tarcika napisao:Mrs.Parker,sve razumem.
ali,imam jos jedno pojasnjenje.da li znas da se depresivne osobe upravo osecaju umorno,iscrpljeno,nemaju snagu za obicne stvari.pada im tesko cak i ustajanje iz kreveta.bukvalno se FIZICKI osecaju bolesno.ne sporim fizicku bolest,ali nije iskljuceno da je ta fizicka bolest uticala na tvoju psihu.cim postoji bar jedna fizicka aktivnost koja ti ne smeta,onda se trudi da je sto cesce upraznjavas.
i ja sam imala utisak da se mnogo umaram od setnje,ali sam vremenom shvatala da se ustvari umorim od brige,napetosti,ocekivanja napada panike u setnji,pa samim tim mi se srce brze "umaralo" i puls je isao do neba!
Tarci, mnogo mi se dopada tvoje vidjenje stvari - potpuno si u pravu, a ja nikada tako nisam razmisljala. Ali se apsolutno slazem sa tvojim obrazlozenjem, depresija je tesko stanje, neki ljudi se ni ne kupaju kad padnu u depresiju, sve im je tesko i nisu ni za sta zainteresovani (tada predju u apatiju).
Mrs Parker, ako mozes, nateraj sebe i idi plivaj.
Mene su sinoc opet ubila ona preskakanja, ma bukvalno nisam imala ni 10-15 normalnih otkucaja i onda BUM jedan, pa pauza i onda se unormali narednih nekoliko i onda opet grune. Interesantno je bilo to sto sam popila Persen i u roku od pola sata-sat, to je prestalo da mi se desava!!
Inace, juce sam bas imala veliki stres, prvo onu tuznu vest, a kasnije, na putu ka kuci, imali smo sudar (ako se tako moze nazvati!!?). Udario nas je neki lik otpozadi, ali to cak nije bio ni udarac, vise nas je samo malo "potkacio", ali sam ja bila totalno opustena i u tom momentu sam osetila tako ostar i jak bol na sred ledja u kicmi, da sam mislila da se u zivotu vise necu pomeriti.

Onda sam ubledela, pa je pocela da me boli glava, da drhtim, pa mucnina. Da sam kojim slucajem glavom udarila (a nisam), mislila bih da imam potres mozga.
Ljudi moji, da ste me samo videli kako sam se istripovala, nisam smela da se mrdnem. Srecom, sve je ok, ali me ledja i dalje bole, kao da sam prikljestila neki nerv?!!

Ali sam se uplasila onoliko............
Minja kakko si ti?!! Sto te nema??!
Pozz svima!