :lol: :lol: :lol:

Ali to je sve zbog toga sto smo se videle na 12 stepeni, da je bilo 30 utisak bi bio drugaciji!!! :lol: :lol: :lol:

Jasna bas voli da putuje!! :lol:

Odoh da spavam, ustajem za 4 sata ne znam kako cu preziveti sutrasnji dan!!

Ljubim vas sve!!! :wink:
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

I MORAM da vam kazem da mi je rekla da je ocekivala da ce lupom da me trazi i da nisam tako mala kako me je zamisljala!!
Pa jel ste vi stekli po priči da je ona kao mravić? :lol: :lol: Ja očekivala da ću da je jurim lupom ,kad ono osoba normalna a ne malešna..........i sa njom nema šanse da imate aritmiju :lol: :lol:

Mi smo sedela dva sata i na kraju kad pođoh kući idem i smejem se ulicom.....nije nikakav poremećaj :lol: ,mogli su i da me privedu ,ali nisam mogla da skupim usta ,kako smo se super provele!

I još nešto nismo bile blizu urgentnog,mislim ,kolima 5 min,ali pešice ohohooo :lol: :lol: , ma nismo ni pomislile na boleštine 8) ,jel da Majo, samo smo se sklonile da nas promaja ne produva i tako :lol: :lol: :lol: :lol: ,ma kad nas posetite u Beogradu videćete.

Evo dr.Ivica može sledeći da probije led ,kad se vrati iz ''Ameriku'' vodimo i njega pa nek am kaže utiske! :lol: A vi kad Vam dune tu smo....
Mrs_Parker
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Sep 02, 2002 2:00 am
Kontakt:

Post od Mrs_Parker »

E koliko se vec dogovaramo sa dr Ivicom... mogli bi malo biti reseniji za susret. :D
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

:lol: :lol: Minja i ja smo danas u cast i slavu upoznavanja prodefilovale kroz ceo Bulevar i na kraju se pocastile toplom cokoladom na Trgu!!! :lol: :lol:

Ovo danas je bila predugacka mars ruta i mislim da se necemo izvuci bez upale misica!! Ne pamtim kada sam ovoliko dugo pesacila!! :lol:

Mrs Parker, evo nas dve smo probile led, nema aritmija, nema panika samo gomila smeha, pa ko god pozeli.......tu smo!! :wink:

Minja, ja govorim i u tvoje ime, al to ti dodje na isto - kao da se i ti javljas! :lol: :lol:
tarcika
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Okt 14, 2006 4:56 pm

Post od tarcika »

SVAKA CAST ZA SUSRET!!!
bas mi je drago da ste se videle...volela bih da sam blize pa da mogu samo da vam se javim i da se slatko ispricamo uzivo...ali,dobro,bice valjda prilika...

ja cu danas najverovatnije u Nis kod mojih da malo prosvrljam po prodavnicama...odavno nisam za svoju dusu ojadila novcanik moga muza... :wink:

nadam se da ste svi dobro i cujemo se!!! :wink:
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

...odavno nisam za svoju dusu ojadila novcanik moga muza...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Pa Tarci nisi ....ima li nedelju dana ,jes odavno :lol: :lol: :lol: E ,da si nam bliža.......bilo bi tu dobre zezancije!Ajd planiraj jedan vikend i do nas.....

MAjo ,pa šta da dodam ,s' kim ti je najluđa topla čokolada ! :lol: Ja nemam ništa da dodam osim da sam uveče imala malo aritmija :lol:

Eto to je jedan vid terapije ,tražiš nekog ko je mnogo zanimljiv i uživaš.....

Pozdrav svima! :wink:
Odgovori