simv,tako se osecalo(ili se oseca) bar 90% ljudi na ovoj temi!
samo polako,opusteno,pokusaj da kuliras sve i da se zabavis nekim poslom(najbolje fizickim),ali kreni onda kada se dobro osecas fizicki(ali na nervnoj bazi

)...
majjo,i kod nas hladno..uzas...a kod nas se uopste ne zna kada ce da krene grejanje,a i kada krene to bude tako slabo da se i ne oseti...tesi se da ce kod tebe da bude mnogo toplije nego kod mene...
jasna,sto se mora-mora se!sta da se radi!bice ti bolje-to je sigurno!
meni cerkica zaradila neki stomacni virus ili neku infekciju u vrticu,pa ne ide u vrtic vec celu nedelju,tako da nemam bas puno vremena za pisanje...sada je dobro,sve je proslo,ali nece da ide u vrtic do ponedeljka.
kada sam je vodila kod lekara srela sam jednog njenog druga iz grupe sa majkom i to zbog istih problema.sutradan odem u vrtic da kazem vaspitacici zasto ona ne ide,kada ono onaj mali u vrticu!
e,ljudi,roditelji su haos!salju bolesnu decu u vrtic,kaslju,kake kao blesavi,slinave,ali nije bitno:oni daju decu vrtic,verovatno po onoj logici:"ako je moje dete bolesno,sta me briga za ostalu decu"!
moje dete propustilo lutkarsko pozoriste u vrticu,ali nema veze jer sledece nedelje imaju zabavu.pravice zimnicu u vrticu!
ja cekam da mi krenu predavanja,pa opet u krug!ali dobro,ovo mi je zavrsna godina tako da sam pri kraju.imam jos 6 ispita i praksu2 do kraja skole!!!!
nadam se da nisam mnogo nepovezano pisala,mada me cerka prekida na svaki minut!
pozdrav svima pa se cujemo!